Мрежи на Жребеца 05.01.14

Минава, големият кораб минава ...
Публикувай отговор
kokomin
Риболов: спининг,тролинг,джиг

Re: Мрежи на Жребеца 05.01.14

Мнение от kokomin »

+40 лв. ,но как и къде?
Аватар
VARHARA
Търговец
получил Браво: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

Здравейте пичове .Точно се прибирам от Жребеца .
Вчера отиваме с приятели от София да ловим риби . Още сутринта ни направи впечатление че сонара се пули и никви риби не показва . Няма и половин час звъни ми шефа на иара Сливен Борката и вика ела да видиш какво става .
2000м мрежи , над 200-300кила бяла пусната обратно ,и още толкова платики , и поне 200кг смачкана риба .Дойдоха и зелени балкани , натовариха рибите и по сиропиталища и старчески домове отидоха да я носят .
Поговорихме си .Казах на момчетата че съм пуснал тема и ще съберем някой лев да им помогнем .Предавам думите им точно .Върхи на нас пари не ни трябва -ИСКАМЕ САМО БЕНЗИН И ЩЕ ГИ ПОПИЛЕЕМ.
Та значи . Нека всеки който иска да даде някой лев /не е необходимо да се напъвате ,може 10-20 кой колкото може и има на сърце / да ги праща по еконт
Нова Загора
Еконт офис Васил Левски
До Краси Върхара . Да пишат като разплащане ако може иара да не ги объркам с другите суми който ми пращат :wink: :tup:
Ще дам точен отчет кой колко е пратил и ще закупим бензин с фактура насреща естествено . Това уточнихме това ви казвам.
Сега се надяваме да викнат и жандармерията да помага ,защото в сряда вечер са скочили да бият иара , а във понеделник гърмяха по наши колеги .
Та това е пичове .
п.п Критици не ни трябват на начинанието ,и пак ви казвам колкото съберем толкова . Утре като пристигнат някой лев веднага пращам на момчетата.Да уточня че с тези пари се пазят Копринка , Жребеца и Гълабово там ходят доброволците най вече .
konselieri
Риболов: Спининг

Мнение от konselieri »

40 лв и от мене, утре пращам. Ще агитирам и още някой,дано се съберат повече хора.И искам да отбележа,че на Жребеца съм ходил 2 пъти, но въпроса е принципен за мен.
Ignorance is bliss !
Аватар
vestel
Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг
дал Браво: 81 пъти
получил Браво: 112 пъти
Обратна връзка:

Мнение от vestel »

konselieri написа:40 лв и от мене, утре пращам. Ще агитирам и още някой,дано се съберат повече хора.И искам да отбележа,че на Жребеца съм ходил 2 пъти, но въпроса е принципен за мен.
И аз не съм от редовните там, но съм отворен за такива начинания .. зарибяване обезбраконяване и т.н.
Но най ме боли от случката вчера ... браконерска лодка, браконери, звъня на шеф на ИАРА .. не казвам коя ИАРА - отговора ... добре разбрах и ... днеска чакам да чета бюлетина на ИАРА, но уви по-добре да бях звъннал на 2-3 лодки каде бяхме там и да извадим и мрежи и да одерем браковците. Ако бяха дошли щяха да хванат на гюме не едната която видях а и другата която 2 часа по-късно тръгна да си върши пъкленото дело.
gogo26
дал Браво: 12 пъти
получил Браво: 18 пъти

Мнение от gogo26 »

Момчета добре е да съберем парички за гориво,но още по-добре е да се проагитират по-големи фирми с шефове рибари :wink: да спонсорират поне бензина.
Лично аз ще пробвам няколко сливенски фирми,да осигурим поне охраната на Жребчево през забраната.Стига ИАРА да са адекватни.
Hobie Mirage Outback
Аватар
vestel
Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг
дал Браво: 81 пъти
получил Браво: 112 пъти
Обратна връзка:

Мнение от vestel »

gogo26 написа:Момчета добре е да съберем парички за гориво,но още по-добре е да се проагитират по-големи фирми с шефове рибари :wink: да спонсорират поне бензина.
Лично аз ще пробвам няколко сливенски фирми,да осигурим поне охраната на Жребчево през забраната.Стига ИАРА да са адекватни.
Е тези пари каде ги събираме нали са за бензина :wink:
Аватар
VARHARA
Търговец
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

Не знам но ако продължи инвазията на бракотата ще стане страшно . На всичкото отгоре се чувстват безнаказани и нямат страх от нищо . В сряда иара си тръгна и ония наглеци пак дойдоха и влязоха да си търсят мрежите . Една мрежа беше пропусната и ония си я намериха и извадиха . :evil:
Ако наистина може жандармерията да се намеси ще е много добре . Разбрах че доста шум се е вдигнало , Хоби тв по БТВ и по Нова е имало репортажи не съм ги гледал но се надявам да се случи нещо .
Аватар
tvardi6kiqt

Мнение от tvardi6kiqt »

Краси е прав , Паничеревските мрежари са сериозен проблем :idea:
Дай на човекът огън и ще му е топло цял ден , запали човека , и ще му е топло до края на живота му.
Аватар
VARHARA
Търговец
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

Знаеш че не са само те .Ако бяха само те с мед да ги намажем а то идват гастрольори от покрайнините :evil:
paynera
Риболов: Морски

Мнение от paynera »

Аз съм риболовец , но по язовири не ходя и предтавите ми за големина някак не се връзват с реалноста.На Жребеца съм ходил само 1 път - закара ме приятел които от 2 години ме обеждава колко е хуваво на язовира и природата.Да вярно е много е красиво и язовира е голям , но за моите представи си остава локва.Та в тая голяма локва с толкова много бракониери - няма как да се спаси рибата - просто няма.Това е мое лично мнение , че рибата на жребеца след някоя друга година ще изчезне както на Искъра.
Няма нищо по-истинско от риболова на море.
ПЛУВЧО
Риболов: универсален боец
дал Браво: 8 пъти

Мнение от ПЛУВЧО »

Де и НаШТе от ИАРА да бяха така жертвоготовни като ВаШТе....
Но с колкото и с каквото можем ще им се помага. :tup:
Цуни-гуни куката да ти бодна джуката
Аватар
VARHARA
Търговец
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

Само да кажа че първите парички са пристигнали ,преди малко ми се обадиха от еконт. Ще изчакам до вторник сряда и ще ви кажа какво става до момента .Сега отивам до Сашо Ларинков човека иска да помогне с повечко финикийски знаци :wink:
Аватар
VARHARA
Търговец
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

200 кинта от Сашо и Мишо за доброволците :tup: Те обещаха да им помагат както с със средства за бензина така и със жива сила :wink: :mrgreen:
Аватар
VARHARA
Търговец
Обратна връзка:

Мнение от VARHARA »

първите преведени пари дойдоха .
Стоян Стоянов гр.Бургас -20лв
Красимир Атанасов гр.Ямбол -40лв
Сашо Ларинков София -200лв

Пращайте пичове че в сряда отивам да ги давам на момчетата.
dido ov4arica
Риболов: troling i spining
дал Браво: 8 пъти
получил Браво: 8 пъти

Мнение от dido ov4arica »

Ще мина утре да ти дам пари направо в Нова Загора - небързай да приключваш офанзивата имим нещо впредвид.
Капацитето каза: Платен гьол ; Надуваема кукла и Електронна цигара - ЗАЕБИ
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”