Ботуши
Ботуши
Здравейте има на пазара едни ботуши
http://www.voblershop.com/1838/Lemigo.Greenlander/" onclick="window.open(this.href);return false;
интересува ме
Ако някой е ползвал такива ,нека да каже, дали се представят добре в студа при -30градуса,както е в рекламата на ботушите или не
http://www.voblershop.com/1838/Lemigo.Greenlander/" onclick="window.open(this.href);return false;
интересува ме
Ако някой е ползвал такива ,нека да каже, дали се представят добре в студа при -30градуса,както е в рекламата на ботушите или не
- Vassil
- Риболов: Spin, Ice Jig & Relax
- дал Браво: 19 пъти
- получил Браво: 39 пъти
Re: Ботуши
Колега, без да проверявам, със сигурност мога да ти кажа, че последния път когато в България температурата е достигнала -30 градуса тези ботуши още не са били на пазара.
Трябва да чакаш някой колега от Русия, Скандинавия или Аляска да се включи.
Трябва да чакаш някой колега от Русия, Скандинавия или Аляска да се включи.
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Пепи, не вярвай на глупости. Аз ползвам обувки Salomon, топ модел дето прилича на ски обувки и да ти кажа ако не се движиш и на -5 градуса ще ти изстинат краката. Смятай какво е с гумата!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Колега взимай смело. Ботушите са много добри.
Толкова са леки, че все едно си бос.
За сега при -4 градуса не ми е било студено с тях, при положение, че ги обувам на бос крак.
Няма да сбъркаш.
Толкова са леки, че все едно си бос.
За сега при -4 градуса не ми е било студено с тях, при положение, че ги обувам на бос крак.
Няма да сбъркаш.
Ей точно тук ти е грешката, колега! Ботушите не са от гума, а от специална аеро EVA материя, която няма нищо общо с гумата! Много е лека, не се втвърдява при никакъв студ и не старее. Ботушът сам по себе си не е нищо без подплатата си! Материалите са естествени и с много добро качество и от там идва много добрата изолация от студа. Казвам всичко това, защото от една година ползвам Arctic Termo + и мога да кажа, че такова нещо досега не бях виждал. При минус 8-9 градуса нарочно седях нагазил в Марица няколко часа и никаква, ама абсолютно никаква наченка на студ нямаше, а бях само по едни летни памучни чорапи! Единственото условие е по възможност ботушите да са със стайна температура, когато ги обувате. Не че няма да ви топлят иначе, но просто малко по-бавно ще достигнат краката ви нормалната си температура...Коце написа: Смятай какво е с гумата!
благодаря за отговорите
Мисля да си ги купя и да пробвам а после ще пиша впечатления
убедил съм се че настинката идва от краката
Благодаря,
Мисля да си ги купя и да пробвам а после ще пиша впечатления
убедил съм се че настинката идва от краката
Благодаря,
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
тук са малко по-добри цените http://shop.akvasport.com/catalog/index ... th=117_141" onclick="window.open(this.href);return false;
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero