Евалата Краси.....

или форум за Catch&Release идеята.
Заключено
Аватар
Pike
Домакинът
Мнения: 4543
Регистриран на: Чет Дек 16, 2004 21:23
Риболов: Спининг фен.
Местоположение: София
дал Браво: 4497 пъти
получил Браво: 246 пъти
Обратна връзка:

Re: Евалата Краси.....

Мнение от Pike »

Страхотна тема.

Мисля, че казаното до момента е напълно достатъчно и ще я заключа. Ако Краси реши лично да се защити, а не с посредници ще я отключа за неговия пост, но само до там.

Не се наемам да вземам страна, защото клипът предвидливо е бих махнат, но все пак да афишираш едно, а да правиш друго е кофти.
Аватар
VARHARA
Търговец
Мнения: 2886
Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 10:10
Местоположение: N.ZAGORA
получил Браво: 1 път
Обратна връзка:

имам право.......

Мнение от VARHARA »

Въпреки че темата е заключена имам право на отговор.
Ще започна от там ,че ние с Калоян като личности познати в медийното пространство понасяме доста критики.
Така или иначе трябва да се научим да ги понасяме и ако са градивни да си взимаме поука.Тук изказвам само моето мнение.Не съм лицемер и ще кажа това което мисля с риск утре да ме плюете отново.
Не можах да изчета всичката помия изляла се върху мен.
Първо да ви кажа че това не е филм а просто един клип на свободен риболов когато Калоян ми беше на гости . Какво означава че пред камерите се правим че пускаме риби, а ги прибираме.На филмите винаги пускаме рибите ,дори аз ловя от известно време и без живарник. Или искате да ми кажете че аз имам право да ходя за риби само когато снимам филми и никога да не взимам риба.И понеже съм помогнал на много хора и въвел в риболова и за много от тях съм един вид "табелка" в риболова нямам право отново да си взема риба,или защото снимам филми нямам право на личен живот и отдаване на хобито си .Не, не съм съгласен, риба си взимам винаги когато хвана ,също така и пускам доста и не злоупотребявам.Искате да кажете че всички който плюхте не взимате риби.Или щот никой не ви е нападнал до сега си стойте на топло и се чудите как да "храните "само но явно такъв ни е гена.
Същия този ден хванахме над 15-17 риби не помня от който взехме 7 а другите плуват живи и здрави. Ако виждах нещо нередно в този клип нямаше да го пусна никога. Трябваше да кача и клиповете с пускането на рибите ,грешката е моя.Помислете малко бе момчета .
Ходете ловете риби и се отдайте на хобито си . Аман от сплетни, интриги и нападки.
На мен живота ми е свързан с риболова , обичам да ходя за риби и да се усъвършенствам всеки ден , и ако това е бракониерство значи в БГ няма риболовци а само бракониери.
От сутринта съм на път и телефона ми загря да ми звънят и да ме подкрепят колеги . Не знам от къде са ми открили телефона,не ги и познавам повечето но всички коментират едно и също - злоба и завист на което не вярвам въпреки че аз съм потърпевш в цялата тази дандания.Така ли един от вас не ми откри телефона да ми се обади и да ме нахока ,да се представи и да ми каже -Краси не си прав бате .Но тук е по лесно скрити зад анонимки.Абе държавна сигорност от давна я няма от какво се притеснявате . Още вчера ме предопредиха че се води кампания срещу мен от 1 човек .Да е жив и здрав .
Стига съм писал че ще излезе че се оправдавам.
За 1 ден ни направихте по известни и от Барако Бама. От утре може да не ме видите повече по телевизията . Който целя да ми навреди успя. Да сте живи и здрави и наслука момчета.
Аватар
VARHARA
Търговец
Мнения: 2886
Регистриран на: Съб Дек 18, 2004 10:10
Местоположение: N.ZAGORA
получил Браво: 1 път
Обратна връзка:

Re: имам право.......

Мнение от VARHARA »

КОЛЕГИ ЕТО ТОВА НАПРАВИХ С ТОЗИ ГРОЗЕН КЛИП!
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО СИ.
ПРОСТЕТЕ
Заключено

Обратно към “Хвани и пусни”