Аксесоари за Лодки и Къмпинг оборудване от Булстар
-
- Риболов: Риболов на хищници с изкуствени примамки.
- дал Браво: 2 пъти
- получил Браво: 9 пъти
Re: Аксесоари за Лодки и Къмпинг оборудване от Булстар
Както каза shkarcheto, всеки си преценява кое му пасва най-добре. То е като с жените , мойта си ми харесва, независимо на теб дали ти харесва . Няма смисъл да се продължава да се спори по въпроса!
- Булстарите
- Вносител
- дал Браво: 1 път
- получил Браво: 15 пъти
- Обратна връзка:
Още като прочетох въпроса на колегата и знех, че ще предизвика спорове
Затова и в отогвора написах "според производителя"
Да се говори за точност до 1 метър е абсурдно и то от капитан на кораб. Шкаров ще те разжалваме
GPS приемници който се използват за трасиране на терени с точност до 1 метър струват 10-тки хиляди евро няма как да ги сложат в ел. двигател от която и да е марка.
Софтуера няма нищо общо с акуратноста че след обновяването му да се подбрявя тя.
Сравнението за точноста което цитирах беше от миналата година когато Motorguide беше нов модел, а Minnkota на 2-3 години. Нормално е да си ги били тогава.
Сега ако са изкарали нов модел нищо чудно да са монтирали GPS с по бързо опресняване.
При сонарите го правят всяка година.
Затова и в отогвора написах "според производителя"
Да се говори за точност до 1 метър е абсурдно и то от капитан на кораб. Шкаров ще те разжалваме
GPS приемници който се използват за трасиране на терени с точност до 1 метър струват 10-тки хиляди евро няма как да ги сложат в ел. двигател от която и да е марка.
Софтуера няма нищо общо с акуратноста че след обновяването му да се подбрявя тя.
Сравнението за точноста което цитирах беше от миналата година когато Motorguide беше нов модел, а Minnkota на 2-3 години. Нормално е да си ги били тогава.
Сега ако са изкарали нов модел нищо чудно да са монтирали GPS с по бързо опресняване.
При сонарите го правят всяка година.
- naro
- получил Браво: 7 пъти
Привет,попитах в другата тема,но тук е по-уместно!Ще се предлага ли в България,HDS трето поколение,кога и на каква цена?Благодаря!
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Щях да давам точно твоя приятел за пример.....всички знаят Бакеро.paskov написа:Щом приятелят ми, който е собственик на NITRO Z6 смени мини кота с моторгайд. След като направихме тест няколко пъти. Резултатът е МОТОРГАЙД остава на НИТРОТО говоря за вятър.
Но беше интересно да се разкаже,цялата история....."Как така и защо се реши на тази промяна,човек който имаше последен модел на Мин Котата"......случката е интересна на две лодки една,до друга.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Забравил съм те,със всичко....добро и лошо.max написа:Съжалявам че прекъснах....
Ще те помоля (както и някой от бившите ти приятели) да не намесваш името ми по какъвто и да било повод. Аз нямам и не желая да имам нищо общо с теб, клиентите ти и всякакъв вид търговия и интриги които въртиш тук и извън форума.
Силно се надявам да ме разбереш правилно, остани си със здраве.
Интриги не въртя,защото не ме интересува....нито тук,нито извън форума.
А тук кое те засегна не разбрах...явно името....щото обида,не съм написал.....освен че съм бил в твоята лодка.
Ще се съобразя с теб и ако от тук нататък си чуеш името,по някакъв повод,няма да е от мен.
Успех в живота.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка:
Тази година ще се продават Gen 3 и Gen 2.naro написа:Привет,попитах в другата тема,но тук е по-уместно!Ще се предлага ли в България,HDS трето поколение,кога и на каква цена?Благодаря!
В момента подготвяме цените и те ще са готови до 1 седмица.
Цените на Gen 3 ще са като тези на Gen 2 от миналата година, а на Gen 2 ще са както бяха при промоцията.
Първите бройки от Gen 3 ще са налични в средата на февруари.
-
- Риболов: джиг, кльонк, тролинг
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 1 път
Браво ве Ралитекс започна да умуваш по умноRALITEX написа:Както каза shkarcheto, всеки си преценява кое му пасва най-добре. То е като с жените , мойта си ми харесва, независимо на теб дали ти харесва . Няма смисъл да се продължава да се спори по въпроса!
Продължавай в същия дух и след 1-2 год нема да те дракаме толкова....
ЗА ДА ХВАНЕШ РИБА, ТРЯБВА ДА СИ ВЪВ ВОДОЕМА!!
