?? захранка ??
?? захранка ??
колеги кажете моля , как да захрня на река с бързо според мен течение и с каква захранка зная че има черна мряна
става въпрос за р. Искър там където се влива Батулия
моля споделети впечатления от това място
благодаря предварително
става въпрос за р. Искър там където се влива Батулия
моля споделети впечатления от това място
благодаря предварително
- ASSENAS
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Хай
Не го знам точно местото, но мряната си иска ранъ. Естествено мамарците са деликатес. Пробвай с RIVER ACE + SECRET + бели червеи.
Мъдроста ме преследва по петите, но аз съм по-бърз.
- hobby
- Обратна връзка:
Ми не е много лесно, но не е и невъзможно... Вариантите са глина или пръст от къртичина. Според силата на течениета храниш маалко по-нагоре от въдицата и стръвта. Гледаш за обратни течения, въртели и въобще места дето водата събира храна. Имай в предвид, че понякога мряната не е в бързея , а съвсем близо до брега. А пък понякога е в най-бързото. Действай според случая. Не забравяй след излета да пишеш какво-що... Наслука!
"За кораб, който не знае за къде пътува, никой вятър не е попътен." Сенека
Забравихме Бога и оскотяхме.
Забравихме Бога и оскотяхме.
- kriki
- получил Браво: 3 пъти
Разбира се че си иска захранка черната мряна ! Освен това ще дойдат и други риби.
Захранката може да е с много глина . Например 1кг глина на 2 кг суха захранка е нормално, но може и повече глина.
Най-добре е да се подават МАЛКИ (орех) стегнати топки , но постоянно (на равни интервали) да се подават, дори и да не кълве в началото. Така се образува килим от захранка по течението и в един момент идват рибите. Специално за мрената много добър ефект имат лепените бели червей с мозайка. Може и само с тях без друга захранка.
Захранката може да е с много глина . Например 1кг глина на 2 кг суха захранка е нормално, но може и повече глина.
Най-добре е да се подават МАЛКИ (орех) стегнати топки , но постоянно (на равни интервали) да се подават, дори и да не кълве в началото. Така се образува килим от захранка по течението и в един момент идват рибите. Специално за мрената много добър ефект имат лепените бели червей с мозайка. Може и само с тях без друга захранка.
Fish friendly
- Gaspoud d"Ankh
Ако реката позволява просто нагази в нея .....разравяй от време на време дъното и хвърля по течението ......всяко едно такова размътване събира разни рибоци който дебят разни мезенца
Естествено най-голям успех ще имаш на стръв изровена от дъното

Естествено най-голям успех ще имаш на стръв изровена от дъното

See the little angels rise up high, all the little angels rise up, rise up, rise up high.
How do they rise up, rise up, rise up, how do they rise up, rise up high?
They rise arse up! arse up! arse up! see the little angels rise arse up high!
How do they rise up, rise up, rise up, how do they rise up, rise up high?
They rise arse up! arse up! arse up! see the little angels rise arse up high!
- kalinanimal
- kalinanimal
Ми продават се лепила .
Взимаш на майкати пръскалката за цветя , лепило и мозайка и си лепиш а воля .
Са на пазара е излезнало едно унгарско лепило дето е с пъти по-евтино от марковите
.
Днска си закупих ново серво и Сиерката е готова за подвизи , събота и неделя съм на Струма, ша ти пусна синимки как ги лепим .
Взимаш на майкати пръскалката за цветя , лепило и мозайка и си лепиш а воля .
Са на пазара е излезнало едно унгарско лепило дето е с пъти по-евтино от марковите

Днска си закупих ново серво и Сиерката е готова за подвизи , събота и неделя съм на Струма, ша ти пусна синимки как ги лепим .

Добре дошли под шарената сянка .