Така,искам само да Ви помоля,да не се дрънкате за глупости.Има няколко елемента които създават интрижката,дърпат се на страни и си гледат сеира.Това ли искате,да изкефите Трола.Ако искате,нека върнем кадъра на зад и да бъдем реалисти

Появява се Трола от някъде,след три-четири дневно отсъствие,след като си е облизал раните от поредната разправия,и както всичко е мирно и тихо,започват разправиите

Изчезва Трола за няколко дни и нещата си идват на място,няма дрязги,няма скандали,всеки си пише,може да се стигне до майтапене но не и до разправии.Вземете си отворете очите,мене също ме дразни с голямата си уста и за това,докато той яде лайна,не ме карайте да си трая.Ако на Вас вие кеф да ви прави на пача,на мене ме дразни.Става скандал с друг елемент,влизаме в пререкание,ника ли си смени или просто спря да пише,скандалите приключиха,а бе защо само с двама - трима се дръгна,защо не се заяждам с другите от форума,защо не псувам другите хора ами двама-трима.Отговора е ясен,псувам ги защото аз не мога да трая на нагли писания.Трола му казах още миналата зима и през пролетта,той не спря да яде фекалии,как бил номер едно и щял да ни направи на манджа.Още тогава му предсказах какво ще се случи след състезанието и по-добре да спре да плямпа и да си мирува,ама той -НЕ.Е,сега ще си носи кръста.Спирам с него,ще напиша две думи за това,аз как приемам нещата
Сайта и Фарума/както всички сайтове и форуми/ си имат собственик.Имат си и модератори,които помагат за менажирането на форума.Когато някои напише нещо,спомене име или ник на човек от форума,човека има правото на отговор

Не съм ли прав ??? След като някой ме засегне съм длъжен да му отговоря,иначе тоя ще реши че може постоянно да си ме хапе,къде с право,къде от симпатия или антипатия.Щом аз захапя някои,нека ми опонира,да спорим и да се разберем,както казва една депутатка,"Бойко,излез отвън да се разберем като мъже"

Нищо че единия има пържола а другия плющи с кебапче,важното е да се разберат,нали така.Щом обаче модератора види че се стига до разправия,грабва темата и трие,или цялата или всичко що е спам,не само на двамата в разправията а на всички изказали мнение по скандала и взели едната или другата страна.Ако не им се занимава,темата заминава в коша и толкова.Чудя се как не Ви минава през акъла,че когато се трие само един или двама от разправията,а дрънканиците на другите останат,по този начин се взима страна,колкото и да си мислите че сте направили необходимото,остават въпроси като "Защо мене,а другите не" Не мислите ли че по този начин карате хората да си мислят че преследвате едни а толерирате други.Що се отнася до мене,аз бързо прощавам,ако ми е пред очите когато ме вбеси,ще станете свидетели на убийство.Да,ама това е форум и след няколко поздрава към определени членове на семейството,нещата си минават и заминават,преценявам че съм сгрешил че се излагам и всичко заминава.Аз поне десетина пъти съм имал доблестта да се извиня пред всички четящи или засегнати,тези които са старите може би са чели как го правя, и ако съм крив,пак бих го направил,имам доблестта да го направя,едничката чест ни е останала след цялата мръсотия в държавата.Е,аз свърших,мога да пиша още,но спирам.Разберете че когато триете,трябва да трийте на ред а не избирателно за да не Ви обвинява никой в толериране на едни за сметка на други.Аз,многократно съм бил трит и явно със право,рядко роптая защото се знам какви ги пиша понякога,но не оставяйте в мен съмнения,защото ме дразнят и ако не пред всички,ще почна да псувам на лични

Мене ме трийте,но искам и другите участници в карамбата да изтриете,само така е коректно,само така може да очаквате да Ви подкрепям и уважавам.Модераторството ако е толкова важно за Вас че да направите така че да не се видим,ок.Ако държите обаче да бъдете уважавани от всички,по назад съм написал какво и как трябва да постъпите според моите разбирания за коректност.Нито дължите обяснения на някой защо го триете,нито е нужно да се обяснявате,триете но на ред а не избирателно