Мрежи на Жребеца 05.01.14
- VARHARA
- Търговец
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Мрежи на Жребеца 05.01.14
Здравейте пичове .Точно се прибирам от Жребеца .
Вчера отиваме с приятели от София да ловим риби . Още сутринта ни направи впечатление че сонара се пули и никви риби не показва . Няма и половин час звъни ми шефа на иара Сливен Борката и вика ела да видиш какво става .
2000м мрежи , над 200-300кила бяла пусната обратно ,и още толкова платики , и поне 200кг смачкана риба .Дойдоха и зелени балкани , натовариха рибите и по сиропиталища и старчески домове отидоха да я носят .
Поговорихме си .Казах на момчетата че съм пуснал тема и ще съберем някой лев да им помогнем .Предавам думите им точно .Върхи на нас пари не ни трябва -ИСКАМЕ САМО БЕНЗИН И ЩЕ ГИ ПОПИЛЕЕМ.
Та значи . Нека всеки който иска да даде някой лев /не е необходимо да се напъвате ,може 10-20 кой колкото може и има на сърце / да ги праща по еконт
Нова Загора
Еконт офис Васил Левски
До Краси Върхара . Да пишат като разплащане ако може иара да не ги объркам с другите суми който ми пращат
Ще дам точен отчет кой колко е пратил и ще закупим бензин с фактура насреща естествено . Това уточнихме това ви казвам.
Сега се надяваме да викнат и жандармерията да помага ,защото в сряда вечер са скочили да бият иара , а във понеделник гърмяха по наши колеги .
Та това е пичове .
п.п Критици не ни трябват на начинанието ,и пак ви казвам колкото съберем толкова . Утре като пристигнат някой лев веднага пращам на момчетата.Да уточня че с тези пари се пазят Копринка , Жребеца и Гълабово там ходят доброволците най вече .
Вчера отиваме с приятели от София да ловим риби . Още сутринта ни направи впечатление че сонара се пули и никви риби не показва . Няма и половин час звъни ми шефа на иара Сливен Борката и вика ела да видиш какво става .
2000м мрежи , над 200-300кила бяла пусната обратно ,и още толкова платики , и поне 200кг смачкана риба .Дойдоха и зелени балкани , натовариха рибите и по сиропиталища и старчески домове отидоха да я носят .
Поговорихме си .Казах на момчетата че съм пуснал тема и ще съберем някой лев да им помогнем .Предавам думите им точно .Върхи на нас пари не ни трябва -ИСКАМЕ САМО БЕНЗИН И ЩЕ ГИ ПОПИЛЕЕМ.
Та значи . Нека всеки който иска да даде някой лев /не е необходимо да се напъвате ,може 10-20 кой колкото може и има на сърце / да ги праща по еконт
Нова Загора
Еконт офис Васил Левски
До Краси Върхара . Да пишат като разплащане ако може иара да не ги объркам с другите суми който ми пращат
Ще дам точен отчет кой колко е пратил и ще закупим бензин с фактура насреща естествено . Това уточнихме това ви казвам.
Сега се надяваме да викнат и жандармерията да помага ,защото в сряда вечер са скочили да бият иара , а във понеделник гърмяха по наши колеги .
Та това е пичове .
п.п Критици не ни трябват на начинанието ,и пак ви казвам колкото съберем толкова . Утре като пристигнат някой лев веднага пращам на момчетата.Да уточня че с тези пари се пазят Копринка , Жребеца и Гълабово там ходят доброволците най вече .
-
- Риболов: Спининг
40 лв и от мене, утре пращам. Ще агитирам и още някой,дано се съберат повече хора.И искам да отбележа,че на Жребеца съм ходил 2 пъти, но въпроса е принципен за мен.
Ignorance is bliss !
- vestel
- Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг - Местоположение: Павликени
- дал Браво: 81 пъти
- получил Браво: 112 пъти
- Обратна връзка:
И аз не съм от редовните там, но съм отворен за такива начинания .. зарибяване обезбраконяване и т.н.konselieri написа:40 лв и от мене, утре пращам. Ще агитирам и още някой,дано се съберат повече хора.И искам да отбележа,че на Жребеца съм ходил 2 пъти, но въпроса е принципен за мен.
Но най ме боли от случката вчера ... браконерска лодка, браконери, звъня на шеф на ИАРА .. не казвам коя ИАРА - отговора ... добре разбрах и ... днеска чакам да чета бюлетина на ИАРА, но уви по-добре да бях звъннал на 2-3 лодки каде бяхме там и да извадим и мрежи и да одерем браковците. Ако бяха дошли щяха да хванат на гюме не едната която видях а и другата която 2 часа по-късно тръгна да си върши пъкленото дело.
