Здравейте колеги,
Искам да ви помоля за съвет относно полиангистрото.Четох че се използва стръв цяла сардина.Проблемът е че немога да намеря замразена(преди бях виждал в Lidl).Та са ви попитам примерно със сардина от консерва става ли и ако да, каква точно трябва да е тя.Да не зема някоя в доматен сос и после да се чудя кво да и правя.
В периода 7-13 септември ще съм в Неа Врасна.Там наблизо е кея на Ставрос, ма друг въпрос е дали там е подходящо за дъно, защото по мойта логика, щом е пристанище значи по дъното има разни боклуци-закачки.Ако там не става, да пробвам ли от плажа-примерно две въдици с полиангистро, а аз да мятам за зарган.
Миналата година четох за полиангистро, но сега не мога да намеря тия линкове, тъй че ви моля да ме извините за лаишките въпроси.
М/у другото вижте какъв линк намерих:
http://greekcasters.blogspot.com/2012/1 ... ost_4.html" onclick="window.open(this.href);return false;