![Изображение](http://i168.photobucket.com/albums/u199/boci1983/DSCI0006-16.jpg)
това е рибата,прилича на бабушка,но люспите са и доста по-едри като на каракуда
интересно ми е каква риба е точно
мисля,че е купувана от магазин,от Москва я носятricono написа:Boci, трябва да имаш голямо доверие на човека, който е приготвял рибата. В Русия има паразитни заболявания по рибата, който са опасни за хората и такава суровосушена риба е доста рискова. Трябва да е ловена в район в който заболяванията не се срещат и да е приготвена по правилна технология, гарантираща унищожаването на паразитите.
Виж тия страници:
http://medinfa.ru/14/opistorxoz/
http://www.infectology.ru/nosology/para ... hosis.aspx
Ако вече си я изял, дано поне си я полял а повечко водка
ти гледай тебе да не те направя на чирос,да ми висиш на балконаteam shakespeare написа:Абе ти почна да правиш чирузи от всекви боклуцитова си е бабушка лаиновоз
![]()
![]()
да май беше Вобла ,аз съм объркалfisher™ написа:За риба "Волос" за първи път чувам, което не значи че тя не може да съществува. Но все пак с вероятност 99,99% това е ВОБЛА http://ru.wikipedia.org/wiki/, най-добрият "чипс" за бира. Поне според руснаците. Суши се без да се чисти, ни отвън, ни отвътре.Казват, че е доста по-мазничка от бабушката.
Още малко за нея