Помощ - избор на платформа до 600 лв

Да видим какво има тук: влакна, куки, блесни, силиконче, тежести ... ,а и от пиле мляко :)
Аватар
Коце
Риболов: и бира чадо!
получил Браво: 9 пъти

Re: Помощ - избор на платформа до 600 лв

Мнение от Коце »

Reptile написа:След много анализи си купих COLMIC-а, който и Ти си харесал, взех последният :evil:, та за т'ва ще трябва да почакааааш!
COLMIC-а е чудесно изработен, наблегнато е точно на тези детайли, които при VEGA са малко недомислени. Леглата за кркаката на самата платформа и скарата са много дълги и стабилни, скарата е чудесна с грапави пластмасови стъпки, масичка влизаща под платформата и комплект прикачни, без греда! Е, аз пък точно греда съм си направил - много по-лека от фабричинте.
Обемът е напълно достатъчен за моите нужди!
Конструкцията, върху която е изградена платформата е много здрава и добре измислена, комбинация от алуминиеви профили и масивни пласмасови държачи. Ако питаш Чичо Веско, ще ти каже, че това е специална пластмаса и наситина е такава - здрава и нечуплива. Платформата е достъчно лека за това, което предлага.
Какви недостатъци виждам на COLMIC-а, за сега никакви, освен дървените чекмеджета, струва ми се по-тъпо от чекемедже от обикновена алуминиева ламарина с дунапрен по стените или дори обикновено пластмасово чекмедже за нула лева. Е, тези изглеждат някак си "махагоново" - хрумки на италианските дизайнери! И друго, жена ти ще я хареса, моята, като я видя и каза: :"Ама то било истински италиански дизайн, като мебел е...." :lol: :lol: :lol: !
Колега, /не ти знам името за съжаление/
Ти като собственик на платформа 1460 Мач, и вече ползвал я няколко пъти предполагам, какво ще кажеш още веднъж в заключение за нея?
Мисля да я поръчам с колела...

Поздрави
Коце
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Публикувай отговор

Обратно към “Кутия за риболовни принадлежности”