Към Модератора
- ribaria78
- дал Браво: 20 пъти
- получил Браво: 7 пъти
Към Модератора
Да попитам този колега ( joroyanev )По колко обяви 14 на брой му е разрушено да пуска като е собственик на магазин всеки артикул ли ще пуска .Толкова нахални и безкрупулни хора да има.
KOITO GO MOJE, SIGO MOJE
- Pike
- Домакинът
- Риболов: Спининг фен.
- дал Браво: 4645 пъти
- получил Браво: 253 пъти
- Обратна връзка:
Re: Към Модератора
Именно заради това и други неспазвания на правилата за обяви, обявите са му изтрити.
- jagger1
- дал Браво: 797 пъти
- получил Браво: 1220 пъти
Привет и за много години.
Възникна проблем отново с влизането ми в моя профил през телефона.
Предполагам, че с моите дебели кебапчета на ръцете, при въвеждане на символите от паролата ми, натискам съседен бутон на символа, който въвеждам и се получава грешка при въвеждане на паролата. Паролата съм я скрил при въвеждане със звездичките и явно там се получава при мен грешното изписване и въвеждане. През телефона сигурно съм достигнал броя на възможните грешки и нямам достъп до профила си. Ще се радвам да се реши проблема.
През компютъра, заради едрите бутони, това не се получава и всичко е точно. Това съобщение е от компа ми.
Предварително благодаря за неудобството, да те занимавам с това, но основно влизам и пиша през телефона.
Поздрави.
Възникна проблем отново с влизането ми в моя профил през телефона.
Предполагам, че с моите дебели кебапчета на ръцете, при въвеждане на символите от паролата ми, натискам съседен бутон на символа, който въвеждам и се получава грешка при въвеждане на паролата. Паролата съм я скрил при въвеждане със звездичките и явно там се получава при мен грешното изписване и въвеждане. През телефона сигурно съм достигнал броя на възможните грешки и нямам достъп до профила си. Ще се радвам да се реши проблема.
През компютъра, заради едрите бутони, това не се получава и всичко е точно. Това съобщение е от компа ми.
Предварително благодаря за неудобството, да те занимавам с това, но основно влизам и пиша през телефона.
Поздрави.
- Pike
- Домакинът
- Риболов: Спининг фен.
- дал Браво: 4645 пъти
- получил Браво: 253 пъти
- Обратна връзка:
Здравей колега,
Текущо към момента броячът на опитите за логин е ресетнат и не би трябвало да имаш проблем с логването.
Ако проблемът е все още наличен, кажи за да проверя пак.
Текущо към момента броячът на опитите за логин е ресетнат и не би трябвало да имаш проблем с логването.
Ако проблемът е все още наличен, кажи за да проверя пак.
- jagger1
- дал Браво: 797 пъти
- получил Браво: 1220 пъти
Да, всичко е ОК сега. Благодаря за съдействието. Жив и здрав, много красиви и успешни излети ти желая през новия сезон.