рецепта за кус-кус
рецепта за кус-кус
Вземаме щепа кус-кус .На котлона в съд оставяме вода да заври.Щом почне да кипи пускаме кус-куса и изключваме котлона.Държим 3 мин след което отцеждаме върху вестник или салфетки.Може да се поръси и с малко галета за да не се слепват зърнатПрибираме в кутийка и поръсваме с пакетче ванилия.Дъържим на студено.
приготвяне на кус-кус
В 1.5-2.00 л вода се слагат 2 шепи жито и се вяри докато стане почти готово. Към врящото жито се добавят една-две шепи кус-кус и се вари 5 мин.Водата от тази смес се излива върху захранка , която сте решили да направите. Житото и кус-куса се изплакват със студена течаща вода . Оставят се за малко в съд от който могат да се отцедят и са готови.Използват се и за захранка и за стръв .Имат невироятен успех , от 20 години ловя по този начин. Кус-кусът е жилав и не пада от куката. По желание можете да сложите една две капки есенция преди риболова.
На слука!
На слука!
emyr@abv.bg i www.Vlado59 @abv.bg, защо не посочите телефон и местожителство????
А и да не забравите и едно "asl" !!!!
А и да не забравите и едно "asl" !!!!
Риболовът е краста!!!
Речник: крастата е болестно състояние, при което, колкото повече чешеш, толкова повече те сърби!!!
Речник: крастата е болестно състояние, при което, колкото повече чешеш, толкова повече те сърби!!!