-
- дал Браво: 12 пъти
- получил Браво: 18 пъти
Момчета добре е да съберем парички за гориво,но още по-добре е да се проагитират по-големи фирми с шефове рибари да спонсорират поне бензина.
Лично аз ще пробвам няколко сливенски фирми,да осигурим поне охраната на Жребчево през забраната.Стига ИАРА да са адекватни.
Лично аз ще пробвам няколко сливенски фирми,да осигурим поне охраната на Жребчево през забраната.Стига ИАРА да са адекватни.
Hobie Mirage Outback
- vestel
- Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг - Местоположение: Павликени
- дал Браво: 81 пъти
- получил Браво: 112 пъти
- Обратна връзка:
Е тези пари каде ги събираме нали са за бензинаgogo26 написа:Момчета добре е да съберем парички за гориво,но още по-добре е да се проагитират по-големи фирми с шефове рибари да спонсорират поне бензина.
- VARHARA
- Търговец
- Обратна връзка:
Не знам но ако продължи инвазията на бракотата ще стане страшно . На всичкото отгоре се чувстват безнаказани и нямат страх от нищо . В сряда иара си тръгна и ония наглеци пак дойдоха и влязоха да си търсят мрежите . Една мрежа беше пропусната и ония си я намериха и извадиха .
Ако наистина може жандармерията да се намеси ще е много добре . Разбрах че доста шум се е вдигнало , Хоби тв по БТВ и по Нова е имало репортажи не съм ги гледал но се надявам да се случи нещо .
Ако наистина може жандармерията да се намеси ще е много добре . Разбрах че доста шум се е вдигнало , Хоби тв по БТВ и по Нова е имало репортажи не съм ги гледал но се надявам да се случи нещо .
- tvardi6kiqt
Краси е прав , Паничеревските мрежари са сериозен проблем
Дай на човекът огън и ще му е топло цял ден , запали човека , и ще му е топло до края на живота му.
- VARHARA
- Търговец
- Обратна връзка:
Знаеш че не са само те .Ако бяха само те с мед да ги намажем а то идват гастрольори от покрайнините
Аз съм риболовец , но по язовири не ходя и предтавите ми за големина някак не се връзват с реалноста.На Жребеца съм ходил само 1 път - закара ме приятел които от 2 години ме обеждава колко е хуваво на язовира и природата.Да вярно е много е красиво и язовира е голям , но за моите представи си остава локва.Та в тая голяма локва с толкова много бракониери - няма как да се спаси рибата - просто няма.Това е мое лично мнение , че рибата на жребеца след някоя друга година ще изчезне както на Искъра.
Няма нищо по-истинско от риболова на море.
-
- Риболов: универсален боец
- дал Браво: 8 пъти
Де и НаШТе от ИАРА да бяха така жертвоготовни като ВаШТе....
Но с колкото и с каквото можем ще им се помага.
Но с колкото и с каквото можем ще им се помага.
Цуни-гуни куката да ти бодна джуката
- VARHARA
- Търговец
- Обратна връзка:
Само да кажа че първите парички са пристигнали ,преди малко ми се обадиха от еконт. Ще изчакам до вторник сряда и ще ви кажа какво става до момента .Сега отивам до Сашо Ларинков човека иска да помогне с повечко финикийски знаци
- VARHARA
- Търговец
- Обратна връзка:
200 кинта от Сашо и Мишо за доброволците Те обещаха да им помагат както с със средства за бензина така и със жива сила
- VARHARA
- Търговец
- Обратна връзка:
първите преведени пари дойдоха .
Стоян Стоянов гр.Бургас -20лв
Красимир Атанасов гр.Ямбол -40лв
Сашо Ларинков София -200лв
Пращайте пичове че в сряда отивам да ги давам на момчетата.
Стоян Стоянов гр.Бургас -20лв
Красимир Атанасов гр.Ямбол -40лв
Сашо Ларинков София -200лв
Пращайте пичове че в сряда отивам да ги давам на момчетата.
-
- Риболов: troling i spining
- дал Браво: 8 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Ще мина утре да ти дам пари направо в Нова Загора - небързай да приключваш офанзивата имим нещо впредвид.
Капацитето каза: Платен гьол ; Надуваема кукла и Електронна цигара - ЗАЕБИ