Покривало за лодка
-
- дал Браво: 5 пъти
- получил Браво: 2 пъти
Покривало за лодка
От днес съм със чисто нова надуваема лодка 3.60 искам да попитам кои какво покривало използва при транспортиране и съхранение на лодката, също когато вадят лодката на брега на земята какво платнище използват и как да се снабдя със тях Благодаря
- Husky Jerk
Re: Покривало за лодка
За изваждане на лодката на брега,най-добре върху винил от билборд /можеш да си го набавиш от някоя рекламна фирма - дават вече използвани на много добри цени / . За покриване на същата се продават готови по размер покривала , другият вариант е от гореспоменатия винил да си скроиш и направиш калъф за лодката. Успех
Честита придобивка.
Честита придобивка.
Всички риби плуват,само пържените не!
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Винил с латик отдолу.....зная къде се правят в София по размера на лодката.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
Взимаш моменталически едно покривало за 20лв. от Тедо и си Пърфект! От 6месеца го ползвам и капка не е пробила за тая смешна сума,нема дъжд,нема сняг!От последния сняг ми седи една локвичка и още не е пробила надолу към лодката! Грам прах и вода не пропуска,още не ми се верва че за 20рв.има такъв материал,щот за покривало кат на Емо ще ти искат 200лв.!
-
boababa написа:Взимаш моменталически едно покривало за 20лв. от Тедо и си Пърфект! :!
Извинявам се за некомпентноста , но кой Тедо,как може да се свържим със него.
- КИРО
- получил Браво: 25 пъти
Тедо тука ще ти пише.
Обаче,мойта лодка съм я покрил с найлон за оранжерии.
Армиран де.
Вече трета година съм с него.
Обаче,мойта лодка съм я покрил с найлон за оранжерии.
Армиран де.
Вече трета година съм с него.
-
Благодаря Троли днес ще му звънаboababa написа:Взимаш моменталически едно покривало за 20лв. от Тедо и си Пърфект! От 6месеца го ползвам и капка не е пробила за тая смешна сума,нема дъжд,нема сняг!От последния сняг ми седи една локвичка и още не е пробила надолу към лодката! Грам прах и вода не пропуска,още не ми се верва че за 20рв.има такъв материал,щот за покривало кат на Емо ще ти искат 200лв.!
-
- Риболов: джигит
- дал Браво: 1 път
Ризов-70 написа:От днес съм със чисто нова надуваема лодка 3.60 искам да попитам кои какво покривало използва при транспортиране и съхранение на лодката, също когато вадят лодката на брега на земята какво платнище използват и как да се снабдя със тях Благодаря
Здрасти колега,аз си купих от филстара за 70 лева по размер за лодката ми,но изкара няколко месеца и прегоря от слънцето,после закарах лодката в фирма за платнища за тирове и ми направиха перфектно за 80 лева ,та това вече не се плаши ни от жега ни от студ.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
кълвяло вчера и утре , ма днес неще
кълвяло вчера и утре , ма днес неще
- nikolai-nikolov
- Обратна връзка:
Ето това е 250лв ,но много съм доволен от него .
Няма капка вътре при транспорт .Дори на автомивка минавам лодката без проблем.
............
Ако искаш да разсмееш Господ ,кажи му че си си направил планове.
Ако искаш да разсмееш Господ ,кажи му че си си направил планове.
-
Благодаря колеги,днеска намерих фирма за платнища за тирове и си купих плат бес капси от страни 12кв за 70лв естествено синя на цвят
- Tomahawk
- дал Браво: 7 пъти
- получил Браво: 26 пъти
- Обратна връзка:
Незнам дали си намерил тези . http://www.majbg.com/?page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз мислех да ти ги предложа като вариянт. След седмица 2 мисля да ги посетя и аз по такъв повод.
Ако не си проверил при тях може да го имаш в предвид.
Аз мислех да ти ги предложа като вариянт. След седмица 2 мисля да ги посетя и аз по такъв повод.
" Рибата не кълве събота и неделя" :)
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
" не е важна марката на воблера а на колко гази "
-
Това е мястото от където си го взех до бившата работническа болница ,10лв на 1кв метър със труда и поставяне на капси за важеTomahawk написа:Незнам дали си намерил тези . http://www.majbg.com/?page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Цветът за покривало на гумена лодка би трябвало да бъде,бял или сребрист,дори и с ув защита всеки друк цвят привлича слънцето и играта издишай,помпай е задължителна.
-
- Риболов: морски
А това твоето, става ли за транспортиране? Защото това си е важно в крайна сметка. Ако е някое тъничко, може да се разлети или най-малкото деформира. Кофти ще е да отлети като жерав някъде из пътя или като пристигнеш да се окаже, че лодката ти е покрита с кръстоска между потник и кюлоти.
Аз покривала не съм ползвал понеже лодката стои на закрито, а на водоема не стоя със седмици, но все пак темата е интересна.
Мисля, че има много истина в думите на славе.
Аз покривала не съм ползвал понеже лодката стои на закрито, а на водоема не стоя със седмици, но все пак темата е интересна.
Мисля, че има много истина в думите на славе.