-
- получил Браво: 14 пъти
Без да взимам страна само искам да попитам,не си ли давате всички спорещи тук сметка че когато вятъра дръпне лодката,двигателя започва да се върти с такава сила че да компенсира дрейфа и връща лодката на мястото където е зададено закотвянето ??? Аз бях с Минкота и мога да потвърдя че не ме е издухвал вятъра на повече от 1-1,5 м от зададената позиция/освен при много силен вятър/.Това че на новите Моторгайд GPSсите са по-прецизни явно е вярно и по-бързо опресняват но и двата двигателя работят по един и същи начин,вятъра те отмества и двигателя те връща на точката.Не виждам какво има да се спори тук за 1 м разлика,това не са двеста метра или два километра.Цената също е важен фактор,всеки си прави сметката на парите,така че за сега наистина по две позиции Моторгайд е с две стъпала напред,по-висока прецизност заради бързото опресняване на позицията и цената.Да се надяваме и ще се разваме да има конкуренция,така цените ще падат а какво по-хубаво от това за нас ползвателите
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
" Глупаците,мръсниците и завистниците са като хлебарките,нямат изтребване,смачкаш две,изпълзяват още двадесет............хлебарки " - Л.Вичев
Да напиша и аз за ел.моторите.
Не визирам ничие мнение-казвам си моите наблюдения,тъй като ползвам редовно и двете марки.Мой приятел има Минн Кота соленоводен-беше първия в града с такъв мотор.Аз съм с Моторгайд сладководен.За да не смятаме и делим бензини се редуваме-веднъж ходим с неговата лодка,веднъж с моята.След втория,третия риболов мнението на СОБСТВЕНИКА НА МИНН КОТАТА беше,че Моторгайда държи лодката доста по-точно на точката и е по-тих.Това беше очевидно за мен още след първия риболов,но не ми беше удобно да му го казвам-човека обаче си го каза сам.В откритата вода 2-3метра може и да няма значение(макар че аз лично не мисля така),но има моменти когато точност си е необходима.Давам пример-закотвяме се на кулата на Жребчево-там най-ясно се вижда разликата м/у двата тъй като има ориентир за разстоянието.С Минн Котата е трудна работата-включва да компенсира на 4 и повече метра отклонение от точката,след като компенсира я подминава и се налага спешно да сваляме въдиците от стойките за да не се изпочупят в кулата.Еми с Моторгайда това нещо го няма- компенсира навреме и не подминава точката,не се налага да следим постоянно къде е кулата.За мен разликата в точността м/у двата не е пренебрежимо малка.За цени и т.н. няма да коментирам.
Не визирам ничие мнение-казвам си моите наблюдения,тъй като ползвам редовно и двете марки.Мой приятел има Минн Кота соленоводен-беше първия в града с такъв мотор.Аз съм с Моторгайд сладководен.За да не смятаме и делим бензини се редуваме-веднъж ходим с неговата лодка,веднъж с моята.След втория,третия риболов мнението на СОБСТВЕНИКА НА МИНН КОТАТА беше,че Моторгайда държи лодката доста по-точно на точката и е по-тих.Това беше очевидно за мен още след първия риболов,но не ми беше удобно да му го казвам-човека обаче си го каза сам.В откритата вода 2-3метра може и да няма значение(макар че аз лично не мисля така),но има моменти когато точност си е необходима.Давам пример-закотвяме се на кулата на Жребчево-там най-ясно се вижда разликата м/у двата тъй като има ориентир за разстоянието.С Минн Котата е трудна работата-включва да компенсира на 4 и повече метра отклонение от точката,след като компенсира я подминава и се налага спешно да сваляме въдиците от стойките за да не се изпочупят в кулата.Еми с Моторгайда това нещо го няма- компенсира навреме и не подминава точката,не се налага да следим постоянно къде е кулата.За мен разликата в точността м/у двата не е пренебрежимо малка.За цени и т.н. няма да коментирам.
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка:
-
- получил Браво: 14 пъти
Топарлак,нормално е при нови разработки GPSса да е по-прецизен а както казах и цените са важни за 80% от ползвателите.Така че това са важни неща,да не казвам че цената играе много,много важна роля
"Аз нямам проблем със света,той има проблем с мен " - Янкосан
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка:
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка:
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка:
Основни преимущества на Gen 3 са:
- По-бърз процесор.
- Мулти тъч диплей.
- Вграден Wi-Fi модул
- Chirp
- Бутони за по-лесно боравене със сонара.
- По-бърз процесор.
- Мулти тъч диплей.
- Вграден Wi-Fi модул
- Chirp
- Бутони за по-лесно боравене със сонара.
- Булстарите
- Вносител
- Обратна връзка: