Болницата! Да живее анархията!Samuil написа:Последно, Болницата или Горубляне?!
Fishing Mania Open V (есенен тур) - ЗАПИСВАНЕ
- райчо китов
- Обратна връзка:
Отвратително беше!!! По гаден ден от този не съм виждал в риболовната си кариера - постоянен дъжд, вятър и кал - трите бича за риболовеца.
Драмата беше пълна. Отказах се да участвам заради това. А и риболова е бил кошмарен, разбрах впоследствие.
В търсене на забавления в това време, попаднах на Голф игрището на Ихтиман, където прекарах доста приятно.
Драмата беше пълна. Отказах се да участвам заради това. А и риболова е бил кошмарен, разбрах впоследствие.
В търсене на забавления в това време, попаднах на Голф игрището на Ихтиман, където прекарах доста приятно.
“Live fast, die young and leave a beautiful corpse behind”. E.P.
- Павел Иванов
- Риболов: на маса
- получил Браво: 189 пъти
Ми туй че са си изкарали добре може би А ни са седнали да риват тва така другото иначе
Ако спорите с идиот, има голяма вероятност в този момент той да прави същото.
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Марк Твен.
Спинингиста , разширени вени нямааааа !
http://www.nflcc.com/
Браво на всички колеги, които дойдоха на състезанието !!!! Отново доказахме че в този форум участват само стабилни хора, които в името на риболова са готови да ги вали 5 часа, да бутат коли в калта и разбира се да си изкарат добре заедно. Напълно оправдавам недошлите, беше наистина много мокро, кално и какво ли не, но за риболова трябва и да си малко луд Иначе до края не се знаеше кой ще е пръв, за съжаление не ми стигнаха 80 гр. за първото място. Браво на победителя, момчето издържа без чадър с един дъждобран и се бори докрай, накрая колата му не запали и падна яко бутане, надявам се да си е прибрал колата безпроблемно. Само похвали за всички оостанали 30-тина човека. Големи сте !!!!!!!
- Бай Иван
- Риболов: All rounder
- дал Браво: 124 пъти
- получил Браво: 24 пъти
И аз да кажа моето:
1.Гадно време,което в последствие ме принуди да се откажа ,защото накрая почнах да треперия тъй като даже и боксерките ми бяха мокри,от прекалено късия ми дъждобран,липса на чадър и прочие
2.Състезание си стана и то хубаво
3.За организацията Еваларка на всички
4.Риба:
-прозрачни костури на торен
-каракудки колкото шамар
5.Аз успях да хвана само 2 каракудки за час и нещо
6.Моя сектор беше доста плитко -около 1.70-80- на 5 метра на вътре,за това бях принуден да метам с една плувка тип ракета за да мога да нагазя на 3 метра дълбочина и 10 метра на вътре,стръв бял или торен ,рибата според мен се бе покрила заради пляскането на тоновете захранки
7.Финния тъкъм бе задължителен
8.ЕВАЛАРКА НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БЕШЕ МИ МНОГО ПРИЯТНО
1.Гадно време,което в последствие ме принуди да се откажа ,защото накрая почнах да треперия тъй като даже и боксерките ми бяха мокри,от прекалено късия ми дъждобран,липса на чадър и прочие
2.Състезание си стана и то хубаво
3.За организацията Еваларка на всички
4.Риба:
-прозрачни костури на торен
-каракудки колкото шамар
5.Аз успях да хвана само 2 каракудки за час и нещо
6.Моя сектор беше доста плитко -около 1.70-80- на 5 метра на вътре,за това бях принуден да метам с една плувка тип ракета за да мога да нагазя на 3 метра дълбочина и 10 метра на вътре,стръв бял или торен ,рибата според мен се бе покрила заради пляскането на тоновете захранки
7.Финния тъкъм бе задължителен
8.ЕВАЛАРКА НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БЕШЕ МИ МНОГО ПРИЯТНО
Браво ,браво, браво момчета.Страшно съжалявам, че късно видях SMS-а от Самуил за състезанието и не се включих. Бях на моя любим Бушляк. За целия ден 100 литра на кв. м. мокър като кокошка и в резултат 15 бабушки и 4 уклея , но страхотно си починах и отморих.Какво като валеше като изведро важно е, че бях извън офиса на чист въздух и се занимавах с любимото си хоби.Дъжда, слънцето понякога и снега са част от удоволствието от риболова. Още веднъж искам да поздравя организаторите и всички истински риболовци участвали в това състезание.Браво момчета.Съжалявам, че не бях с вас.