Навън мирише на пролет. Реката се събужда и навсякъде се вижда живот - жаби, костенурки, нутрии... та даже и риби.
Вчерашния излет успях да прилъжа две рибки. И двете на воблер.
Кленариада 2025
- jorez
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 52 пъти
Re: Кленариада 2025
Една хубава риба,уловена на река Струма на 8-ми март.
Удари в дълбок участък,след бързей.Десет минути преди това,минахме участъка с клатушки и воблери.
На връщане сложих едно Chubby minnow в цвят cooper trout и на първо подаване удари.Првоначално си помислих,че съм закосил много едър скобар,но след кратко надлъгване излезе едър клен.
На дължина и тегло не съм го мерил,но ми е рекорден.
Плува си обратно.
Удари в дълбок участък,след бързей.Десет минути преди това,минахме участъка с клатушки и воблери.
На връщане сложих едно Chubby minnow в цвят cooper trout и на първо подаване удари.Првоначално си помислих,че съм закосил много едър скобар,но след кратко надлъгване излезе едър клен.
На дължина и тегло не съм го мерил,но ми е рекорден.
Плува си обратно.
- ...
-
- 20250308_105030~2.JPG (344.43 KiB) Преглеждано 7311 пъти
-
- 20250308_105214.JPG (341.74 KiB) Преглеждано 7311 пъти
"I have no idea to this day what those two Italian ladies were singing about.
Truth is,i don't want to know.
Some things are best left unsaid.
I'd like to think they were singing about something so beautiful,it can't be expressed in words, and makes your heart ache because of it."
Red
Truth is,i don't want to know.
Some things are best left unsaid.
I'd like to think they were singing about something so beautiful,it can't be expressed in words, and makes your heart ache because of it."
Red
- Алеко
- Риболов: Спининг, през забраната малко плувка на платено.
- дал Браво: 146 пъти
- получил Браво: 823 пъти
Re: Кленариада 2025
Вчера, 22 март, също по Струма, но в друг участък. Три добри клена, само на блесни. Първият на Аглия № 3, бяла с червени точки. Вторият на Лонгкаст № 2 с шарено листо. Третият на Лонгкаст № 2 с бяло листо.