Въпрос за влакна?
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
http://www.carbotexeurope.com/main.html с това съм аз.Видях друг, обаче,който беше с някаква промазка и на пръв поглед много ми хареса(имам едно монтажче с него).Държи на три възела,както и предишния.Няма късане.Цвета му е кафяв.Не се сещам обаче марката.Утре ако мога ще отида до магазина за да го видя и ще го постна тук.
Относно зарибявката по играта цъкам си на call of duty 4.
http://www.dailymotion.com/video/x1u8yp ... videogames
Честито на всички именници.
Относно зарибявката по играта цъкам си на call of duty 4.
http://www.dailymotion.com/video/x1u8yp ... videogames
Честито на всички именници.
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Ако те притеснява това,можеш за повод да сложиш друго.Освен това на дълбочина над 10м. цвета който най-много се вижда е синия и лилавия.nikaro написа:Забелязал ли си някаква разлика при кълването с бялото влакно?
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- dane_silurus
- получил Браво: 1 път
Идва откриването и се чудя какво влакно да избера ?
Power Pro или climax ? berkley ? - Плетено
за разликата в цвета също не знам дали да се чудя
трябва ми за кльонк но не от тия 200 либри където използвате вие - нещо по така - 50-60 либри - да държи 25-30кг - все пак мисля и за влачене (спининг) да го изпозлвам :p
Power Pro или climax ? berkley ? - Плетено
за разликата в цвета също не знам дали да се чудя
трябва ми за кльонк но не от тия 200 либри където използвате вие - нещо по така - 50-60 либри - да държи 25-30кг - все пак мисля и за влачене (спининг) да го изпозлвам :p
Английски форум: Задаваш въпрос и ти отговарят.
Руски форум: Задаваш въпрос, отговарят ти и ти отвръщат с такъв.
Български форум: Задаваш въпрос и ти обесняват колко си тъп!
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Това малко ми напомни онзи лаф-за полубременната жена.
Мисля ,че искаш да икономисаш точно там, където не трябва.Ами пръта и той ли ще е един,ми макарата.Как си представяш влакното с посочените от теб параметри,ще се държи ,като го накичиш с монтаж тежащ 300гр и нагоре с няколко възли по него или пък играта на воблера(пръта и макарата пак ли ще са едни).За тролинг влакно с тест 25-30кг отговаря на ф30 и...,а при това сечение, ще играе трудно воблера(ако въобще заиграе).От мен съвет, не икономисвай.Един път като вземеш добър плетеняк,ще караш с него поне три години.Върни се назад в темите и прочети повече. За кльонк ф50-70,за влачене ф15-20.
Мисля ,че искаш да икономисаш точно там, където не трябва.Ами пръта и той ли ще е един,ми макарата.Как си представяш влакното с посочените от теб параметри,ще се държи ,като го накичиш с монтаж тежащ 300гр и нагоре с няколко възли по него или пък играта на воблера(пръта и макарата пак ли ще са едни).За тролинг влакно с тест 25-30кг отговаря на ф30 и...,а при това сечение, ще играе трудно воблера(ако въобще заиграе).От мен съвет, не икономисвай.Един път като вземеш добър плетеняк,ще караш с него поне три години.Върни се назад в темите и прочети повече. За кльонк ф50-70,за влачене ф15-20.
- dane_silurus
Значи за кльонк ще взема пръчка и мулти - и за него по здраво влакно но се чудя на какво влакно да се спръъъъъ
За спининг си имам отделна пръчка и макара въпроса ми е влакното за там да е 15-20 либри така ли ?
май не се изразих правилно горе
ясно разбрах - за кльонк да държи 50-70кг
а за спининг и тролинг 15-20кг
За спининг си имам отделна пръчка и макара въпроса ми е влакното за там да е 15-20 либри така ли ?
май не се изразих правилно горе
ясно разбрах - за кльонк да държи 50-70кг
а за спининг и тролинг 15-20кг
Английски форум: Задаваш въпрос и ти отговарят.
- dane_silurus
Аз също се интересувам от вашите възможни предложения.Ако някой скоро е купувал и може да даде отзив " откъде и колко метра" за здрав монофил ,много ще ме улесни.Имам нужда от нещо 0.80 -0.90 да е меко и здраво.Моля колегите които имат информация или са купили повечко да споделят .На мене и 100 метра ми стигат.Сезона идва,каисийте наедряха и е време да се сменят поводите.Почнат ли да зреят няма време ........ за връзване на куки.
- pavel mangelov
Абе тука съм Павка не съм изчезнал.Чета и си мълча,тъй като преди време в една тема се разгоряха много емоций и тогава с един колега решихме да позамълчим за Дунава.Трябва да купувам малко монофил та затова се допитах до по опитни колеги.Тука в моя град като им кажа че искам нещо повече от 0.70,измучават като "берковска биволица",................ма това сига за ко ти е.Писна ми от търговци специалисти.Хем са много ,хем са само тесни Затова молбата ми е към колегите ако някой скоро е купувал нещо и му е харесало да каже откъдее взел,какво е взел и дали е доволен за цената.Предварително благодаря на който пише.
- pavel mangelov
Аз минах изцяло на конец и смятам,че си има по-вече предимства пред монофила,поне за язовирите.Същото според мен важи и за дунав,но това си е мое мнение.Ако решиш нещо за конец ще ти ударя рамо.За монофил нямам мнение.Досега купувах само евтин и никока не съм имал късания.
I'll be back.....for the next season
-
Ползвам монофил на Граувел Бионикс Блю 1 мм , поръчах си го от сайта на Дием Фишинг - 6 лв някъде беше . По миналата година ползвах такъв , добре държи на закачки . Миналата бях с Пауър Про 200 либри , понякога се къса доста трудно, понякога учудващо лесно .
70 лв плетеняка срещу 6 лв монофила , килата които държат на практика са почти еднакви( 10-15 кила в повече за ПП ) плюс изненадите , не благодаря .
Ниско бюджетен монофил който ти препоръчвам - реален тест за 1 мм е 55 кг с възел Сан Диего .
70 лв плетеняка срещу 6 лв монофила , килата които държат на практика са почти еднакви( 10-15 кила в повече за ПП ) плюс изненадите , не благодаря .
Ниско бюджетен монофил който ти препоръчвам - реален тест за 1 мм е 55 кг с възел Сан Диего .