Предложения?

Дискусии на тема контролни органи, закони и тяхното прилагане, бракониерите, и мястото на любителя риболовец в омагьосан кръг.
Аватар
minkata
Мнения: 3288
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 10:14
Местоположение: София
дал Браво: 3 пъти

Мнение от minkata »

Легионе другите хора поне дават идеи а ти освен да ни обесняваш неща дето всеки ги знае друго не правиш. Дали си плащаш билета или не е въпрос на личен избор, но това е най-малкото, което всеки може да направи. Освен това не знам от къде си толкова запознат че 1/3 от парите за билетие отиват в банката и в коя точно банка отиват но малко не ми звучи сериозно. На всички вече ни е ясно какво е мнението ти но темата се казва "Предложения" и ако предложението ти е да не си плащаме билетие го напиши в чист вид!
Аватар
Алеко
Мнения: 11059
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 5:45
Риболов: Спининг, през забраната малко плувка на платено.
Местоположение: София
дал Браво: 142 пъти
получил Браво: 760 пъти

Мнение от Алеко »

Предполагам, че Легионерът има предвид таксата, която ни удържат банките за превода на 15-те лв. към ИАРА. Но тази такса се начислява отгоре, така че 15-те лева си отиват цели-целенички в Агенцията.
legion
Мнения: 27
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 21:58
Местоположение: Blagoevgrad

Мнение от legion »

Алеко написа:Предполагам, че Легионерът има предвид таксата, която ни удържат банките за превода на 15-те лв. към ИАРА. Но тази такса се начислява отгоре, така че 15-те лева си отиват цели-целенички в Агенцията.
Точноо тая такса имах предвид :oops: :oops: :oops: :oops:
Само дето билетите ги плаща брат ми,а аз само снасям парите.Та той обясняваше че за превод се снасяла някаква сума и от опита ми с преводите и таксата ми се бяха завъртяли 5лв в главата.Току що му се накарах по телефона и се оказа че банката лапа само по 1лв някъде.Та май банките си го отнесоха за без пари :oops: :oops: :oops: Та ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НАДУТАТА ОТ 1 НА 5ЛВ УДРЪЖКА. :oops: :oops:
Аватар
minkata
Мнения: 3288
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 10:14
Местоположение: София
дал Браво: 3 пъти

Мнение от minkata »

Ти щом за 1 лев се кахъриш земи иди до КАТ да пробваш да прехвърлиш кола или нещо такова да видиш за какво става въпрос
legion
Мнения: 27
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 21:58
Местоположение: Blagoevgrad

Мнение от legion »

:lol: И кола прехвърлях и "Меркурии"ми го вкараха с автокаското отазад :evil:
Предложения ето няколко:
1)Стига с тия предложения за увеличението на таксите.Стига с това парите са малко.Какво някои като не си върши работата да му увеличаваме заплатата ли :?
2)Миналата година правих опит да сигнализирам за бракониери.Записах номера на гадовете вдигнах GSM-a и след 10мин. разговор човека отсреща ми каза да не го занимавам с глупости и да си гледам работата.Проверяващи по р.Струма съм виждал тази година 1 път накараха се на 2 лапета на около 10-12год щото едното било с билета на баща му и му взеха билета.Паркираха червения жигуляк и кибик,на 50м от тях на отсрещния бряг спря едно голфче и изкочиха 4-ма с 2 телевизорчета и един бидон,а от наще кибици реакция никаква 1 колега отиде да "сигнализира"за закононарушението и......нищо,ония напълниха бидона и си заминаха.Е предлагам да бием бракониерите щото бракониерстват и проверяващите щото сеира им гледат.Или ако ИАРА не може да се справи с бракониерите да потърсят съдействие от МВР и да се организират съвместни акции по залавяне на бракониерите.Или 50% от приходите на ИАРА да отиват към бюджета на МВР за да могат те да се заемат с опазването на водоемите
Едва ли някои обаче ще ме вземе на сериозно.Е ако бутна някои друг милион за нечия предизборна кампания :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “ИАРА, законът, бракониерите ...”