Гледам тука бая лиги са се източили в тоз подфорум , та дайте съвети как да сготвя филета от скат. Пържен, варен, печен, всякакви идеи се приемат.
Облизвам се предварително
Съвети за скат
- Левака
- Мнения: 5158
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:13
- Местоположение: София
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 5 пъти
Данка много екзотична риба ще папкаш бре Затова няма коментари по питането ти.
Убий глупака с мълчание.
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
-
- Мнения: 675
- Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 20:35
- Местоположение: София
- дал Браво: 22 пъти
- получил Браво: 362 пъти
Е да де, аз си ги разглеждам темите и специално за това съм си резнал 2 филийки хляб и си топя от монитораbabydoctor написа:Ама ти сам си си отговорил - пържен, варен, печен...За повече заврънкулки прегледай темите на Владо Фидера.
Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
- babydoctor
- Мнения: 15953
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 7:59
- Местоположение: София
- дал Браво: 46 пъти
- получил Браво: 160 пъти
Е, дето вика Левака, екзотика е Ял съм го пържен - хубав е. Печен на скара с лимонче - също. Варен, пак с лимонче, ама не знам какви подправки имаше - пак беше вкусен. Е, това не беше в България, а в рибни ресторанти по южните брегове на Средиземно море. С две думи, страшно трябва да се потрудиш, за да го развалиш. Ха наздраве да ти еdankata написа:Ама рекох да питам в нова тема, понеже няма тема конкретно за скат а съм сигурен че все някой е правил.
Каква е тая участ бе, народе - какъвто и байрак да се развее, дръжката му все ти е отзад...
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Защо винаги бъдещето е светло, а никога настоящето???
Re: Съвети за скат
Скат се прави по един начин - дере се, пържи се и се оставя за една вечер в кисело мляко с малко чесън, отгоре се полива с мазнината. Другото е хабене на рибата.
Събиране на вземания, защита от банки, монополи, колектори и по трудови спорове-http://dike.bg/