Дайте някоя читава рецепта за распер!
- docenta
- Мнения: 763
- Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 13:30
- Местоположение: София
- получил Браво: 9 пъти
Дайте някоя читава рецепта за распер!
Здравейте колеги,
Онзи ден хванах няколко распера по над килограм и триста. Най-мразя да пържа рибата, защото не е здравословно, а понякога не е и вкусно.
Сигурен съм, че някой от вас знае хубава рецепта за распер и ще я сподели, та да не бастисвам бадева рибата.
Благодаря предварително!
Онзи ден хванах няколко распера по над килограм и триста. Най-мразя да пържа рибата, защото не е здравословно, а понякога не е и вкусно.
Сигурен съм, че някой от вас знае хубава рецепта за распер и ще я сподели, та да не бастисвам бадева рибата.
Благодаря предварително!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Правописната полиция - срещу езиковия тероризъм!
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Правописната полиция - срещу езиковия тероризъм!
-
- Мнения: 93
- Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 22:46
- Местоположение: Силистра
- дал Браво: 13 пъти
- получил Браво: 1 път
Обезкостяваш-вадиш двете филета и на скарата,около 6 мин.,после обръщаш,пак 6 мин. Филетата може да ги нарежеш на 2 или 3 парчета, да не се къса като я обръщаш.Предварително ги намажи с малко олио да не залепя за скарата.Сос-половин кофичка кисело мляко,половин майонеза,чесън,копър,сол-разбиваш с пасатора и поливаш вече опечените парчета.Пиенето-по твой избор........
- joro_olyмпус
- Мнения: 11699
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 21:48
- Местоположение: Част от седмицата в София
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
-
- Мнения: 361
- Регистриран на: Чет Окт 16, 2008 0:20
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 60 пъти
- получил Браво: 285 пъти
joro_olyмпус написа:Рибата - особено екземплярите над 3 кг. са с доста сухо месо, едри кокали и много безвкусни. Не си струва загубата на време за готвене. Уклея, кротушките и дребният морунаш са 100 пъти по-вкусни.
Тотално БЕЗХАБЕРИЕ относно готвенето на риба . Колега по добре си поствай по някоя друга тема , защото виждам че тази изобщо не ти е ясна, ама изобщо. Моят майстор готвач би те заритал из кухнята за подобно крайно некомпетентно изказване .
-
- Мнения: 361
- Регистриран на: Чет Окт 16, 2008 0:20
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 60 пъти
- получил Браво: 285 пъти
Footman написа:Распера вкусна риба ли е? Тъй като не съм чувал много, много да се готви.
Това лично за мен е най-смешният пост в този форум . Вие като колега от Русе не би трябвало да споменавате подобно лишено от вкус мнение .
Утре, аз ще размразя един добър екземпляр распер от фризера и ще го приготвя по моята лична рецепта която ще споделя с вас, защото не желая да виждам подобни лишени от всякакъв смисъл изказвания на хора живеещи по брега на Дунав. Распера е една удивително вкусна и здравословна риба от голямото семейство на шарановите риби. Все едно аз да кажа сега че шарана е пълна пумия. Е мойте извинения, но нека некомпетентните по тази тема да замълчат. Любители на Расера , очкваите моята топ рецепта за приготвяне на тази вкусна риба. Бъдете живи и здрави, наслаждавайте се на своя улов и не забравяйте , че рибата е най-здравословното меню в човешката история, безспорен символ на здраве и дълголетие.
- Левака
- Мнения: 5158
- Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 12:13
- Местоположение: София
- дал Браво: 11 пъти
- получил Браво: 5 пъти
Колега Asio помисли над това което ти е написал Мунчо!!!Мунчо написа:Колега, само да ти обърна внимание, че всеки твой пост е потенциално конфликтен! И стилистичната издържаност ни най-малко не оправдава подобно отношение...
Убий глупака с мълчание.
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sladkarnica-jasi.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivo Vratsa
- Мнения: 3784
- Регистриран на: Сря Фев 23, 2005 14:53
- Местоположение: Враца
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 11 пъти
- sestrata
- Мнения: 3550
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 15:33
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 154 пъти
- получил Браво: 742 пъти
Ами щеше да е вярно, ако беше написано така:ivo Vratsa написа:Е кое по точно не е вярно тук, колега Аsio?joro_olyмпус написа: Уклея, кротушките и дребният морунаш са 100 пъти по-вкусни.
Уклея, кротушките и дребният морунаш са МИ 100 пъти по-вкусни.
Дет викат руснаците "на вкус и цвет, товарищей нет.
Иначе, като изключим реЗките квалификации бих се доверил на Асен, който е професионален готвач.
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Fear NO Fish
-
- Мнения: 361
- Регистриран на: Чет Окт 16, 2008 0:20
- Риболов: спининг
- Местоположение: Русе
- дал Браво: 60 пъти
- получил Браво: 285 пъти
...
Конфликтно или не това е. Всеки има право да си изказва мнението както си пожелае . Днес не успях защото ме заангажираха изненадващо, утре съм (вече днес) на Сребърна за щука, Вдругиден обаче рецептата ще е тук. Повече от сигурен съм, че след като я опитате , распера ще стане по-търсен обект. Хапвайте наздраве и не ме закачаите поне на тема готвене, много време мимам по кухните, и у дома и по някой елитни ресторанти .
- wertus
- Мнения: 2788
- Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 22:04
- Риболов: риболов с изкуствени примамки
- Местоположение: Oldenburg, Deutschland
- дал Браво: 53 пъти
- получил Браво: 76 пъти
Междувпрочем на последното състезание на Тунджа хапнах распер приготвен от местният готвач и ми хареса. Явно всяка манджа си иска майстора!
"Мне, просто живота е кратък, и всеки миг удоволствие трее се консумира в цялятя му пълнота. Седиш си на чардака уморен от деня, а пред теб тече чиста, спокойна река... :D"- Чичо Док