Нокторезачка или ножичка ?
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Темата е много поучителна, защото иначе ще има много загубени парички, както и има вечеfn1p написа:Godfather написа:Не издържам и ще си задам въпросът
Вие поне изрязахте ли си ноктите?
6 старници тема за това с какво да си режем брейда ,зимата май се отразя много зле
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
- Ivan VP
- Търговец
- получил Браво: 4 пъти
- Обратна връзка:
манечко/ а после дали се говори на hard/ нещо физиката, триенето и тем пoдобни навлезнаха в темата. Също е много важно да се знае какво плеtено ще се режИ.
Значи ако е от плоските. Триенето е излишно. Щот площа по п е по-голяма и може да за замириши на изгорели гуми. Преди да се запалИ. Пък после обеснявайте, че сте били в час по физика и ги чувате петлите.
Ако не е толкова плоско, а многостен клонящ към идеален кръг. Може да го сложете и на трамвайната релса. Само бързо се омитайте, че ватмана може да зяпа във форума за нещо евтино и точно сега и да не ви види.
Или в заключение:
Ако брейда ви е японски. Използвайте японснки блейдове. Най-дорите са саморайските. Нокторезачка на TMC. Продава се в БГ. Цена 22 лв. Диск на Ryobi за брейд. Също се продава в БГ. Само упътването е на японски. Цена 21 лв.
При положение, че брейда ви е немски.
Солинген или стар войскови нож. Може и инструментите на Climax.
От Венторинокс колегите също са доволни. Но може и старо ножчи за бръснене на Жилет.
Към темата за зимата - На мен си ми кълве.
Значи ако е от плоските. Триенето е излишно. Щот площа по п е по-голяма и може да за замириши на изгорели гуми. Преди да се запалИ. Пък после обеснявайте, че сте били в час по физика и ги чувате петлите.
Ако не е толкова плоско, а многостен клонящ към идеален кръг. Може да го сложете и на трамвайната релса. Само бързо се омитайте, че ватмана може да зяпа във форума за нещо евтино и точно сега и да не ви види.
Или в заключение:
Ако брейда ви е японски. Използвайте японснки блейдове. Най-дорите са саморайските. Нокторезачка на TMC. Продава се в БГ. Цена 22 лв. Диск на Ryobi за брейд. Също се продава в БГ. Само упътването е на японски. Цена 21 лв.
От Венторинокс колегите също са доволни. Но може и старо ножчи за бръснене на Жилет.
http://www.ivpfishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MapuaH
- Риболов: Основно спининг
- дал Браво: 366 пъти
- получил Браво: 363 пъти
- Обратна връзка:
Ванчо, Ванчо, хахахахахахIvan VP написа:манечко/ а после дали се говори на hard/ нещо физиката, триенето и тем пoдобни навлезнаха в темата. Също е много важно да се знае какво плеtено ще се режИ.
Или в заключение:
"Риболовът не е наслука - риболовът е наука !!!"
- Ivan VP
- Търговец
- получил Браво: 4 пъти
- Обратна връзка:
Мариански, да ти кажа не е много смешно. Вчера се наложи да гледам малко ТВ, като в латино сериал сме.MapuaH написа:Ванчо, Ванчо, хахахахахахIvan VP написа:манечко/ а после дали се говори на hard/ нещо физиката, триенето и тем пoдобни навлезнаха в темата. Също е много важно да се знае какво плеtено ще се режИ.
Или в заключение:
Имам при мен различни клипъри/ ако някой измисли как да го преведе това, ще го черпя боза в Мола/. Това е същоо, като нокторезачка. Само, че нокторезаката реже нокти. Пък ние сме изискани към детйалите. Може би брейдо резачка. Почти всичките фирми, които предлагат артикули за риболов с муха преедлгат такова нещо. И най-скъпите. Към околЬо 15.5$ , не могат да срежат 100 от 100 на първия път. Монофил режат да. Камо ли да си купиш резачки и да ги турнеш у джебо. Вземи и резчки за лозИ. Идва Трифон Зарезан. Това с манечкото макетнУ също е ''добра'' идея. Не е манчеко парче сирене. Вземи па режи. Одма. Пробвах и с това. Имам три макетни. Не са манечки или от 0.56 ст. И може за това да не режат пустия плетеняк. Опитах с тези на Climax. Просто плетеното е доста меко и трудно се режИ. Довечера ще проверя за бренер в Бриколаж.
Сега трябва колегата от темата ''Язовирски зъбатки'' да я рефрешне, че друго скоро няма за риболов.
http://www.ivpfishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1403 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Брейдорез бе, Ванка, брейдорез - като коневръз, ледобур, пиздомер ...
Тука се връщаме отново на постинга си от стр.1, и препоръчваме обикновен нокторез от качествена американска или немска стомана за брейдорез - мое си го приплъзваш както си искаш при отрязването, така че и най-тънкия брейд да бъде резнат, без да бъде сплеснат...Струва преко сили 7-10 лева, а па го ползваш lifelong.
ПС ако ти аресва превода, и решиш да черпиш, да знаеш - боза не пием
Тука се връщаме отново на постинга си от стр.1, и препоръчваме обикновен нокторез от качествена американска или немска стомана за брейдорез - мое си го приплъзваш както си искаш при отрязването, така че и най-тънкия брейд да бъде резнат, без да бъде сплеснат...Струва преко сили 7-10 лева, а па го ползваш lifelong.
ПС ако ти аресва превода, и решиш да черпиш, да знаеш - боза не пием
- Владимир
- дал Браво: 121 пъти
- получил Браво: 575 пъти
Не,режа си все така с него.nissana написа:Абре Владе,ти не го ли продаде тоя?Владимир написа:http://www.drslick.com/products_clamps1.asp
ако искаш ще ти пусна и снимки.
Живота е една безмислена война,накрая всички я губим.
- sandista
- Риболов: Spinning
- дал Браво: 101 пъти
- получил Браво: 178 пъти
Сега като се замисля .. хубаво е да имате и клещои под ръка ако съъъъвсем случайно Ви се забие някоя кука с контра С два кохера и много дърпане не става .. )
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... ealnewscom
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... ealnewscom
Live your life in such a way that when your feet hit the floor in the morning,
Satan shudders & says:"Oh crap....he's awake!!!"
Go Fishing! Leave nothing but steps, take nothing but pictures!
Satan shudders & says:"Oh crap....he's awake!!!"
Go Fishing! Leave nothing but steps, take nothing but pictures!
- overkill
- дал Браво: 40 пъти
- получил Браво: 7 пъти
Aааааа.... аз съм с една руска ``чикийка `` от на дядо ми времето ,която освен тирбушон има и виличка
Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?act=idx
http://www.youtube.com/watch?v=vZw220v4YQQ
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?act=idx
http://www.youtube.com/watch?v=vZw220v4YQQ
- Майстор Саки
- Риболов: heavy spinning
- дал Браво: 26 пъти
- получил Браво: 10 пъти