Скоро,те виждам сомаджия.От брега се вади лесно....от лодка е яко напиняне.carbolino написа:Даааам 21кг е.Лапна грозд торни червеи.Мястото е едно тайно водоемче намира се на около 30км от Пловдив в близост до гр. Първомай
Отчети от риболова през 2011
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Re: Отчети от риболова през 2011
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
- carbolino
- дал Браво: 19 пъти
- получил Браво: 9 пъти
Ами за сега май всичко е на кантар.Най големите ми риби са точно по 21кг.Emo-83 написа:Скоро,те виждам сомаджия.От брега се вади лесно....от лодка е яко напиняне.carbolino написа:Даааам 21кг е.Лапна грозд торни червеи.Мястото е едно тайно водоемче намира се на около 30км от Пловдив в близост до гр. Първомай
Ето я и другата.
Но фамилията ми е Алекснадров а генерала и той е с такава искам и аз де се пробвам в тежката артилерия и дай боже да се срещна очи в очи с някой мустакат красавец който да ме разтрепери и изпоти и тази фамилия да се окаже помазана от към сомове
- franko
- Риболов: сооооооом
- дал Браво: 32 пъти
- получил Браво: 6 пъти
Браво carbolino.От този шаран ,не знам на къде по нагоре ,ще растеш.
При сома има още ,какво да желаеш .Готов си и аз така те виждам.
Остави си един прът за стръв и другите на пазара.Пълна промяна .
При сома има още ,какво да желаеш .Готов си и аз така те виждам.
Остави си един прът за стръв и другите на пазара.Пълна промяна .
-
- дал Браво: 4 пъти
Само да си посмеял! Кръгом и бегом в карпакадемията, да учиш юношите.franko написа: Остави си един прът за стръв и другите на пазара.Пълна промяна .
- carbolino
За сега спирам с шарковците.Здраве и живот като се пребера в швайцерско ще отскачам до френско.Почти разчистих всичко и презареждам трол такъмDiman написа:Само да си посмеял! Кръгом и бегом в карпакадемията, да учиш юношите.franko написа: Остави си един прът за стръв и другите на пазара.Пълна промяна .
-
- дал Браво: 4 пъти
Жалко, на много хора ще липсват твоите изяви. Дано изтролите всички зъбатки и всички мрежи. Успех, Карбо!
- carbolino
Няма да имам време за шарани тая година.Аз винаги съм обичал излетите ми да са минимум по 3 нощувки.За кратко само се дразня и не ми е кеф.До сега съм минал през всичко що е риболов.Искам да опитам и другото сигурен съм че ще ми хареса знам се че съм крастава пущинаDiman написа:Жалко, на много хора ще липсват твоите изяви. Дано изтролите всички зъбатки и всички мрежи. Успех, Карбо!
-
- получил Браво: 14 пъти
Споко,то пръстчето ти е влезнало вече до нокътя,няма вадене Добре дошъл в отбора на лудите.Обади се и като отиваме на бивак по язовирите,ела да видиш за какво става въпрос и хептен ще забравиш че си ловил шарани
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев