Питане за пръчка
- ilian_nikolai70
Питане за пръчка
Зравейте колеги , от скоро се занимавам с тролинг и използвам две пръчки Shimano katana с акция 10-40 но за по големите воблери са ми слабички
Загледах се в един модел
http://www.voblershop.com/1780/%D0%90%D ... %80%D0%B8/
акция 50-100 но нямам никаква информация за нея , ако някой я използвал и има някакви наблюдения за нея моля да сподели
Предварително благодаря , поздрави
Загледах се в един модел
http://www.voblershop.com/1780/%D0%90%D ... %80%D0%B8/
акция 50-100 но нямам никаква информация за нея , ако някой я използвал и има някакви наблюдения за нея моля да сподели
Предварително благодаря , поздрави
- ilian_nikolai70
- ilian_nikolai70
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
http://www.youtube.com/watch?v=_1MCO6Fg2kUславе написа:Аз съм точно с такава от 2годиниilian_nikolai70 написа:Да колега но аз питам за точно определен модел
не я давам за друга
виж в тролинга съм качил клип
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- ilian_nikolai70
Нищо лично колега но гледай малко по добре Питането за 2,70boababa написа:Е,да де!Точно тоя модел е 3 метра! Щом никой не казва,значи никой не ползва 3 метра! Примерно това е логиката ако не бъркам,но фактът си е факт! Нема нещо случайно на тоя свят!
В линка който съм пуснал няма акцията която търся с дължина 3м.
Ако не ти се отговаря на въпроси , просто не отговаряй
- ilian_nikolai70
Благодаря колега , почвам да си мисля , че избора ми не е лошEmo-83 написа:http://www.youtube.com/watch?v=_1MCO6Fg2kUславе написа:Аз съм точно с такава от 2годиниilian_nikolai70 написа:Да колега но аз питам за точно определен модел
не я давам за друга
виж в тролинга съм качил клип
Аз първи ти отговорих на плача!За благодарност ще ме хокаш,а?Нема да подам повече ръка на удавник!ilian_nikolai70 написа:Нищо лично колега но гледай малко по добре Питането за 2,70boababa написа:Е,да де!Точно тоя модел е 3 метра! Щом никой не казва,значи никой не ползва 3 метра! Примерно това е логиката ако не бъркам,но фактът си е факт! Нема нещо случайно на тоя свят!
В линка който съм пуснал няма акцията която търся с дължина 3м.
Ако не ти се отговаря на въпроси , просто не отговаряй
Последно промяна от boababa на Пет Фев 25, 2011 18:04, променено общо 1 път.
-
- получил Браво: 14 пъти
Аз пък съм с Бийст Мастер 50-100,СпийдМастер 50-100,така че действай и не се притеснявай,пръчките са си супер,аз съм доволен от тях и така !!!
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
- ilian_nikolai70
Колега boababa не съм имал намерение да се заяждам или хокам някого , ако ти е прозвучало така съжалявам Само исках компетентно мнение от колеги който са използвали този модел пръчка.
Пак казвам нищо лично . Това за писането и четенето го знаем всички ......... Исках точни отговори , като става и не става
И благодаря за тях
Пак казвам нищо лично . Това за писането и четенето го знаем всички ......... Исках точни отговори , като става и не става
И благодаря за тях
Иляне пръчката е много добра,да не те притесняват големите воблери,
носи ги идеално,дължината 2.70 е добра.некоъ влачат с по къси и по голема акция,ма там е по голема хамалогия,това не е клйонк да го мориш с пръчка и здрав тъкъм,по жегите юни,юли ,август под 6 м кислорода е оскъден,той сам се мори,само като видиш че се отпуска не го качвай,щото му идва кислород горе и става пак силен.
носи ги идеално,дължината 2.70 е добра.некоъ влачат с по къси и по голема акция,ма там е по голема хамалогия,това не е клйонк да го мориш с пръчка и здрав тъкъм,по жегите юни,юли ,август под 6 м кислорода е оскъден,той сам се мори,само като видиш че се отпуска не го качвай,щото му идва кислород горе и става пак силен.
-
- получил Браво: 14 пъти
Троли,от години ловя с тези пръчки,няма значение дали троля или го гоня по Марица !!! Отговорих веднага щом прочетох какво го интересува човека и без да се правя на тарикат,точно и ясно.Може да направим една сметка,ти колко отговора на въпроси си дал и съвети когато са ги искали, и аз във четирите форума в които съм регистриран.Разликата е до луната и още не са ми хванали моите риби.Пак се повтарям,ти не отговаряш,ти мишкуваш и се правиш на важен Така че няма какво да се опитваш да се измъкнеш от лайната,преди да си промениш поста се наниза до брадичката Продължаваш да ме озадачаваш,появи се след малко мълчание,тръгна нормално и пак почна с удавници,и т.н.С малко слизане от високото където си въобразяваш че си,ще станат нещата,ама ти си знаеш
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан