Ей това намерих за сега, но не знам как се казва и от къде се купува. Някакъв вид изолация е.

Те тапицериите са оригиналните на лодката (непромокаеми), с ципове от където да сменям дунапрена. Друга тапицерия няма да правя. Само искам да сложа нещо много плътно и еластично.LVitchev написа:Пиши в гугъл дунапрени и града в които те интересува и ще ти излязат всички места където се продава.Има един които е по-плътен,от него си вземи но е важен и тапицера.Съветвам те да ги тапицираш с непромокаем материал защото ако се намокрят,смятай че догодина пак ще питаш![]()
![]()
![]()
Приятелю,казах ти,има специални дунапрени които са плътни,те са твърди и не се мачкат ако са запечатани като хората и не се мокрят.Момчето ти е дало две фирми но те съветвам да си го видиш и пипнеш преди да го поръчаш.Аз имам такъв дюшек от дунапрен 20 сантиметра които е плътен и твърд но за жалост не му знам наименованието и къде се произвежда.Мога да ти кажа склада къде се намира в Пловдив и ако можеш да отидеш там ги има на склад и можеш да ги пипнеш.Ако решиш пиши,ще ти кажа къде е !!! Съветвам те също,щом има оригинална тапицерия с ципове,когато намериш и нарежеш дунапрена на размери,вкарай го във здрава найлонова торба от дебел найлон и залепи краищата за да не влиза вода вътре,нищо че тапицерията ти е оригинална,пак пропуска водаRALITEX написа:Те тапицериите са оригиналните на лодката (непромокаеми), с ципове от където да сменям дунапрена. Друга тапицерия няма да правя. Само искам да сложа нещо много плътно и еластично.LVitchev написа:Пиши в гугъл дунапрени и града в които те интересува и ще ти излязат всички места където се продава.Има един които е по-плътен,от него си вземи но е важен и тапицера.Съветвам те да ги тапицираш с непромокаем материал защото ако се намокрят,смятай че догодина пак ще питаш![]()
![]()
![]()
Някакви идеи за материал, който не е дунапрен?
outsider написа:ПъСъ - "улов" е термин от жаргона на корсфишинга , също като "дропер" или "изтичане". Не ни обръщай внимание.