Замисълът на подфорум "Такъми Нюз" беше да правя кратък преглед на нови и интересни такъми и аксесоари, от новите доставки на българските фирми вносители.
Освен интересни нови такъми, да има и информация и за хитови продукти, които са отсъствали известно време от пазара, но вече са отново налични, различни актуални промоции и т.н.
За съжаление нямам възможност да реагирам навреме, а предвид това, че сега всички вносители започват да получават стока, съвсем няма да успявам.
Затова и преди малко създадох една нова група във форума, която се казва "Вносители" и вътре в нея са добавени колеги от форума, които са вносители на риболовни такъми в България.

Сигурно съм пропуснал някой, ако внасяте такъми и сте регистриран потребител на форума, пишете ми едно ЛС и ще ви добавя.
Идеята на подфорум "Такъми Нюз" си остава същата, но вече вносителите ще могат сами да правят това, без да се налага да ме чакат.
Всички членове на група "Вносители" имат нужните права да пускат нови теми в подфорум "Такъми Нюз", като това е безплатно и няма никакви такси.
Всички регистрирани потребители във форума, от своя страна могат да пишат и коментират в темите на вносителите.
Нека "Такъми Нюз" да стане място, където риболовците да си сверяват часовниците за това какво ново е дошло, кое отново е налично, какви са актуалните промоции и т.н.
Мисля, че едно такова място е добре за всички, от една страна вносителите да могат безплатно и свободно да презентират новите си неща, а от друга риболовците да са в течение с новите неща.
Ако имате въпроси относно представянето на тази информация в "Такъми Нюз", на линия съм, с течение на времето и темите, ще изчистим визията и форматирането на тези теми, ако се налага.
--------------------------------------
PS. Подготвям и отделна опция за маркиране на така наречените "комерс" постове във форума (изключая този подфорум), която ще представя в отделна тема.