Републиканско първенство по плувка 2-ри кръг-Шумен.
- Георги Кръстев
- получил Браво: 1 път
Републиканско първенство по плувка 2-ри кръг-Шумен.
Ни вопъл ни стон, явно всичко е ясно на всички.
Стегнахте ли багажа, аз още сменям ластици....
outsider написа:Вярно , че на спинингиста макарата му си остава чиста - не ползва подхранка , не пипа риба..
- ivelin66
- дал Браво: 130 пъти
- получил Браво: 5 пъти
Re: Републиканско първенство по плувка 2-ри кръг-Шумен.
Аз си стегнах неопреновия костюм и дъждобрана
И мисля да не излизам от колата
И мисля да не излизам от колата
Team Milo - feel the difference
- Doktor-5
- дал Браво: 187 пъти
- получил Браво: 71 пъти
- Обратна връзка:
Ми сподели нещо от риболова де, освен ветера друго не разбрахме, ма то не остана, айде утре ще разкажеш!Георги Кръстев написа:Ни вопъл ни стон, явно всичко е ясно на всички.
Кхм.....какви ластици слагаш?
.....Ако един състезател участва във всички възможни турнири, то рано или късно, по независими от него причини и обстоятелства, все някога става първи....(Киро Джигита)
КСР ВИДРАКС
КСР ВИДРАКС
- Георги Кръстев
1,2 кух на колмик и 0,85 латекс на престън. такъми цяло 20 и на гърди
outsider написа:Вярно , че на спинингиста макарата му си остава чиста - не ползва подхранка , не пипа риба..
Ми Жорка ти си готов да минем да те вземем да идваш с нас с тия такъми ластиците са малко тънки Пламен ще ти даде някой от неговите
КСР ТРАБУКО
Чух че състезанието се отлага-язовира в събота ще е зает на стената ще дефилират участничките в "МИС Шумен 2014!!!!
- ivelin66
- дал Браво: 130 пъти
- получил Браво: 5 пъти
Е значи след тях сме ние - Мистър Мокър Плъх 2014
Team Milo - feel the difference
-
Проведе ли се това състезание ,не ли!?!? Никаква информация,пълен мрак.
кой сега е номер едно?
1. Стара Загора
2. Видракс
3. Биг Фиш
1. Аркади
2. Монтанеца
3. Дани Василев
4. Аз
2. Видракс
3. Биг Фиш
1. Аркади
2. Монтанеца
3. Дани Василев
4. Аз
The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.
Евала!Добре че са пичовете от Видракс да напишат нещо
- Мишел-Маяк
Бих те поправил за да е по точно-не плъх а Лор.ivelin66 написа:Е значи след тях сме ние - Мистър Мокър Плъх 2014
МАЯК-ТУБЕРТИНИ
- rodan074
- Търговец
Инфо няма снимки няма резултати няма и федерацията ще я няма
- Doktor-5
- дал Браво: 187 пъти
- получил Браво: 71 пъти
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен!
Едва днес се поосвободих малко и ето моя коментар за турнира.
Много труден от към метеорология турнир!
В четвъртък не можахме да тренираме, едва разпънахме и се започна. Нямаше място където да съм сух, въпреки що годе предпазните дрехи.
Прибрахме се и пихме бири до късно.
Такава "тренировка" не бях провеждал никога, а много ми се ловеше!
В петък се показа слънце, но вятъра бе отново много силен. Риболова бе на тежки слайдери, над 14гр на около 25м дистанция, а на щеките се изискваше добра физическа подготовка за да се лови на 13м, където се намираха рибите.
Риболуваха се дребни до средни бабушки, редки платики и костурета по 2-3гр.
Първият манш протече, с променлив резултат по секторите. Явно риби се събираха на отделни места и който можеше да си обере всичко по дистанциите се представи добре.
Първи се класираха Янтра с 15нт, втори Видракс с 16 и трети Ст.Загора с 17.
В неделя се надявахме за повечко риба и това до някъде се сбъдна.
Ясно беше, че рибите са най-активни в първите часове, а после си бият камшика и си ходят където искат. По тази причина на старта всеки гледаше максимално да си подложи, защото чакането предстоеше.
Така и стана, аз риболувах в компанията на Ив. Христов и Дени и според очакваното първоначалното фиаско всичко свърши след половин час.
Започнах да подхранвам слайдера, като не спирах да си поддържам и дистанцията на щеката. При мен се задържаха дребни бабушки на мача, но добре знаех, че с тях не се правят килограмите, които се очакват за добро класиране.
В сектора ни Люси лови много добре на щека с постоянно дохранване на храна и стрелба с бял, но при нас тримата, тази схема не проработи.
Трудно е да се каже, кой точно начин на риболов е печеливш, защото при отбори с еднаква тактика (говоря за тези, които имаха първенци в секторите), при едни работеше при други не.
Единствено Ст.Загора през втория ден показаха стабилна игра и с две първи и две трети места се изстреляха на първо място, напълно заслужено!
Нашият отбор постигна две втори и две пети места и успяхме да си запазим второто място, което ни удовлетвори напълно!
Трети се класираха Биг фиш с прекрасната игра на Люси и Монтанеца и техните първи места в секторите си.
Ами това е от мен,ето и малко снимки :
Поздрави на всички колеги, ще се видим на финала в Бургас!
Едва днес се поосвободих малко и ето моя коментар за турнира.
Много труден от към метеорология турнир!
В четвъртък не можахме да тренираме, едва разпънахме и се започна. Нямаше място където да съм сух, въпреки що годе предпазните дрехи.
Прибрахме се и пихме бири до късно.
Такава "тренировка" не бях провеждал никога, а много ми се ловеше!
В петък се показа слънце, но вятъра бе отново много силен. Риболова бе на тежки слайдери, над 14гр на около 25м дистанция, а на щеките се изискваше добра физическа подготовка за да се лови на 13м, където се намираха рибите.
Риболуваха се дребни до средни бабушки, редки платики и костурета по 2-3гр.
Първият манш протече, с променлив резултат по секторите. Явно риби се събираха на отделни места и който можеше да си обере всичко по дистанциите се представи добре.
Първи се класираха Янтра с 15нт, втори Видракс с 16 и трети Ст.Загора с 17.
В неделя се надявахме за повечко риба и това до някъде се сбъдна.
Ясно беше, че рибите са най-активни в първите часове, а после си бият камшика и си ходят където искат. По тази причина на старта всеки гледаше максимално да си подложи, защото чакането предстоеше.
Така и стана, аз риболувах в компанията на Ив. Христов и Дени и според очакваното първоначалното фиаско всичко свърши след половин час.
Започнах да подхранвам слайдера, като не спирах да си поддържам и дистанцията на щеката. При мен се задържаха дребни бабушки на мача, но добре знаех, че с тях не се правят килограмите, които се очакват за добро класиране.
В сектора ни Люси лови много добре на щека с постоянно дохранване на храна и стрелба с бял, но при нас тримата, тази схема не проработи.
Трудно е да се каже, кой точно начин на риболов е печеливш, защото при отбори с еднаква тактика (говоря за тези, които имаха първенци в секторите), при едни работеше при други не.
Единствено Ст.Загора през втория ден показаха стабилна игра и с две първи и две трети места се изстреляха на първо място, напълно заслужено!
Нашият отбор постигна две втори и две пети места и успяхме да си запазим второто място, което ни удовлетвори напълно!
Трети се класираха Биг фиш с прекрасната игра на Люси и Монтанеца и техните първи места в секторите си.
Ами това е от мен,ето и малко снимки :
Поздрави на всички колеги, ще се видим на финала в Бургас!
.....Ако един състезател участва във всички възможни турнири, то рано или късно, по независими от него причини и обстоятелства, все някога става първи....(Киро Джигита)
КСР ВИДРАКС
КСР ВИДРАКС
- ШОПА
- Обратна връзка:
rodan074 написа:Инфо няма снимки няма резултати няма и федерацията ще я няма
Родане, няма 10 часа а вече си пиян
Всичко е описано, като никога до сега. Аз по подробна информация в историята на федерацията не съм виждал. Просто чети бе пич, чети
Клуб по Спортен Риболов "ЯНТРА''
- panddov
- дал Браво: 3 пъти
Ейй, от година -две все се ядете ,но тази вече се изядохте съвсем!!!Големи сте !Няма две мнения по въпроса!Като всичко в тази чудесна страна!