кошче
- sestrata
- Риболов: спининг
- дал Браво: 154 пъти
- получил Браво: 742 пъти
Re: кошче
Както каза Васил, такова кошче има. Вижда се от всички модератори и Администратора. Там се намират тези "цели страници с диспути". Ако Администраторът прецени, че модераторът е сгрешил в преценката си, могат винаги да бъдат върнати обратно. Дотогава няма нужда целия свят да гледа сеир.
***http://www.starividri.com***
Fear NO Fish
Fear NO Fish
-
- дал Браво: 107 пъти
- получил Браво: 155 пъти
sestrata написа:Както каза Васил, такова кошче има. Вижда се от всички модератори и Администратора. Там се намират тези "цели страници с диспути". Ако Администраторът прецени, че модераторът е сгрешил в преценката си, могат винаги да бъдат върнати обратно. Дотогава няма нужда целия свят да гледа сеир.
- Майстор Саки
- Риболов: heavy spinning
- дал Браво: 26 пъти
- получил Браво: 10 пъти
Кошчето затова е кошче. Ако ще се вижда, чете и коментира "боклука", то за какво изобщо е необходимо кошче?! Да си стои разхвърлян из темите - ефектът ще е същия...
Make Love & Ribolov!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
- Markony
- дал Браво: 206 пъти
- получил Браво: 33 пъти
Майстор Саки написа:Кошчето затова е кошче. Ако ще се вижда, чете и коментира "боклука", то за какво изобщо е необходимо кошче?! Да си стои разхвърлян из темите - ефектът ще е същия...
Не е нужно да се коментира, темите може да са си заключени...
Примерно на мене ми липсва една от много страници...
NOMINATIONS BUG ...
http://www.kenga-bg.info
http://www.kenga-bg.info
-
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 91 пъти
Аз мисля, че е добре да има такова кошче. Темите там да са заключени и който не е доволен да вижда защо му е изтрит поста.
Преди да бъде заключена темата всеки модератор пише рецензия защо постта или цялата тема е попаднала в траша и заключва. Възражения на ЛС към съответния модератор или администратора на сайта.
Преди да бъде заключена темата всеки модератор пише рецензия защо постта или цялата тема е попаднала в траша и заключва. Възражения на ЛС към съответния модератор или администратора на сайта.
-
- дал Браво: 6 пъти
- получил Браво: 91 пъти
Еми така винаги ще има недоволни и то с право. Има си хора които са дразнители и умишлено провокират но има и такива които поради незнание или друг фактор са нарушили правилата на форума и темата им е била изтрита или преместена и остават изненадани.
Аз лично като модерирам по подобен начин пускам ЛС на автора с обяснение защо му е модерирано мнението. Ако има подобно кошче ще го пиша там и няма да се налага да им пиша ЛС-та. Иначе е малко господарска работата така.
Аз лично като модерирам по подобен начин пускам ЛС на автора с обяснение защо му е модерирано мнението. Ако има подобно кошче ще го пиша там и няма да се налага да им пиша ЛС-та. Иначе е малко господарска работата така.
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Щом темата или мнението е в кошче, значи модераторът е преценил така. Ако някой има драми - пита и иска обяснение. Останалите търсят сеир. Не че и аз не съм сеирджия, ама..
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13
- Коце
- Риболов: и бира чадо!
- получил Браво: 9 пъти
Пепи, първо дърпаш уши пред строя на цяла страница, после л.с., сега искаш и кошчето да е публично, че да има сеир!
Това не е робство и не побиваме глави на колци за назидание!
Моите уважения и респект!
п.п. като се изака някой, натиска копчето на казанчето и онуй заминава...никой не го гледа после!
Това не е робство и не побиваме глави на колци за назидание!
Моите уважения и респект!
п.п. като се изака някой, натиска копчето на казанчето и онуй заминава...никой не го гледа после!
Д-р Флекс написа:Jeddi Master Sofianetzo soFidero