Да си помогнем сами
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Има токаджия и лодкостроител на Кърджали...... прякора е Селския.franko написа:Панцер ,цар ебал ли си .
Мож та уредим .
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
A Mишо цара що го забрабвяш,една година с шайбата му извадихме неколко мрежи(когато после гепи на шуменци две лодки)На Ивайлов град Тия копелета на булеварда(помниш,беше една забрана,с едрото бехте на брега,500м мрежа извадихме с Пешката-30мин. от яд бех срезал и въжето на мойта лодка а те ме гледат от брега и ти беха казали,че са минали иара.на МОНТАНА ПОЧТИ ВСЕКИ ПЪТ РЕЖЕМЕ,по нещо,но файда нема требват си по сериозни мерки.Emo-83 написа:Има токаджия и лодкостроител на Кърджали...... прякора е Селския.franko написа:Панцер ,цар ебал ли си .
Мож та уредим .
Открадна ги през ноща докато са спели,лагера им е бил след моста, на завоя,абе той извади касмет цара тогава,на тия момчета шефа обикаля два дена да търси айдуците,беше много надъхан виждаха се от скутера калашници и е такива разни играчки(НИЕ ИМАХМЕ СЪШАТА ЛОДКА КАТО НЕГОВАТА,ма добре че ни разпозна.koiki написа:Как им гепи лодките.Ти ме разби.Не си ли ги взеха
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
И аз бях там и аз видях В момента ,нещата са съвсем други.
На ИАРА може да се разчита.Идват момчетата и до колкото могат правят нужното,но ние трябва да продължаваме да си вардим биваците.Сега сме с бързи лодки и реагираме на момента.Като сме 3-5 човека на бивак и най големия лайнар трябва да се съобразява, какви ги върши и изобщо дали да пуска мрежи или да прави други бели.
Аз лично ,ако ме засегнат такива,няма да мирясам дорде не им видя душата извън тялото .
На ИАРА може да се разчита.Идват момчетата и до колкото могат правят нужното,но ние трябва да продължаваме да си вардим биваците.Сега сме с бързи лодки и реагираме на момента.Като сме 3-5 човека на бивак и най големия лайнар трябва да се съобразява, какви ги върши и изобщо дали да пуска мрежи или да прави други бели.
Аз лично ,ако ме засегнат такива,няма да мирясам дорде не им видя душата извън тялото .
Re: k
Tребва и ние да помагаме не става само ти ние все пак идваме и си отиваме а ти си си местен за кво само тебе да гледат на криво,тоя язовир е дал много и ще дава и занапред,само трябва да спреме мрежите.Мое мнение е че там е най голямата популация на сом,няма друг язовир с извадени толко риби до 30кг,pancero написа:Като видите друг път нещо на монтанския язовир званите ми по телефона няма значение кога и аз ще се оправя тва в иго казвам на всички който идват на тоя язови който иска да ми иска телефона на личния да му го давам
Преди години виждам,мрежи,отивам до тях и питам за стръв някаква,почнаха да вадат,просто не беше истина,през метър сом,до 2-3 кг.Тръгвам си и на устието,вадеха от брега с хиляди,такива по 10см
Има още останали и вземеме ли мерки бързо ще се въстановат.
-
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 2 пъти
Колеги е това е положението навсякъде в държавата.http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3 ... &index=104[/url]