Язовир "Батак", как и къде.
Колега погоре в темата е описано най изчепателно всичко за водоема от Скиталеца в зависимост от рибата която търсиш местата от течалото на цигов чарк чак до контра стената а и след нея садобри за дънен риболов на някои може и мачов да опиташ! През уикенда бях застанал в заливчето преди стената след продължително захранване на пружина ги вадех по две каракуди на веднаш........ също така излизаше и добра червеноперка а костурат е само сутрин и вечер дава но е много дребен поздрави и наслука....................
Мнения и снимки от язовир Батак.
Ето тук може да прочетете различни мнения, както и да получите информация за язовир "Батак". Споделени са и много потребителски снимки. В сайта има информация и за други язовири, както и за местата за настаняване около тях.
-
- дал Браво: 21 пъти
Re: Язовир "Батак", как и къде.
С удоволствие колега бих ти показал местата на Гугъл мапс, но работата с компютъра не е най - силната ми страна.
-
по-лесно ми е да ти направя обиколка около водоема от място на място отколкото да се справя с това чудо
-
Някаква информация за риболова на Батак това лято? Интересува ме по-специално района около "Дъното" (стената). Как стои въпросът с риболова с воблери от брега? А мач и фидер? Има ли на близо от къде да се купуват рибки за стръв?
На снимката по-горе може ли да ме ориентирате кое е стената и кое - контрастената за да се ориентирам в описанието на колегата Скиталеца? Благодаря.
България над всичко.
Пази природата.
Пази природата.
И още един въпрос на кое му се казва нос Хорн и Дъното?
България над всичко.
Пази природата.
Пази природата.
ЩЕ опитам да ти обесна,дано да ме разбереш,значи като гледаш снимката от доло на готе първия залив в ляво е"Кинаджийския залив" та в дъното на залива е контрастената,следващия залив е костандовския междо двата залива носа е този за които питаш,най горе на снимката в най тесната час на язовира е голямата стена
(дъното) а за човека (skitalec) където е написал темата ЕВАЛА по ясно от това няма как да се обесни
(дъното) а за човека (skitalec) където е написал темата ЕВАЛА по ясно от това няма как да се обесни
Благодаря - сега се ориентирам.
България над всичко.
Пази природата.
Пази природата.
-
Мой познат е бил на "Батак" тази събота и неделя. Имал е доста успешен излет, като масовата риба е била каракудата. Тъй като човека е предимно дънен риболовец е ползвал хранилка с качамак и стиропор. Не захранвал, а е работил изцяло от брега тъй като няма лодка. Имал е удари на добри караконджули. Мястото на което е бил колегата е на около 2 км. след контрастената. Удари на шаран не е имал, вероятно поради голямата навалица по брега и водите на язовира.
Здравейте и от мен дайте малко по прясно инфо за момента как е положението!!!!!!!!
Здравеите колеги!Може ли малко инфо за Батак в момента дава ли нещо?Или за някои друг язовир около Велинград че съм няколко дена там?Благодаря ви!