![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ама дай нещо по подробно, де... снимки у нета на костури, колкото искаш
Време 90 минути язовира не го знам как се казваjazzmena написа:Браво Вене,
Страхотен улов.... даже и да не е за час и половина.
Митко имаше в предвид да споделиш с нас малко повече информация за излета.... Например:
Бях на един язовир, където дълбочината варира от-до. Рибата не беше групирана и реших да я търся по-близа до стената. Лових с къси замятания до десет метра, където дъното беше каменисто около 4 метра дълбоко. Сложих туистери с 3 грама глава. Разцветките, които най-много вървяха бяха..... Водих бавно по дъното.... Ударите бяха..... Големия ми удари между другите риби.... Беше 30 сантиметра.....
Те така......
bae написа:А, ЗАЩО пречука дребосъците? След време щеше да хващаш размер бирена бутилка.
Щото съм месаррр ,а бирени бутилки хващам само пълни с бира от 2 литраbae написа:А, ЗАЩО пречука дребосъците? След време щеше да хващаш размер бирена бутилка.
Докторе, има една пернишка рецепта за ''бацан'' хайвер от костур. Много работи за бели вина от Нова ЗемяД-р Флекс написа:Ами евала пак, Вене![]()
А па от мерен костур и чорба екстра става, и филето, пържено в масло (без брашно) е по--хубаво и от най-хубавото телешко, агнешко и манатарка, заедно взети. Да знаеш, от какво се лишаваш...
Ivan VP написа:
Докторе, има една пернишка рецепта за ''бацан'' хайвер от костур. Много работи за бели вина от Нова Земя![]()
![]()