PR: НАД 83 ПРОДУКТА ЗА РИБОЛОВ ОТ ЛОДКА
- vestel
- Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг - Местоположение: Павликени
- дал Браво: 81 пъти
- получил Браво: 112 пъти
- Обратна връзка:
Re: НАД 83 ПРОДУКТА ЗА РИБОЛОВ ОТ ЛОДКА
Тъкмо бях изровил 2 скриина от Хъм 898 и Лоу 9HDS на жребеца ... е под малко по различен ъгъл на потъналия мост ... но като гледам тука доста се разгорещиха страстите и мисля, че не е редно да ги пускам ... разберете само едно ... и двете марки са добри, а всичко останоло е на лично предпочитание
Аз лично като клиент се ИЗНЕРВИХ.Клиент съм на повечето търговци тук и ми писна от личните ви проблеми.На мен лично това което правят Емо и Булстар много ми харесва. Цялата тази информация,презентации,клипове,снимки и това че се опитват да ме убедят че продукта им е номер 1 ми харесва.Аз съм фен и собственик на Хъми(до сега) но хората ме печелят.Защо вносителите и дилъри на Хъми не направите собствена тема в която да презентирате своите продукти,да ми покажете предимства,преимущества,цени и т.н.Мисля че е по-добре от колкото да се включвате като обидени от време на време с некви сравнения и видиш ли кво спечелил некаде си.Накараите ме да купя вашия продукт
Роден да оди за риба, а они ме карат да работим!!!!!
- Krasi-ribata
- Риболов: риболов на хищници
Награбиха Емо в неговата платена тема.Няма смисъл от караници и спорове всеки търговец си предлага стоката.
-
- Търговец
- дал Браво: 264 пъти
- получил Браво: 272 пъти
Темата я спрях заради уважението ми към филистите.max написа:Ако визираш мен - не ме бъркат презентацийте, а глупостите и неверните неща
Това "некъде си" което можеби имаш в предвид от поста на Филстар е най голямото в света изложение за морски продукти и се прави на най конкурентният и платежоспособен пазар. Сам прецени дали то е представително или не е.
Днес имах среща с тях.Видяхме се и се разбрахме.
Това,което мога да ти кажа на теб е да си вземеш стария телефон с копчета,защото има много повече функции и възможности от сегашния с тъч.Сравнявахме едни класове сонари,а отидохме в други,което е некоректно.
След името ти,което обещах да не го споменавам,пред никой.Това е последния пост на който ти отговарям.....без значение какво си писал.....не ме интересува.
Не се срамувам,нито от думичка,която съм написал тук.......това е моята истина.
Последно промяна от Emo-83 на Сря Яну 28, 2015 21:07, променено общо 3 пъти.
http://fishem.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ех,рибо рибо-какво да правя,като съм се родил рибар,а ти риба!
-
- Търговец
Ъгъла е много важен при виждането на един и същи обект.Леко отклонение,коренна разлика.vestel написа:Тъкмо бях изровил 2 скриина от Хъм 898 и Лоу 9HDS на жребеца ... е под малко по различен ъгъл на потъналия мост ... но като гледам тука доста се разгорещиха страстите и мисля, че не е редно да ги пускам ... разберете само едно ... и двете марки са добри, а всичко останоло е на лично предпочитание
То тука май въобще нестава въпрос за Lowrance или Humminbird
Роден да оди за риба, а они ме карат да работим!!!!!
-
- Търговец
Точно.tyofata написа:То тука май въобще нестава въпрос за Lowrance или Humminbird
Filstar написа:Не знам дали някой може да каже със сигурност дали Мерцедес или БМВ е по-добрата марка автомобили. Със сигурност има яростни защитници на двете страни, но категоричен отговор не знам някой да е дал.
Същото е и със сонарите.
Затова ми прави впечатление лекотата, с която СОБСТВЕНИКЪТ на тази платена тема реши този въпрос.
Да оставим настрана факта, че според мен бърка понятията "платена рекламна тема" и "личен блог", в който може да се пише всичко, което ти текне на ум. Но фриволността и опростенческите изводи, с която намира обяснение за всичко свързано със хардуера и софтЛера на един уред е запленяваща.
Техническите данни и на двете марки не са тайна и лесно могат да се намерят по нета. Така, че едно коректно сравнение може да направи всеки, с поне малко технически познания.
Искам да попитам само дали има някой от четящите тук, който да не е чувал за най-голямото изложение за риболовни принадлежности в света - ICAST?
