Помощ - избор на платформа до 600 лв
-
Помощ - избор на платформа до 600 лв
Здравейте на всички!
Дойде времето и аз да си купя това чудо на техниката! От известно време гледам по сайтовете, като засега два модела са фаворитите ми - много ще съм благодарен ако ми помогнете в избора ми със съвети и предложения
Първата платформа на която се спрях е тази Vega - видя ми се на добра цена, понеже върви с доста прикачни за 600 лв.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1959" onclick="window.open(this.href);return false;
а втората е тази
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=50" onclick="window.open(this.href);return false;
като в момента е намалена на 580, като и тя върви с доста прикачни, без предна греда.
Колмика въобще не съм го виждал на живо, а Вегата съм се качвал в един магазин, ама ми се стори, че има доста пластмаса, което предпоставя чупене??? Ще ползвам платформата за риболов на директен (фидер) и евентуално щека в бъдещето Не съм тежък или висок, 1,76м на 76 кг, така че проблеми от такова естество няма да има
Мерси много за всякакви мнения и съвети
Дойде времето и аз да си купя това чудо на техниката! От известно време гледам по сайтовете, като засега два модела са фаворитите ми - много ще съм благодарен ако ми помогнете в избора ми със съвети и предложения
Първата платформа на която се спрях е тази Vega - видя ми се на добра цена, понеже върви с доста прикачни за 600 лв.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1959" onclick="window.open(this.href);return false;
а втората е тази
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=50" onclick="window.open(this.href);return false;
като в момента е намалена на 580, като и тя върви с доста прикачни, без предна греда.
Колмика въобще не съм го виждал на живо, а Вегата съм се качвал в един магазин, ама ми се стори, че има доста пластмаса, което предпоставя чупене??? Ще ползвам платформата за риболов на директен (фидер) и евентуално щека в бъдещето Не съм тежък или висок, 1,76м на 76 кг, така че проблеми от такова естество няма да има
Мерси много за всякакви мнения и съвети
- koki
- дал Браво: 19 пъти
- получил Браво: 3 пъти
Re: Помощ - избор на платформа до 600 лв
При официалния вносител пише ,че е изчерпана. Има голяма вероятност да не е налична и в ел.магазин посочен в линка.dunedanetz написа: а втората е тази
Лично за мен по-добрия вариант е колмика
Има наличен.. Платформа 1480 MATCH
Конфигурация "1480 MATCH".
Многофункционална, здрава, удобна с 6 чекмеджета и напречна греда!
770 лв.
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Между двете няма нищо общо. И на двете съм сядал - взимай смело Колмик като заредят. Това е една от най-стабилните платформи!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
-
Ако имаш ходене към централна северна България (Горна Оряховица), може да видиш това - чисто нова платформа, мисля че беше около 350 лв. в магазин Косатка
Повече снимки има качени на този сайт:
http://seatbox.bg/?p=80
Повече снимки има качени на този сайт:
http://seatbox.bg/?p=80
- Чичо Веско
- Вносител
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 8 пъти
- Обратна връзка:
-
- Риболов: На леко
До скоро съм седял на БЕР, което е същото, като VEGA! Незнам какво мислиш да правиш, но тази VEGA е безсмилено голяма, ще съжалиш 100 пъти, като я поносиш и 200 пъти, като я поносиш пълна!dunedanetz написа:Здравейте на всички!
....
Аз съм против големите платформи, но това си е лично мое мнение!
Имах BEHR LAGO 3, което е плитко отделение под седалката, 2 чекмеджета и един дълбок сандък! Беше чудесна платформа, почти без забележки и на много добра цена.
Наумих си, че искам платформа-паралелепипед, защото съм си направил една облегалка, която считам за "гениална"....мои си глупости!
След много анализи си купих COLMIC-а, който и Ти си харесал, взех последният , та за т'ва ще трябва да почакааааш!
COLMIC-а е чудесно изработен, наблегнато е точно на тези детайли, които при VEGA са малко недомислени. Леглата за кркаката на самата платформа и скарата са много дълги и стабилни, скарата е чудесна с грапави пластмасови стъпки, масичка влизаща под платформата и комплект прикачни, без греда! Е, аз пък точно греда съм си направил - много по-лека от фабричинте.
Обемът е напълно достатъчен за моите нужди!
Конструкцията, върху която е изградена платформата е много здрава и добре измислена, комбинация от алуминиеви профили и масивни пласмасови държачи. Ако питаш Чичо Веско, ще ти каже, че това е специална пластмаса и наситина е такава - здрава и нечуплива. Платформата е достъчно лека за това, което предлага.
Какви недостатъци виждам на COLMIC-а, за сега никакви, освен дървените чекмеджета, струва ми се по-тъпо от чекемедже от обикновена алуминиева ламарина с дунапрен по стените или дори обикновено пластмасово чекмедже за нула лева. Е, тези изглеждат някак си "махагоново" - хрумки на италианските дизайнери! И друго, жена ти ще я хареса, моята, като я видя и каза: :"Ама то било истински италиански дизайн, като мебел е...." !
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Ах как само ме изпреварииии!Reptile написа:След много анализи си купих COLMIC-а, който и Ти си харесал, взех последният , та за т'ва ще трябва да почакааааш!
Чичо, и аз ще взема една 1460!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
-
- Риболов: На леко
Бърз или мъртъв! Знаеш как е!
Споко бре, идват нови поълнения, на Чичо Веско са му за продаване, не за запълване на склада!
Споко бре, идват нови поълнения, на Чичо Веско са му за продаване, не за запълване на склада!
-
Супер, значи ще изчакам да заредят Колмици и ще си избера модел според бюджета Мерси много! Ако все пак се сетите нещо пишете
-
Освен Колмик има и Мило, а за 6-700 лв. можеш да си вземеш много по-добър стол от показаните. Гледай да е лек, устойчив, да има прикачните (моят беше пълен със совалки) Виж ebay.co.uk за какво става дума, най-лесно е да отидеш в магазина и да си дадеш кинтите.
-
Абе ужким гледах ebay-а ама там имаше само някви Preston-и X3 и X4, но само със скара без абсолютно нищо друго за около 300 паунда. Другите евтини бяха на TFG и Сенсас, ама те пък ми се видяха доста афиф.
-
Гледай по-често и ще намериш. Виж на completed listings завършилите търгове за какви пари се е продал дадения модел.
В Купувам/Продавам по доло има много добро Мило ,е малко е по скапо ама е ЧУК
-
Ако не си взел досега, взимай Милото по-долу. За такова качество тая цена е без пари. Имам подобен стол и съм повече от доволен.