Детски офталмолог ??? Спешно !!!
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Детски офталмолог ??? Спешно !!!
Здравейте приятели,
Трябва ми спешно много добър детски офталмолог. Не ми харесва диагнозата, която поставиха на малкия при първия преглед и искам да напрявя консултация при много добър специалист.
Ще съм ви много благодарен за координати. Четох много из нета, но нищо конкретно не открих.
Поздрави
Мариан
Трябва ми спешно много добър детски офталмолог. Не ми харесва диагнозата, която поставиха на малкия при първия преглед и искам да напрявя консултация при много добър специалист.
Ще съм ви много благодарен за координати. Четох много из нета, но нищо конкретно не открих.
Поздрави
Мариан
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
- joro_olyмпус
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка:
- Д-р Най
- дал Браво: 205 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Колко е голямо детето? И каква е диагнозата? (То диагноза не харесва на никого, де ). Ако се притесняваш пиши на лични. Не че имам подръка детски офталмолог, ама нашият син е с доста напреднало късогледство и ходим при много добър и отговорен офталмолог (не тясно специализиран с деца).
...есть только миг
между прошлым и будущим,
именно он называется жызнь...
Таралежът е птица упорита. Не я ли ритнеш- не излита!
между прошлым и будущим,
именно он называется жызнь...
Таралежът е птица упорита. Не я ли ритнеш- не излита!
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Благодаря на всички за бързите отговори !
Ами поставили са на детенцето ми като го е водила тъщата в петък астигматизъм плюс късогледство. Лекара е казал, че трябва да носи очила до поне навършване на 5 годинки и проблема щял да бъде разрешен. В момента е на 2 и 4 месеца.
Идеята беше, че са му слагали капки за резширяване на заниците, за да може да се направи добре компютърния преглед. Зениците ще останат така разширени в продължение на 10 дни, т.е и тази седмица, та ми се искаше да съчетая и мнението на още един специалист.
Днес в тичане насам натам записах час при Людмила Димитрова в Токуда за петък. Детски офтамолог е и доста я хвалят пък да видим. Говорих и с професор Захариев, който също е много хвален, но човека заминава в чужбина днес.
Благодарско.
Ами поставили са на детенцето ми като го е водила тъщата в петък астигматизъм плюс късогледство. Лекара е казал, че трябва да носи очила до поне навършване на 5 годинки и проблема щял да бъде разрешен. В момента е на 2 и 4 месеца.
Идеята беше, че са му слагали капки за резширяване на заниците, за да може да се направи добре компютърния преглед. Зениците ще останат така разширени в продължение на 10 дни, т.е и тази седмица, та ми се искаше да съчетая и мнението на още един специалист.
Днес в тичане насам натам записах час при Людмила Димитрова в Токуда за петък. Детски офтамолог е и доста я хвалят пък да видим. Говорих и с професор Захариев, който също е много хвален, но човека заминава в чужбина днес.
Жоре, веднага се сетих за теб и мислех да ти звъня сутринта, ама се замотах, че трябваше да си сменаявам и документите.joro_olyмпус написа:Прочетох. Нямам в моя ресор такива, ама от утре съм отново на работа - ще проверя! Офталмолозите, хеле пък и педиатрични се броят на една ръка в родината.
Благодарско.
Много благодаря !!!Д-р Флекс написа:Доц. д-р Елена Кръстева - офталмолог
кабинет за свободен прием на адрес
София
ул. Асен Златаров 21
опт. маг. "Оптиленс"
тел. 843 55 37
четни дати: 14-18 часа
нечетни дати: 9-13 часа
Много благодаря !!!TINTI написа:София, ІІІ-та Гр.болница, до Арена Запад
има много добър детси специалист
Ще ти пиша довечера. Благодаря !!!!cerber написа:Скайпа ми е neronas7
Свържи се с мен, ако искаш
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
- cerber
- получил Браво: 7 пъти
- Обратна връзка:
Преди години пристига една циганка в кабинета и реве с глас... докторе ослепях. Викам и какво стана бе, а тя, ми пареше ми на очите и мъжа ми ми даде едни капки и аз си сложих от тях, от тогава не виждам и пак реве. Вади едни капки атропин и ги показва. Викам и, не бой се, след 5 дена пак ще прогледнеш. След 5 дена пристига циганката, засмяна, цялата сияе води и циганина и вика докторе стана точно както каза, на 5-тия ден прогледнах, ама я виж мъжа ми нещо, че и той не вижда. Гледам го циганина на микроскопа... и той се оцъклил. Поглеждам циганката, а тя прелива от щастие. Питам мангала, ти да не си слагал някакви капки в очите, а той вика, ами да, вчера ме сърбяха очите и жена ми ми сложи ей от тия капки... и вади пак същото шишенце атропин...
)><ۣ((((((((ºۣ< ڸ
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1411 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Направо ще умра от смях...просто не мога да повярвам...егати Чудомировската история - е не сме ли велики, българите (с БГ-жителство, аnyway)?cerber написа:
Преди години пристига една циганка в кабинета и реве с глас... докторе ослепях. Викам и какво стана бе, а тя, ми пареше ми на очите и мъжа ми ми даде едни капки и аз си сложих от тях, от тогава не виждам и пак реве. Вади едни капки атропин и ги показва. Викам и, не бой се, след 5 дена пак ще прогледнеш. След 5 дена пристига циганката, засмяна, цялата сияе води и циганина и вика докторе стана точно както каза, на 5-тия ден прогледнах, ама я виж мъжа ми нещо, че и той не вижда. Гледам го циганина на микроскопа... и той се оцъклил. Поглеждам циганката, а тя прелива от щастие. Питам мангала, ти да не си слагал някакви капки в очите, а той вика, ами да, вчера ме сърбяха очите и жена ми ми сложи ей от тия капки... и вади пак същото шишенце атропин...
- joro_olyмпус
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 9 пъти
- Обратна връзка: