Аз пробвах осреднена рецепта, но не се пречупва нито острия вкус, нито лютото...
![Изображение](http://www.zadoma.com/editor/img/f_11677280.jpg)
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Онова розовото, до уасабито!Златев написа:Какво е по-широкото му приложение и консервиран като как се консумира?
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Мунчо написа:Баси - отивам да търся джинджифил! Тук вериги магазини дал Господ, само дето не съм срещал този флорален представител в естественото му състояние...
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero
Ще е все едно да си свариш лютеница от червен пиперМунчо написа:Дали в краен случай би могло да се направи джинджифилово масло с "мумифицирания" вариант?