б.Критерия и начин на определяне
-определяне на състава за световно
-определяне на републикански шампион
/миналата година три пъти се променяха правилата и местата за риболов в угода на два столични клуба/
/2009г по тази причина отказаха "Никулден" да участва в подледен риболов/
Така,че не очаквайте ясни правила в началото на сезона да не би да се класира някой не наш човек или отбор.Ще се радвам ако бъркам.
Това съм го писал февруари 2011.Никой не е пророк в собствената си родина но изглежда
аз съм уцелил направо десятката .Тази година републикански шампион стана не само правилният човек но и правилният отбор да им е честито.
Подледен риболов 2014
-
- получил Браво: 3 пъти
- iogo
- дал Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Re: Подледен риболов 2014
Майсторски риболов е отборно първи а Ивайло Христов е републикански шампион но не е така както казва Пламен!
Ще дам пример с последният кръг, Майсторски бяха за Малък Беглик но повечето отбори /включително и нашият/ гласуваха за Голям Беглик.
Любо от нашият отбор след второто състезание вървеше първи но Ивайло и двата дена лови отлично и стана шампион.
Ще дам пример с последният кръг, Майсторски бяха за Малък Беглик но повечето отбори /включително и нашият/ гласуваха за Голям Беглик.
Любо от нашият отбор след второто състезание вървеше първи но Ивайло и двата дена лови отлично и стана шампион.
Валето провали Троянци 35 см лед му се видя тънък и това го разконцентрира за да лови като машина(разбрах че и малко е пил).
- iogo
- дал Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Да, Валето на лед под 40 см. не се чувства конфортно...njt написа:Валето провали Троянци 35 см лед му се видя тънък и това го разконцентрира за да лови като машина(разбрах че и малко е пил).
-
- дал Браво: 51 пъти
- получил Браво: 26 пъти
Като прочетох, че Пламен отваря тема за "Подледен риболов" щях да падна от столо - е няма такъв дебел лед в България.
НДК
-
- Риболов: Тролинг, спининг и подледен
- получил Браво: 2 пъти
Не познавам автора на темата, но не мисля че има основание, Ивайло и отбора бяха за това трети кръг да се проведе на Малък Беглик, от останалите отбори гласуваха за Голям Беглик, освен това един от Титулярите на Майсторски риболов не участваше..... смея да твърдя че победата ни, си беше заслужена, аз лично дадох всичко от себе си и наученото до сега за този риболов, за да помогна на отбора. Смея да твърдя че лових добре, имах голяма доза късмет и си открих доста грешки, които за в бъдеще не мисля да допускам, и все пак 3-то място индивидуално за кръга беше много добро постижение за мен предвид че ми е първо състезание.
Освен всичко друго, винаги сме настоявали състезанията да се провеждат по международния регламент, с оглед като отидем на Световно, да не сме като пате у калчища.
Освен всичко друго, винаги сме настоявали състезанията да се провеждат по международния регламент, с оглед като отидем на Световно, да не сме като пате у калчища.
ТЕАМ Master Fishing