Ще помоля модераторите да я оставят само един ден тук и след това да я изтрият !!! Благодаря предварително !!!
Приятели, дойде и моят час........ Днес при влизане в гаража констатирах, че са ми задигнали 90 % от такъмите за риболов на щека, както и неща за мачов риболов и риболов на фидер, а именно :
+ платформа Rive Sphinx с всички прикачни - две за чадър (Риф), едно за живарник, за тава, лапи и т.н. Шест телескопични крака.
+ тава за платформата - Престън
Платформата беше пълна с всичко необходимо за идеален риболов на щека - куки, тежести, сонди, влакна, совалки, всичко...........
+ ролер Престън
+ гребени за топ сети Мавер
+ кеп Колмик
+ сак Филстар 55 л. пълен с какво ли не..... всякакви по размер кутии на Стонфо, допълнителни прикачни, около 30 кошнички фидер, влакна и тежести и т.н.
+ плувки за риболов на щека - основно Сенсас и Престън - около 50 бр.
+ близалки Кралузо - около 15 бр.
+ макара Shimano Stradic 2500
+ болонеза Тика Техниум 6м, на 5 риболова. Практически нова.
+ около 50 плувки буренца за риболов на болонеза. Основно Сенсас.
+ две баки - 40 л. и 25 л.
+ чисто нов стол Корум, за който преди известно време бях пуснал тема дори :
KORUM ACCESSORY CHAIR

Дори и един единствен път не е ходил за риба. Само е разопакован, тетсван и прибран обратно.
+ камуфлаж Хилман, зимен комплект, заедно с поларените подплати, размер XXL
+ копелетата са взели дори и термобельото заедно с термочорапите ми, както и две шапки и два чифта ръкавици.
Знам, че шанс да се намерят нещата няма, но все пак да помоля всеки, който ходи да пазарува някъде из магазните да се оглежда, ако някой предложи нещо за продажба или пък, ако вече там е оставено нещо подобно. Знам, че всеки от нас има познати собственици или продавачи. Нека сподели с тях този случай. Имам съмнения, че хората откраднали всичко не са риболовци, защото са оставили други интересни неща непокътнати. Като специфичен белег към платформата конкретно мога да кажа, че всички закопчалки са ръждясали от неизползване дълго време. Рядко са хората с рифове, които не ги ползват

Само да обобщя - откраднати са в кв. Витоша преди 2, 3 дни най-много. Можете да използвате всякакъв начин за контакт с мен - 0899 01 99 66 - Мариан, темата или ЛС.
Огромно благодаря на всеки, който може да помогне с някаква информация !!!
Поздрави
Мариан