Саше, това е организацията на Срещата на лураджиите, аз като един баш делкач на пържолите ще постна и тук каква е организацията за да няма девиации, всички са добре дошли, но трябва да се съобразят с това:pike написа:Вече има и едно предложение/покана, става дума за вече организирана среща, по-конкретно тази:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 52#p884652" onclick="window.open(this.href);return false;
Предполагам колегите организиращи срещата на воблеростроителите, нямат нищо против да се включим към тях и да обединим двете срещи в една
Ако нямат нищо против, вече има първа дата в календара на "FM Срещи - Опитай от моя риболов"
Р
и да се обозначат в темата или да ми се обадят на мен, Мишо, Тачев или, на който им е кеф от тези които ще идват за да ги бром при пазаруването.За срещата на Коневец, за да не стане като миналата година 10 човека с 12 кила месо и да се чудим какво да го правим, никой не носи никакви меса, освен ръчни деликатеси за мезене( бабеци дядовци , суджуци и тн....), месото се купува от Ямбол от мен като майстор на скарата, вземат се няколко кила ребра и наденица, имаме страшен месарски магазин с уникални хармоники по метър, килограмите месо ще се вземат според заявилите участие в срещата , от там се купуват и салатите защото магазина е до пазара , което отговаря и на следващия въпрос дали да носите зарзават, не не носете .
Основния пазар се прави от Кауфланд-Ямбол , който май е най-евтиния в България и сметката от всичко това се дели по равно между присъстващите на срещата, цигании от сорта аз не пия затова не участвам в алкохола не работят или не ям месо, не че са ставали ма никога не е късно да се орезилим. Ако някой не яде свинско по верски или други причини да се обажда ще му вземем каквото пожелае месо за него. От Кауфланд се купува всичко останало като, бира, безалакохолно, вода, кашкавали , маслини , сирена , олио оцет, чаши чинии еднодневки, лютеници подправки и др.
Домашни ракии, с които всеки иска да се изфука или да ни отрови разбира се си носите от вкъщи, не отказваме на никой нищо да му пробваме, Дончев, Митаче, Тачев страшни са ви ракиите, тази го дина аз ще донеса кайсиева от Силистра, един колега я прави.
Хубаво който има да носи хладилни чанти, установи се че е по добре бирите да са в кутийки а не в Гуменки( така викат в София на 2 литровите) с оглед по доброто им охлаждане.ми те това е за друго сега не се сещам, ако някой се сети да добявя.