Sunline Super PE

Да видим какво има тук: влакна, куки, блесни, силиконче, тежести ... ,а и от пиле мляко :)
spider
Риболов: спининг

Sunline Super PE

Мнение от spider »

Здравейте,някой знае ли от къде мога да си го купя това влакно Sunline Super PE ?Благодаря предварително :D
donky
получил Браво: 1 път

Re: Sunline Super PE

Мнение от donky »

Поне за мен е боклук или попаднах на такава партида ,но и други се изказаха със същото мнение,та ако питаш мен се пренасочи към друго!!!
Još jedan šmeker koji je postao pička!
sharo1
дал Браво: 84 пъти
получил Браво: 27 пъти

Мнение от sharo1 »

donky написа:Поне за мен е боклук или попаднах на такава партида ,но и други се изказаха със същото мнение,та ако питаш мен се пренасочи към друго!!!
Колега,поне сподели -какво ,защо,да не се опари някой...
Какъв диаметър си ползвал,за какво и от какво не си доволен.
И за Нанофила на Бъркли говорят че е боклук и слаб на възел,но мен ме устройва като здравина и цена и това за което го ползвам...
Аватар
sme6ko83
дал Браво: 56 пъти

Мнение от sme6ko83 »

На мен пък много си ми харесва влакното,ползвам 8 и 15 лб и нямам оплаквания нито от едно от двете!Добра здравина,добра цена и перфектен кастинг!От тези които съм ползвал досега(всичките в този ценови сегмент) това ми се вижда с най-малък диаметър при заявената здравина!
За купуването- доскоро можеше оттук : http://shop.fishing-tackle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; ,но сега виждам че го няма налично!
sharo1

Мнение от sharo1 »

sme6ko83 написа:На мен пък много си ми харесва влакното,ползвам 8 и 15 лб и нямам оплаквания нито от едно от двете!Добра здравина,добра цена и перфектен кастинг!От тези които съм ползвал досега(всичките в този ценови сегмент) това ми се вижда с най-малък диаметър при заявената здравина!
За купуването- доскоро можеше оттук : http://shop.fishing-tackle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false; ,но сега виждам че го няма налично!
Я кажи ,8 лб кръгло ли е и има ли разлика между двата размера които си посочил,щото Пауър про-оржиналното, 0,13мм е плоско,а 0,15мм е кръгло...
Последно промяна от sharo1 на Съб Дек 08, 2012 21:19, променено общо 1 път.
Аватар
sme6ko83
дал Браво: 56 пъти

Мнение от sme6ko83 »

Не мога да кажа че е идеално кръгло, но е задоволително!Все пак има и откровени ленти на които пише плетено влакно! :D С просто око не забелязвам да има разлика между двете(освен дебелината разбира се)!
bountyhunter1
дал Браво: 5 пъти

Мнение от bountyhunter1 »

Аз имам 6 либри зелено и съм доволен.Доста е здраво,НО съм свидетел как чисто ново се къса като шивашки конец.Случая се разигра в една пъстървова рекичка с Гичо (лека му пръст на момчето ,че го споменавам)бяхме за пъстърви.Конеца беше намотан преди самия риболов.При първото замятане и водене на блесната се закачи между 2 камъка и при най лекото тръскане на върха на пръта конеца се скъса.Втора блесна ,второ заклинване между камъните и пак същото.За 15 вирчета,15 блесни си останаха между камъните. Гичо така се изнерви момчето ,че при поредното закачане така дръпна ,че удари върха на пръта и си счупи връхния водач. Много се беше ядосал.А аз мойто още си го ползвам и нямам никакъв проблем с него. Така ,че явно си е до партида.....незнам. Но на мене ми харесва конеца. И пак бих си взел.Тва лято бях с Нанофил.Доста кленове излових и няколко пъстърви през ранна пролет.Не мога да кажа ,че е боклук, но....... много лесно се къса при допир с бетон.Не искам да се сещам как заради слабостта му при допир с бетон ,отгледах една пъстърва около и над 3-те кила,която преди това водих в продължение на 20 минути като коза из вира и когато я докарах близо до брега заби до един бетон в водата и претри конеца на ръба. Последно бях с него за костури на яз.Огоста и при всяко закачане в корените и опъване се късаше на различни места по линията.Оставих доста силикончета по дъното и за един риболов от 100 и кусур метра останаха 20.На следващия път бях с Един фаърлаин 0.10 ,който беше на 2 риболова и се оказа доста по здрав.Вече изправях куките на джиг главите ,НО не късах. Тва мога да ти дам като насоки от скромния ми опит с конците.Сега за новия сезон съм си взел Климакс BR 8 - 0.10 mm. Дават го осем нишки. Пролетта ще имам мнение и за него.За сега тва е от мене.
....понеже, откакто имам Rayz, не ловя с нищо друго...
donky

Мнение от donky »

Та Цецо е отговорил вместо мен.Казах,че явно е до партида.На яз.Огняново се протърка от водорасли!!!!А там с монофил съм нямал проблеми,доста са "разкашкани".Та тогава бяхме с Гичо и той ми сподели за скъсаните блесни в рекичката за което спомена и Цецо.Спас е имал същия проблем с това влакно(различен цвят) та от това съдя.Говоря за 6 и 8 либри.Не бих си купил повече таково!!!!Да се протърква от разкашкани водорасли за мен е ........
donky

Мнение от donky »

Един пич от Мизия си лови клендаци с 30 либри и то доволно,та не знам цялата тая история с дебелината дали има значение????
Аз съм с монофил 0,15 ,той с Бъркли плетено 30 либри????
Аз с един клен,той с три клена и четири писалки(щуки),а обяснете ми това....
Аватар
Marco Polo
Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
получил Браво: 12 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Marco Polo »

Не знам.. Аз съм с 8-либровото, зелено, от първите.. Може би вече три сезона - нямам проблеми, но наистина и рядко ходя Наистина явно има партиди, но с моето проблеми не съм имал.
Наскоро мислех да го препоръчам на колега, но видях че го няма вече в магазина.
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
spider
Риболов: спининг

Мнение от spider »

Аз ползвам такова 15 лб. вече два сезона,много съм доволен затова си го търся. :(
Аватар
Димитър Тодоров
дал Браво: 571 пъти
получил Браво: 1069 пъти

Мнение от Димитър Тодоров »

Пиши на колегата patter , все ще ти е полезен с нещо.
И не забравяй-ние не ловим риби.Ние,всъщност,ловим себе си..

Stay focused !
Аватар
stamen
дал Браво: 36 пъти
получил Браво: 33 пъти

Мнение от stamen »

Аз имах 10 либров Сънлайн, определено НЕ става за въртележки, за други примамки мисля че е ок.
sharo1

Мнение от sharo1 »

stamen написа:Аз имах 10 либров Сънлайн, определено НЕ става за въртележки, за други примамки мисля че е ок.
То май никой плетеняк не става за въртележки... :roll:
Аватар
A.S.H
дал Браво: 24 пъти

Мнение от A.S.H »

sharo1 написа: То май никой плетеняк не става за въртележки... :roll:
Зависи какво имаш предвид :wink: Примерно Дайва Самурай няма грижи с въртележките и все пак се пресуква което и влияе зле на кастинга в един момент, но пък не отслабва издръжливостта на влакното :wink:
FISHAHOLIC!

Fishseeker... here fishy, fishy!

Feed your soul, release the fish!
Публикувай отговор

Обратно към “Кутия за риболовни принадлежности”