Дръжте се рибоци, въоръжих се най после.
- Дълголай
- Риболов: Вече само спининг баце...
- дал Браво: 44 пъти
- получил Браво: 29 пъти
Дръжте се рибоци, въоръжих се най после.
Не издържам вече, и ще се похваля. От вчера вече имам истинска макара. Някой сигурно ще се смее, ама на мен ми дойде като на стара баба цикъла. Не мога да си намеря място от кеф.
Радвам И се като гладно бебе на сочна цица.
Радвам И се като гладно бебе на сочна цица.
Еееех, да бех римлянин, или поне малко тракиец..... Сигурно щех да се казвам Риболовит
- ivo Vratsa
- дал Браво: 3 пъти
- получил Браво: 11 пъти
Re: Дръжте се рибоци, въоръжих се най после.
Да ти е честита и много риби да ти измъкне!
Спининг клуб "Абичи"
- Дълголай
Благодаря. Нямам търпение да дръпна някоя щука с нея. Па може и некой клен. Квото дойде- добре дошло. Това ми е първата истинска макара.
Еееех, да бех римлянин, или поне малко тракиец..... Сигурно щех да се казвам Риболовит
- Marco Polo
- Риболов: Желязо, пластмаса и най-вече дървоТО! :D
- получил Браво: 12 пъти
- Обратна връзка:
Всяка следваща - още по-добра! Когато му дойде времето, а засега дръж таз ци.. така, де, макара и й се радвай и тя да те радва!
Дай ми красноречие, за да говоря и мъдрост, за да замълча...
Лука 11:9-13
Лука 11:9-13
- te4osoma
- дал Браво: 322 пъти
- получил Браво: 122 пъти
макарата е добра
късмет и успех
късмет и успех
Не се обвързвай с неща от които не можеш да се отървеш за 30 секунди ,когато усетиш жегата зад ъгъла...
- Fisherman66
- дал Браво: 12 пъти
- получил Браво: 9 пъти
Честито, колега!... Отличен избор! Имам такава в размер 2000 от половин година и съм адски доволен! За речен риболов по Искъра, Тунджа и Панега я предпочитам пред Сертейта и Лувиаса от колекцията ми...
Spinning is contagious ... Let's start an epidemic!
www.starividri.org
www.starividri.org
- Дълголай
Благодаря на всички. Вашето мнение значи много за мен.
- A.S.H
- дал Браво: 24 пъти
- получил Браво: 1 път
Да ти е честита, колега, дълго и вярно да ти служи
FISHAHOLIC!
Fishseeker... here fishy, fishy!
Feed your soul, release the fish!
Fishseeker... here fishy, fishy!
Feed your soul, release the fish!
- serdjo
- Риболов: спининг
- получил Браво: 1 път
Да ти е честита колега , макарата наистина е добра , наскоро лових със същата макара и наистина ми хареса .
Men and fish are alike. They both get into trouble when they open their mouths.
- Дълголай
Здравейте колеги, тук е мястото да дам малко отзиви за сламчето. Не че мнението ми е компетентно но се случи гаф още на втория излет. Пра ме проливен дъжд, но не можа да ме уплаши. Подложих макарето на водно изпитание така да се каже. И ето че се появи проблем. На другия ден отидох да навестя беззъбите и разочарованието ми бе голямо. При мнооооого бавна проводка макарата започна да затяга. При нормално въртене не се усеща но щом започна да въртя едва едва, и затяга. Вечерта се оплаках на майстор Serdjo, Отидох до него и се ужасих от гледката която видяха очите ми. Беше разглобил новия си лувиас и почистваше магнитното масло. Мисля че се казва макс риил. Обявих го за луд а той се усмихна. След малко ще видиш, вика ми. Направи макарата парам-парче. Гледах изумен тоя български робот какво направи и след като събра всичко ми подаде това бижу и вика- я завърти.
На момента изчезнаха всичките ми съмнения относно предишното му предложение да отвори моята още преди да е стигнала до гьол. Отвори я човека, и се оказа че е почти суха. От към смазки имам предвид. А се оказа че и доста винтчета са едва-едва закрепени. Капна тук, мацна там от съставките на тайните си шишенца и кутийки и накрая сламчето започна да се държи като дайва от високите класове, до които съм имал удоволствието да се докосна. Искам да изкажа благодарност на Майстор Serdjo, пред всички и да му се поклоня до земята, целувайки му и двете ЗЛАТНИ ръце.
На момента изчезнаха всичките ми съмнения относно предишното му предложение да отвори моята още преди да е стигнала до гьол. Отвори я човека, и се оказа че е почти суха. От към смазки имам предвид. А се оказа че и доста винтчета са едва-едва закрепени. Капна тук, мацна там от съставките на тайните си шишенца и кутийки и накрая сламчето започна да се държи като дайва от високите класове, до които съм имал удоволствието да се докосна. Искам да изкажа благодарност на Майстор Serdjo, пред всички и да му се поклоня до земята, целувайки му и двете ЗЛАТНИ ръце.
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 20 пъти
- получил Браво: 8 пъти
Това не е изненада. На много марки новите макари са така, не само рьобитата. Имал съм 4 нови макари, на различни марки и всичките след купуване съм ги отварял за леко досмазване, а на някой направо си трябва замяна на заводстата смазка.Дълголай написа: Отвори я човека, и се оказа че е почти суха. От към смазки имам предвид.
- Дълголай
Направих вече няколко излета след намесата на майстора и ставам все по очарован от макарата. Ловя с пауър про 15 либри. Имам изкарани риби от 10грама до 4кг. Макарата е перфектна, реди влакното като в първата минута от живота си. Независимо дали ползвам леки-2 грамови или 20 грамови примамки, никакви промени не забелязах в реденето. Еднакво стегнато, без да се врязва от силни придърпвания при закачки, нито пък прави клупове и бради при хлабаво навиване. С една дума СУПЕР.