Звук от кльонк

Няма значение дали го ловите от брега, от лодка на влачене или на кльонк, удари ли ... адреналинът е на макс ;)
Публикувай отговор
LVitchev
получил Браво: 14 пъти

Re: Звук от кльонк

Мнение от LVitchev »

vihren написа:Не съм искал да те обидя.................стана ми интересно как човек,който кльонка 10г преди мен още се чуди дали чука правилно :wink:
Трябва да го видя като отива за риба да отида с неговата лодка и да го видя как тропа и какви звуци вади с тия страдивариуси дето е наредил и оцветил :lol: Да не вземе да ме изненада :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан

" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
Аватар
Anton_65
Риболов: На кльонк и прясно женско едно време,сега на спомени ха ха
дал Браво: 11 пъти

Мнение от Anton_65 »

Исках Ачката да каже на какво го оприличава неговия,ама нещо май не се разбираме :wink: ,а на мен пак повтарям,тапа от бутилка е радост за мойте уши,чак ми става ....от кеф с една миналогодишна съчка,набачкана на майтап,но някой път от майтап става една....не ти е работа :D
Аватар
Anton_65

Мнение от Anton_65 »

LVitchev написа:
vihren написа:Не съм искал да те обидя.................стана ми интересно как човек,който кльонка 10г преди мен още се чуди дали чука правилно :wink:
Трябва да го видя като отива за риба да отида с неговата лодка и да го видя как тропа и какви звуци вади с тия страдивариуси дето е наредил и оцветил :lol: Да не вземе да ме изненада :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Любо ами аз ходя през два дена бе майна :D ,други ден съм на Студения на онова място :wink:
Аватар
Anton_65

Мнение от Anton_65 »

Не знам хора дето нищо не споделят, изобщо за какво са тук,само да контрират ли....като не можеш да кажеш нещо чети бе пич,всеки ще каже по нещо и може да ти влезне нещо в главата и айде на Кърджал да го правиш :lol:
Аватар
Anton_65

Мнение от Anton_65 »

Ако не можеш да кажеш нищо за звук, но не от минаре :lol:,поне пишеш правилно за оня регион :wink:
Аватар
franko
Риболов: сооооооом
дал Браво: 32 пъти
получил Браво: 6 пъти

Мнение от franko »

...и тая тема избяга.
Спорете,но интелигентно :idea: .
Така ,няма да ви е срам ,като се разминете в язовира.
Аватар
Anton_65

Мнение от Anton_65 »

Франко ще избяга майна като форума май стана, мерене на кой му е по красив :lol:
LVitchev

Мнение от LVitchev »

Моя е най-красив,защото е ....шарен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан

" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
boababa
ПОСТОЯНЕН БАН
ПОСТОЯНЕН БАН
получил Браво: 10 пъти

Мнение от boababa »

LVitchev написа:
Любо,нещо професор по кльонкане ли се явяваш в случая? :shock: Специално в кльонкането претендирам да съм уникален в наше село,щот всички сомове които показах са хванати за 2-3 уикенда на Жребеца с кльонкане,което е различно от вашето при което звукът идва от излизането на петата от водата!При мен звукът и вибрацията идват при вкарването на кльонка във водата,а при вас при изкарването!Изводът е,че съм уникален при вкарването на кльонка на всекакви дълбочини! :wink: :mrgreen: Бе толко съм добър във вкарването,че не ми се изкарва после! :roll: :wink:
Аватар
franko
Риболов: сооооооом
дал Браво: 32 пъти
получил Браво: 6 пъти

Мнение от franko »

Изображение
Уникално е,кога си единствен :D .Виж на тоя шматарок дълбочината.
Аватар
yankosan
дал Браво: 21 пъти
получил Браво: 12 пъти

Мнение от yankosan »

Анто 65,прав си брадче :!: Няма риби,няма мамбо,няма кеф,няма клонки,няма нищо...
А... на тролинг има... (твоята дисциплина),а ти нещо се губиш :wink:
Без да се сърдиш:за къф уй си фанал туй дърво :?: :roll:
Аватар
Pike1
получил Браво: 11 пъти

Мнение от Pike1 »

Anton_65 написа:Исках Ачката да каже на какво го оприличава неговия,ама нещо май не се разбираме :wink:
Що да не се разбираме ? Цял пост написах. Най-обобщено, ОК, може да се оприличи на отпушване на тапа. Обикновенно така се описва на маса като разказваш, че ходиш да млатиш с някакво дърво и ловиш риба. :wink: Това не е заяждане. Не се наемам да го оприлича.
Това дето го е написал Троли съм го виждал при руснаците, не е партенка. Тихата школа. Съжалявам, но не си пионер в това кльонкане Саше :wink: Ония се справят обаче пИрфектно и по стандартния начин :wink:
MEMENTO MORI
boababa
ПОСТОЯНЕН БАН
ПОСТОЯНЕН БАН

Мнение от boababa »

Пионер съм и го разбрах без да искам от Диман преди 2години,га обсъждахме звуците с Васко-Куетриот!Признавам,че хубавият звук качва веднага риби а при другият е тегаво и се чака повече,докато дойдат! :wink:
Аватар
Pike1
получил Браво: 11 пъти

Мнение от Pike1 »

boababa написа:Признавам,че хубавият звук качва веднага риби а при другият е тегаво и се чака повече,докато дойдат! :wink:
Ашколсун !!! :wink: :D :D
MEMENTO MORI
boababa
ПОСТОЯНЕН БАН
ПОСТОЯНЕН БАН

Мнение от boababa »

То хубаво кльонкате,ма кажете кво правите ако вали дъжд? :roll: Хващахте ли сом с кльонкане по време на дъжд некога? :roll: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на сом”