На мода са тия дето не могат,че ми е писнало от току що завършили учители.

шегичка-хитринка
Пуснах го в " За сома и приятелите " бре. Пак си сърбал етанол.Васил Ламбов написа:Абе, мискинин, как можа да пуснеш този клип, където един път не оцелих!? Я пусни това, дето тропах, че чак затвориха Била, за всеки случай!
Прав си,като гледам как го правите ми се стори лесно,но като го хванах нищо не се получиPike1 написа: Нинка, неработещи кльонкове няма, има схванати ръчички.![]()
ninastefanina написа:Прав си,като гледам как го правите ми се стори лесно,но като го хванах нищо не се получиPike1 написа: Нинка, неработещи кльонкове няма, има схванати ръчички.![]()
За кльонка говоря де
![]()
Гаранция е бил куцо магаре кльонка иначе се дига от първия път и се борави лесно,Pike1 написа:ninastefanina написа:Прав си,като гледам как го правите ми се стори лесно,но като го хванах нищо не се получиPike1 написа: Нинка, неработещи кльонкове няма, има схванати ръчички.![]()
За кльонка говоря де
![]()
![]()
Нинка, на сбъркан кльонк си случила.
![]()
С правилния се борави лесно.
![]()
За кльонка говоря де
![]()
Незнам дали ще затворят била,но с това гребане борума се премести 1метьр напред.Васил Ламбов написа:Абе, мискинин, как можа да пуснеш този клип, където един път не оцелих!? Я пусни това, дето тропах, че чак затвориха Била, за всеки случай!
Как бре...!beis написа:Васеееееее и ти си сьщият гребец кат мен.![]()
![]()