Кви са тези чуждици Маре. Знаеш,че съм тъпо копеле.Marco Polo написа:Емо, Емооо... Да не те запишат теб в Кондуита само...
Левака пък чак пообикалял.Сега нали е с патерици иска подаяния да му правят.Като на ония по светофарите.
Кви са тези чуждици Маре. Знаеш,че съм тъпо копеле.Marco Polo написа:Емо, Емооо... Да не те запишат теб в Кондуита само...
Трай бе.Виж и другите как траят.Не ги отваряй......Сомаджиите нямат акъл,а сома зрение.Marco Polo написа:Ми рекох че си чел /май единственото/ преведено от Лев Касил...Emo-83 написа:Кви са тези чуждици Маре. Знаеш,че съм тъпо копеле.Marco Polo написа:Емо, Емооо... Да не те запишат теб в Кондуита само...
Здравейте, извинявам се за тъпия въпрос, но не можах от никъде да разбера Penn Spinfisher има ли стоп лагер за обратния ход? И някой може ли да ми каже най-големия модел от тези макари горе долу колко метра ще събере 0.80мм?Левака написа:Честити да са ти Ангеле,макарите са перфектни,уникално здрави.За пръчки пообиколи из магазините,днес ходих насам натам има богат избор на пръчки.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=39989vw_vw написа:Доста съм си неук значи, а някой може ли да ми каже кой размер да си взема за да навия стотина метра 0.80мм? Другото ми чудене беше за Daiwa BG90, ама от къде и как да я поръчам?