Страсти около СЛРБ

Представителен форум на Спининг клуб “Старите видри”
Аватар
daniel krilov
Мнения: 2287
Регистриран на: Пет Яну 21, 2005 10:04
Местоположение: София /иначе от Бацова Махала/
получил Браво: 2 пъти
Обратна връзка:

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от daniel krilov »

Г-н Младенов това същия Румил Лачев ли е които споменавате и който ми се хвали с 15 маломерни балканки хванати по време на забраната и заради който слушахме хърватския химн вместо българския на световното в Португалия простете, но той е срам за България и за българския риболов и заради такива като него сме на това ниво в риболова, ако е така моля ви не го предлагайте за свидетел защото не е надежден.
И аз ви призовавам като член на УС на Видрите кажете кои от нашите членове са ви подали тази информация?
http://www.mouche-fr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
troutbum
Видри, видри,видри........
Daniel Krilov, Fishing club Old Otters – Sofia, Bulgaria
Най-мразим пораснали лузари
http://www.starividri.org" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kriloffishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Мунчо
Мнения: 16627
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 21:17
Риболов: пуристки
Местоположение: гАбРоВо
дал Браво: 415 пъти
получил Браво: 923 пъти
Обратна връзка:

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от Мунчо »

Френския класик бе казал "който подслушва, рискува да се обиди".
БОКА НА УЛЪТО.

"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko

СТАРИ ВИДРИ
Аватар
wertus
Мнения: 2788
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 22:04
Риболов: риболов с изкуствени примамки
Местоположение: Oldenburg, Deutschland
дал Браво: 53 пъти
получил Браво: 76 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от wertus »

ekspert nlrs-slrb написа:...Нека да бъдем коректни, когато изнасяме данни в публичното пространство, за да не се пораждат излишни недоразумения у риболовната общност.
Наслука!
ekspert nlrs-slrb написа:...аз несъм СЛРБ а просто един от служителите там и ако сте ми сърдити на мен-моля! но незабъркваите СЛРБ.
С повече позитивизъм и Наслука!
инж. Г. Младенов
С изключително голям позитивизъм искам да Ви задам следните два въпроса:

1. Първо искам да ви запитам коректно ли е според вас, да изнасяте в истински публичното пространство, конфиденциална информация, до която сте се добрали по неведоми (засега... :idea: ) пътища. И какво точно целите с това, защото е явно че разбирателство по въпроса, поне по този скандалджийски начин, няма да постигнем.
2. След като не представлявате СЛРБ, с какво право и правомощия задавате въпроси на Председателят на нашият Клуб касаещи политиката ни . С кого от членовете на вашето ръководство сте съгласували днешните си изявления, и ако не е съгласувано с никой, не считате ли това за своеволна самоизява. Ако е така и имате въпроси към уважаваният Председател на нашият клуб, моля да ги представите надлежно и с необходимото уважение, като частно лице което се обръща към публично избрана личност, каквато вие явно не сте!
Поздрави!
П.П. Друг е въпросът за зарибяванията в гореспоменатите национални паркове, с които толкова се гордеете! Смея да твърдя че това е една чудовищна манипулация, защото е обявено зарибяване с балканска пъстърва, а фактически се зарибява със сивен! Както е известно сивенът не се размножава на българска територия, г-н експерт, и единствената му роля в тези и без това доста сурови ареали, е да отнема от храната на балканките. Друг е въпросът за разликата в цената на зарибителните материали от сивен и балканки, както и в чий джоб потъва тази разлика.....
Румен Шик
Последно промяна от wertus на Вто Яну 29, 2013 20:10, променено общо 2 пъти.
"Мне, просто живота е кратък, и всеки миг удоволствие трее се консумира в цялятя му пълнота. Седиш си на чардака уморен от деня, а пред теб тече чиста, спокойна река... :D"- Чичо Док
patter
Вносител
Мнения: 1116
Регистриран на: Нед Сеп 24, 2006 12:58
получил Браво: 76 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от patter »

Всъщност тази тема не само, че не заслужава да бъде отделена, а и не заслужава да съществува.

Лично аз Ви благодаря, че внесохте яснота по финансовите въпроси, макар че абсолютно същата информация я има и в цитираната от Вас тема. Или източника Ви чете между редовете, или Вие я интерпретирате по свой си начин.

Ще Ви бъда също така безкрайно благодарен, ако ни изясните кое точно налага един служител на СЛРБ да взема участие в обсъждането на темата 'да продължим ли да сме колективен член на СЛРБ или не'?

Съгласете се, че 4 лв (5 лв, ако нямаш картончето) е смешна сума. Всеки един от нас може да се лиши от две кафета в рамките на една година. Нашия клуб не е много голям. Ако всички си подновим членството в касата ви ще влезнат по-малко от 500лв. Това също е смешна сума, сравнена с цифрите, които цитирате (120 000 лв миналата година за зарибяване). Предполагам стана ясно, че парите не са мотива нито на едната, нито на другата 'страна от спора'.

Казвате, че парите от стикерите не са за заплати, а за зарибяване. Темата, която ние разисквахме беше дали да дадем тези пари на вас (като организация) или да ги използваме за зарибяване. И в двата случая резултата ще бъде един и същ нали? Някаква сума се дава за зарибяване.

Да се върна на основния въпрос. Какъв е Вашият мотив да създадете и участвате в тази тема?

Петър Вукадинов
Кой'т оди фаща, кой'т не оди не фаща ...

Сухо дупе риба не релийзва!

Facebook tackle
Аватар
wertus
Мнения: 2788
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 22:04
Риболов: риболов с изкуствени примамки
Местоположение: Oldenburg, Deutschland
дал Браво: 53 пъти
получил Браво: 76 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от wertus »

Петьо, ти закова точният гвоздей в дъската. Наистина не мисля,че някой може да ми държи сметка, че не съм му купил стикера....С какво право той ще ми определя къде да си дам парите! А мотива е ясен - да се хвърли поредната "бомба" :evil: :evil: :evil:
"Мне, просто живота е кратък, и всеки миг удоволствие трее се консумира в цялятя му пълнота. Седиш си на чардака уморен от деня, а пред теб тече чиста, спокойна река... :D"- Чичо Док
Kentavar
Мнения: 4885
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:58
Риболов: Спининг предимно, муха, морски...плувка и фидер ама Pro...
Местоположение: Тялом – Destination unknown....Духом - Somewhere I Belong.
дал Браво: 5 пъти
получил Браво: 10 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от Kentavar »

Ако позволите и аз да кажа нещо. От къде сме сигурни, че попрежде пишещият субект (защото не се знае кой пише ) е този за който се представя!!? Съдейки от (емоционалното ) написаното от нему ( моето също е доста емоционално, но се сдържам ) мога да си направя няколко извода, най важният от които е, че липсва елементарна литерация и издържаност на написаното...Това от своя страна говори за липса на .........
1. Елементарна култура на изразяване.
2. Арогантност.
3. Липса на каквато и да е култура в общуването.
4. Не познаване синтетиката на свещенният език на който говорим и най - вече пишем.................
Моля Ви всички, нека спрем с тази очевадна провокация. Всеки може да се регистрира във форум "Фишинг мания" и да пише от чуждо име каквото си иска...Ако наистина многоуважаваната от всички ни институция наречена СЛРБ има някакво питане, то си има съответният начин за :
1. Контакт.
2. Запитване.......
Надявам се, че бях достатъчно ясен. Останете си със здраве... Наздраве. :mrgreen:
Цял живот в длан една, длан загребала вода от любимата река...Пролетта с цъфнали дървета, лятото с горещи ноти, есента е с мириса на вечността и зимата с носталгия пропита!

www.starividri.org

Prowler Elite 4.5 Angler

Спининг клуб "Абичи" - кандидат член, Forever majdramuniaci!
Аватар
vidalix
Мнения: 1052
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 13:37
Местоположение: София
дал Браво: 1 път

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от vidalix »

Абе, Иво ти си прав, ама който и да е този потребител, за каквото и да се опитва да ни търси сметка, която хич не му дължим, очевидно е че той използва информация, която не би трябвало да има.

Господине, стана ясно, че нито сте оторизиран от организацията, която казвате, че представлявате да я представлявате в този разговор, нито ви дължим обяснение за решенията си, както и тези на управителния ни орган, но ако наистина имате добри намерения и искате да работите със СК "Стари видри" обяснете ни начинът си на достъп до клубния форум?

"- четвърто само хора с нисък морал и със страх в сърцето коментират някъкви проблеми скрито от другите да неби някои да разбере и нещо да каже. Ако има проблем между два субекта то той се поставя на масата и се решава от засегнатите страни.

Какво имате предвид под "коментират някъкви проблеми скрито от другите"? Какво означава скрито? И скрито от кого? Силно се надявам да не се изнижете, преди да ни отговорите на въпросите към вас, защото от маловажна интрижка те изведнъж станаха сериозни, поне за хората в клуба. И кой знае, може би вашите действия ще преобърнат решението ни и вашата мисия все пак ще бъде успешна. Само от вас зависи...
Тая краста начесване няма!
Аватар
zampo
Мнения: 1117
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 11:57
Риболов: спининг , тролинг
Местоположение: Враца
дал Браво: 17 пъти
получил Браво: 36 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от zampo »

многоуважаваната от всички ни институция наречена СЛРБ
:shock:

Бе Ивчо , ти се шегуваш.....
Това са организирани бракониери бре :!: Или поне повечето....
Вярвай само на писмени документи,защото в един момент нечестивците се отмятат!!!!!!!!
Матей Преображенски(Миткалото)
Аватар
bai ves
Мнения: 5558
Регистриран на: Сря Авг 22, 2007 18:53
Местоположение: Велико Търново
дал Браво: 1 път
получил Браво: 15 пъти

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от bai ves »

Поне тук БЛРС са някви на доизживяване, путихрантутници. Никакъв респект защото вие единствено вземате парите, а ментите поголовно за цени и такси. А тук сте и ръка за ръка с бракониерите. В ловът имам в предвид, то кво да говорим за риболова. Брей, тряя да ви е срам, че ви храним. :!: :!: :!: :!: :!:
Dimo_Rusev
Мнения: 361
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 18:45
Местоположение: Русе

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от Dimo_Rusev »

Привет
Аз като бивш член на клуба и настоящ симпатизант, и по принуда член на СЛРБ (активен ловец) ще кажа, че 99% от хората в таи организация са гадни ИЗРОДИ. А тези които са на щат са още по-гадни ИЗРОДИ , паразити. Защо не кажете къде отиват милионите които събирате от ловците? И как издателска къща, в която повечето публикации са от хора които не вземат и стотинка за труда си фалира, с дълг от 300 000 лв? Айде стига с тези глупости. Рано или къснио ще ви дойде времето.......надявам се по-рано.

Поздрави Димо Русев
Бат Стан
Мнения: 10820
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 0:21
Местоположение: при пъстървите на Станкови бараки
дал Браво: 5 пъти
получил Браво: 58 пъти
Обратна връзка:

Re: Страсти около СЛРБ

Мнение от Бат Стан »

Dimo_Rusev написа:Привет
Аз като бивш член на клуба и настоящ симпатизант, и по принуда член на СЛРБ (активен ловец) ще кажа, че 99% от хората в таи организация са гадни ИЗРОДИ. А тези които са на щат са още по-гадни ИЗРОДИ , паразити. Защо не кажете къде отиват милионите които събирате от ловците? И как издателска къща, в която повечето публикации са от хора които не вземат и стотинка за труда си фалира, с дълг от 300 000 лв? Айде стига с тези глупости. Рано или къснио ще ви дойде времето.......надявам се по-рано.

Поздрави Димо Русев
тихо там! не ръчкай!!!
Клуб по спортен риболов "Балканка"
Публикувай отговор

Обратно към “Спининг клуб “Стари видри””