"Искам нещо да Ви кажа"
Панцер,моя кораб върви здраво с големия двигател Доста хора искат и техните лодки така да вървят,ама не им се дават пари.Всеки си прави вече сметката на стотинката и аз не останах на зад,сега поне ще спестявам и от бензина и от маслото дето бърках постоянно,с простата ми глава Стария си мешеше маслото сам и го дозираше, Джонсън VRO 40HP.Има случай когато дозатора се преебава,маслото гранясва и запушва маркучите.Ти си караш спокойно и мислиш че всичко е на ред,ама не е Пищи тоя зумер като луд и показва че нещо не е на ред.Да,гореше,обаче и вървеше като луд,ама и пушеше Сега ще го карам по-бавно,ама и ръката няма постояно да ми е до лакъта в джоба [/quote]
Любе,честито за новата придобивка и да ти носи късмет.
Е малко ще ти е тегаво в началото,нема пушеци,нема дим,бензина и той сега нема да ти върви ама ше свикнеш,с хубавото бързо се свиква.
Любе,честито за новата придобивка и да ти носи късмет.
Е малко ще ти е тегаво в началото,нема пушеци,нема дим,бензина и той сега нема да ти върви ама ше свикнеш,с хубавото бързо се свиква.
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
smeq se s vas....pi4ove ste ot vsqkade.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- получил Браво: 14 пъти
Славе,благодаря приятелю,ще свикна както казваш,нямам избор Търсех 40кс ама се разминах.Нищо,за сега и този става,ето една снимка да го видите а като приключа с киченето,ще има цяла снимкаславе написа: Любе,честито за новата придобивка и да ти носи късмет.
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
Re: "Искам нещо да Ви кажа"
Може ли някой да ми каже как се пускат снимки.
Няма ми галерията
Ако някой има инфо,
Моля да сподели
Благодарности
Няма ми галерията
Ако някой има инфо,
Моля да сподели
Благодарности
РИБОЛОВЪТ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА
- Tomahawk
- дал Браво: 7 пъти
- получил Браво: 26 пъти
- Обратна връзка:
Няма я защото форумът се обновява в момента и ще ми не време докато заработи на 100% .koiki написа:Може ли някой да ми каже как се пускат снимки.
Няма ми галерията
Ако някой има инфо,
Моля да сподели
Благодарности
А снимки може да си качваш пре спокойно просто намери къде да ги слагаш в интернет . Не е задължително да са ти в галерията
просто за пример :
" Рибата не кълве събота и неделя" :)
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
- vovata
- Риболов: тролинг
- получил Браво: 1 път
споко шъ съ опраим
Едно е да искаш, друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш
-
- получил Браво: 1 път
вместо да биеш по монитора, я по-добре се изтегни на дедовото диванче, сипи една гроздова и .....................си говори с кандидат булкатаpancero написа:Незнам кой прави новия сайт но направо се нерва ще набия една песница на монитора.Какво си му беше на стария не зная
Миро каква е тази риба.Дай да видиме воблера на който я хвана
РИБОЛОВЪТ УДЪЛЖАВА ЖИВОТА
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Re:
Абе, гъзар! Ще ме караш да плесна камшика на табуна коне под капака на каруцата и да дойда да се черпим!LVitchev написа:...ще има цяла снимка
Браво, Любе, красотичка е!
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13
-
- получил Браво: 14 пъти
Re: Re:
Marco Polo© написа:Абе, гъзар! Ще ме караш да плесна камшика на табуна коне под капака на каруцата и да дойда да се черпим!LVitchev написа:...ще има цяла снимка
Браво, Любе, красотичка е!
Стига си лъгал бе,Магарко Тия ги слушам от 100 години Аз е по възможно да дойда с лодката до София по вода,от колкото ти да си домъкнеш кльощавия задник до мен
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан