щука 11 кг
-
- Риболов: само на плувка и спининг+тролинг
ЩУКА
АЗ съм щукар най-голямата уловена от мен щука ,премерена на кантар( с точност до 1грам) пред комисия е с следните размери : 92см /4,986 кг. Щуката на сниката е не повече от 5,5 -- 6кг. 11кг ще е ако е мерена на планетата Уран.
който не може да се къпе да не се съблича!
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 23 пъти
-
Рибата е хваната на блесна в Русия. Обявеното тегло е 18 и 400.
Нещо друго ми направи впечатление и то е колко сме мнителни и завистливи Бат Емчо е хванал хубава риба, а те го изкараха "Убиец" и "Главен обезрибител" на р. Дунав ........
Да се чуди човек - да плаче ли или да се смее
Нещо друго ми направи впечатление и то е колко сме мнителни и завистливи Бат Емчо е хванал хубава риба, а те го изкараха "Убиец" и "Главен обезрибител" на р. Дунав ........
Да се чуди човек - да плаче ли или да се смее
Живот без страст не е живот а само съществуване...
- maver13
- Риболов: Щека, мач, директен. Болонезето не го разбирам.
- получил Браво: 2 пъти
Не пиша често в подфорума, но това което прочетох доста ме озадачи Както пише Митко във неколко поста по напред, такива риби в Дунав е имало, има и ще има, и то не малко. Друг е въпроса че ловенето им е истински майсторлък и късмет. Не съм виждал във нито един "вносен" форум( а аз чета и 2-3 такива) подобни изказвания относно улова на колегите. "Лаенето" за 100 поцентов релийз и други подобни го има май само в БГ. Пускането на рибата е лично решение на риболовеца и ако взимането и не нарушава закона в това няма нищо лошо. По добре да се замислим как да се преборим с мрежарите, токаджиите и бомбаджиите, които нанасят действителните вреди на водоемите и рибата.
Поздрави на колегата за улова!!
И внимателно с червеите и пинките ей!!
Поздрави на колегата за улова!!
И внимателно с червеите и пинките ей!!
- ribaria78
- дал Браво: 19 пъти
- получил Браво: 6 пъти
МнениеПуснато на: Вто Дек 29, 2009 11:31 am Заглавие: Отговорете с цитат |
Нещо друго ми направи впечатление и то е колко сме мнителни и завистливи Confused Confused Confused Бат Емчо е хванал хубава риба, а те го изкараха "Убиец" и "Главен обезрибител" на р. Дунав ........
Да се чуди човек - да плаче ли или да се смее Exclamation
-колега незавиждам ,че е без смислено това нещо а по-скоро мнителен и това е нормално след като неси написал над или под снимката тези няколко реда дето ги написа че е на блесна и във Русия и колко кг е окей лошо няма във това .А до колкото за Бат Емчо евала на човека добре я хванал и да е жив и здрав ,но ако неговата е 11 кг то тази на твойта снимка е във пъти повече и неса реалните 18 и 440 и поздрави.
Нещо друго ми направи впечатление и то е колко сме мнителни и завистливи Confused Confused Confused Бат Емчо е хванал хубава риба, а те го изкараха "Убиец" и "Главен обезрибител" на р. Дунав ........
Да се чуди човек - да плаче ли или да се смее Exclamation
-колега незавиждам ,че е без смислено това нещо а по-скоро мнителен и това е нормално след като неси написал над или под снимката тези няколко реда дето ги написа че е на блесна и във Русия и колко кг е окей лошо няма във това .А до колкото за Бат Емчо евала на човека добре я хванал и да е жив и здрав ,но ако неговата е 11 кг то тази на твойта снимка е във пъти повече и неса реалните 18 и 440 и поздрави.
KOITO GO MOJE, SIGO MOJE
-
Рибарче, не ме разбирай погрешно! Всеки сам решава как да изживее дните си
Онзи ден "Комиците" разправяха една история за едни родители, които очакват дете. Та същите си говореха какво ще е детето - момче или момиче. Накрая някой каза, че когато детето порасне, то само ще си реши какво да бъде Така е и в живота. Хората може и да не осъзнават че всяко техно действие или бездействие, определя битието им, но това е истина!
Много лесно е да се криеш във форума и да даваш акъл как трябва да се отнясяш към пинките... (ех тоя Лео ), а в същото да правиш точно обратното на водоема...
