Методът "ZLAK", за направа на воблери, стъпка по с
- Fisherman66
- дал Браво: 12 пъти
- получил Браво: 9 пъти
материала задължително трябва да е сух .... суши се на сенчесто проветриво място - никога на слънце!.... ма вместо да кършиш клони от тез красиви дървета иди до някоя мебелна работилница и си поискай парчета липа ... не вярвам някой да ти откаже..... 

Spinning is contagious ... Let's start an epidemic!
www.starividri.org
www.starividri.org
-
- ivo Vratsa
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 11 пъти
Е пускаш го за тест,гледаш да стои хоризонтално-да не е наклонен наляво или надясно.След като го докараш до нормално положение, го изваждаш от водата и го оставяш да изсъхне след което го боядисваш и лакираш ...и те така.Original Floater написа:Ами добре де, всичко е много ясно, само не разбирам как така сухия материал да го пусна във водата нелакиран за тест, после не е описано как се оцветява воблера и накрая не е ясно мокрото дърво от теста за плуването така мокро ли се топи в лака. Помагайте!
Спининг клуб "Абичи"
- Markony
- дал Браво: 215 пъти
- получил Браво: 33 пъти
Ако си достатъчно голям свии на гаджето лака за коса!ebakio написа:с какво е най-хубаво да се бойдише ? та да не се изтрие като го топна няколко пъти?![]()
също малко не ми е ясно как да ги издълбая за тея съчми и от къде да ги вземас тия резците ли се издълбава ?
Боядисваш с водни боички и отгоре пръскаш с лака

NOMINATIONS BUG ...
http://www.kenga-bg.info
http://www.kenga-bg.info
-
- FisherBeginner
FisherBeginner написа:Въпросът може да е малко глупав, но как се закачат тройките след като вече сте залепили телта вътре във воблерчето... ? :
А ти воблер виждал ли си ?
"Душата на непиещия е изсушена и свита, непорочната му поза на трезвеник е прикритие за анонимни и отвратителни постъпки". Джон Стайнбек
- FisherBeginner
- FisherBeginner
Re: Методът "ZLAK", за направа на воблери, стъпка по с
Здравеите рибари и воблерострители ! Много ме заитересува това ваше хоби и начин за примамка за любимите ни рибки. Никога нито съм ловил и нито съм виждал воблер но много интересно ми стана след като прочетох няколко теми по въпроса. Е 1 ми въпрос е стават ли воблерите за морски риболов ? 2-ри въпрос тази примамка потъва ли цялата или само върви по повърхноста. Какава морска риба се лови на воблер и то и от лодка и от брега? Да ме запознаете повече с моделите за морски риболов и начин на изработка. Последно защо във някои постове по темите за воблери ми излиза само надпис "изображение" без снимка как мога да видя снимките.