Осветление на бивака

Арена за дискусии на теми касаещи допълнителната екипировка за един риболовен излет или какво друго ни е необходимо освен риболовните такъми.
stoyko
Мнения: 113
Регистриран на: Чет Юли 23, 2009 7:51
Местоположение: svilengrad

Re: Осветление на бивака

Мнение от stoyko »

На откриването спретнахме едно осветление -ама супер .В практикера продават едни светодиодни силиконови ленти на метър-взимаш 2-3 метра , вързваш за акомулатора и си пиеш вечер ракията с кеф ,щото свети яко ,осветява равномерно ,не харчи ток и най важното -не ти падат ПИПИ руди в салатата сиреч не привлича такива дзверове.
стара риба нема
Аватар
sleepwalker
Мнения: 1573
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 22:31
Риболов: Спининг
Местоположение: Шумен
дал Браво: 242 пъти
получил Браво: 252 пъти

Re: Осветление на бивака

Мнение от sleepwalker »

Аз пък преди 2-3 месеца се снабдих от китайския магазин с един осветителен уред с формата на фенер - вътре има четириъгълна тръба, като на всяка от страните й има по три диода. Сгъваема е и бачка с 3 батерийки. Не свети кой знае какво, но една маса за 10 човека получава достатъчно светлина, за да си виждаш чашата и да уцелваш чинията, да не се спъваш в определен радиус и така. Абе за 6 лв. си реших проблема :)
Мунчо написа: Кефалеца и особено дребно-средния костур се отличават с доста гейски нрав и понякога е нужно да бъдат провокирани с откровено деликатни воблери и блесни, за да предприемат действия, разтърсващи сърцата ни.
Публикувай отговор

Обратно към “Бивак”