Не знам дали щуката на колегата е 11 кг., но определянето на теглото на рибата по снимка е възможно само ако имаш минимална база от информация. В противен случай снимките могат да лъжат повече от Пеленката (За Пеленката друг път)
Онзи ден "Комиците" разправяха една история за едни родители, които очакват дете. Та същите си говореха какво ще е детето - момче или момиче. Накрая някой каза, че когато детето порасне, то само ще си реши какво да бъде Така е и в живота. Хората може и да не осъзнават че всяко техно действие или бездействие, определя битието им, но това е истина!
Много лесно е да се криеш във форума и да даваш акъл как трябва да се отнясяш към пинките... (ех тоя Лео ), а в същото да правиш точно обратното на водоема...
Не знам дали щуката на колегата е 11 кг., но определянето на теглото на рибата по снимка е възможно само ако имаш минимална база от информация. В противен случай снимките могат да лъжат повече от Пеленката (За Пеленката друг път)
-
ЩУКА
снимката може и да лъже ,но размера НЕ.Това е риба а не човек или прасе.Рибата е с най- малкото относително тегло,особено хищните и за това не пълнете форума с "рбарски" лакърдий.Колкото до показаната щука от 11.400 не най-голямата която съм виждал,Астрахан 23,142кг на тролинг с воблер Рапала магнум 20см
-
Петко, размера на кое, на снимката ли?
Не разбирам как от тези две снимки правиш точно заключение и то при положение че нямаш изходни данни!
Ето ти една щука, обявеното тегло е 11 кг., но дали е така?
Ето ти и една 9-ка
Ето ти и една риба, която много прилича по размер на предишната, но е с тегло 5,50
Пускам и една кльощава (според мен) 10-ка
Снимките са от руски форум и са първите които видях и избрах!
Държа да отбележа, че не съм щукар и не мога да определям теглото на рибата като Петко ( с точност до 1грам)! Също така не изказвам твърдение относно теглото на рибата, а само казвам че е трудно да се определи теглото на дадена риба само от снимка без да имаш нещо като основа за което да "хванеш".
Поздрави на всички и Щастлива НГ!
Не разбирам как от тези две снимки правиш точно заключение и то при положение че нямаш изходни данни!
Ето ти една щука, обявеното тегло е 11 кг., но дали е така?
Ето ти и една 9-ка
Ето ти и една риба, която много прилича по размер на предишната, но е с тегло 5,50
Пускам и една кльощава (според мен) 10-ка
Снимките са от руски форум и са първите които видях и избрах!
Държа да отбележа, че не съм щукар и не мога да определям теглото на рибата като Петко ( с точност до 1грам)! Също така не изказвам твърдение относно теглото на рибата, а само казвам че е трудно да се определи теглото на дадена риба само от снимка без да имаш нещо като основа за което да "хванеш".
Поздрави на всички и Щастлива НГ!
-
ЩУКА
Правилно ,аз съм написал че е важен размера ( 92см щука в никакъв случай не може да е 11кг,освен ако не е пълна с олово) ,а на снимките като се постави до уловения екземпляр разпъната ролетка може да се добие що годе вярна представа за теглото и снимката не доказва кой и как е уловил и уловена щуката.На Писарово доста "мерклий" са се снимали с моя улов.Аз снимки не правя,кефа е да я излъжеш да се хване и да я извадиш!
-
Re: ЩУКА
Без коментарpetko51 написа:Правилно ,аз съм написал че е важен размера ( 92см щука в никакъв случай не може да е 11кг,освен ако не е пълна с олово) ,а на снимките като се постави до уловения екземпляр разпъната ролетка може да се добие що годе вярна представа за теглото и снимката не доказва кой и как е уловил и уловена щуката.На Писарово доста "мерклий" са се снимали с моя улов.Аз снимки не правя,кефа е да я излъжеш да се хване и да я извадиш!
-
- ПОСТОЯНЕН БАН
- получил Браво: 1 път
Re: ЩУКА
Е, нали все пак 11 не е равно на 9.... Ако колегата я беше обявил за 9-ка, таз тема нямаше да я има; ми ако я беше обявил за 4-ка...petko51 написа:Късо , дълго, разлика от не повече 1-2кг и то зависи от сезона и това с хайвер ли е ,така че, смешен е спора 92см - 11кг
Те, на тас щука са и изгнили кокалите отдавна... ма нали трябва да си поспамим, кат пичове
п.п. старта на "темата":
Пуснато на: Чет Фев 15, 2007 6:47 pm Заглавие: щука 11 кг