И още - дали някой е обърнал внимание на победителите в отделните категории (и особено в категория електроника) през последните няколко години? За тези които са пропуснали това, ще цитирам:
ICAST 2014
Best of show - Electronics: Humminbird Onix
Best of show - Boating Accessory: Minn Kota Ulterra trolling motor
ICAST 2013
Best of show - Electronics: Humminbird Bow Mount 360
ICAST 2012
Best of show - Electronics: Humminbird 360 Imaging
ICAST 2011
Best of Show – Electronics: Humminbird 1158c DI Combo
Е разбира се сега ще ми кажат , че - те, американците не са като нас, и водоемите не са им като нашите, и рибите също. Те явно са далеч по-задръстени, та не се съобразяват с категоричните изводи, направени тука. Но какво да ги правиш - американци ...
Уважаеми вносители от Филстар,имахте златния шанс да сте първи в търговията със сонари и да разработите този пазар.Вие обаче го проспахте.С раздути цени в комбинация със слаб сервиз.Повечето сонари Хъминбърд от висок клас години наред се внасяха директно от САЩ от самите потребители-включително и моя.Това трябваше да накара червената ви лампа да светне,но явно не ви пука.По отношение на сонарите от висок клас просто нямате полезен ход вече-там сте в абсолютен нокаут,приемете го.Не казвам,че хъмито е лоша марка,но избора къде човек да даде 5-6хиляди лева се определя от съвкупност от фактори.Имате полезен ход все още за минн кота ай пилот-разбира се ако ви пука и ако си промените ценовата политика.
Цитати на класации от риболовно шоу,провеждащо се на другия край на света няма да променят избора на българския риболовец-бъдете сигурни.
Филстарите не желаят да презентират и разработват продажбите на сонарите на Хъми .
Аз съм със 798 СИ и за моя риболов съм доволен от него .
Между другото Иво Макса се занимаваше успешно с представянето на сонарите и на ЛО и на Хъми .
Съжалявам че спря да го прави защото неговите презентации бяха полезни .
А Булстар ми правят приятно впечатление като вносители и търговци .Пожелавам успех на всички и наслука !
Аз съм със 798 СИ и за моя риболов съм доволен от него .
Между другото Иво Макса се занимаваше успешно с представянето на сонарите и на ЛО и на Хъми .
Съжалявам че спря да го прави защото неговите презентации бяха полезни .
А Булстар ми правят приятно впечатление като вносители и търговци .Пожелавам успех на всички и наслука !
-
- Риболов: Die Hard Megabass
- дал Браво: 97 пъти
- получил Браво: 146 пъти
Здравейте,
И двете марки във високите си класове са отлични, можеби трябва да се сравняват по ефтините като например какви функции предлагат за еднаква сума пари или какъв е им сервизът и гаранцията, дали имат удължена гаранция, дали е безплатена и до колко време.
А иначе обръщали ли сте внимание, когато откриете бялата риба групирана в каква конфигурация е когато кълве,точно с SS, DI, SI може да се види . Защото има случаи рибата я виждаш групирана, но не кълве, само единични инцидентни риби могат да се измъкнат от ятото.
И двете марки във високите си класове са отлични, можеби трябва да се сравняват по ефтините като например какви функции предлагат за еднаква сума пари или какъв е им сервизът и гаранцията, дали имат удължена гаранция, дали е безплатена и до колко време.
А иначе обръщали ли сте внимание, когато откриете бялата риба групирана в каква конфигурация е когато кълве,точно с SS, DI, SI може да се види . Защото има случаи рибата я виждаш групирана, но не кълве, само единични инцидентни риби могат да се измъкнат от ятото.
- vestel
- Риболов: Риболов от лодка само Хишни риби :D
предимно Тролинг - Местоположение: Павликени
- дал Браво: 81 пъти
- получил Браво: 112 пъти
- Обратна връзка:
Е със сонар няма как да стане .... само със камераtommy12 написа:Здравейте,
- горан
- Риболов: Тролинг, джиг, кльонк
- дал Браво: 24 пъти
- получил Браво: 5 пъти
+1toparlak написа: Уважаеми вносители от Филстар,имахте златния шанс да сте първи в търговията със сонари и да разработите този пазар.Вие обаче го проспахте.С раздути цени в комбинация със слаб сервиз.Повечето сонари Хъминбърд от висок клас години наред се внасяха директно от САЩ от самите потребители-включително и моя.Това трябваше да накара червената ви лампа да светне,но явно не ви пука.По отношение на сонарите от висок клас просто нямате полезен ход вече-там сте в абсолютен нокаут,приемете го.Не казвам,че хъмито е лоша марка,но избора къде човек да даде 5-6хиляди лева се определя от съвкупност от фактори.Имате полезен ход все още за минн кота ай пилот-разбира се ако ви пука и ако си промените ценовата политика.
Цитати на класации от риболовно шоу,провеждащо се на другия край на света няма да променят избора на българския риболовец-бъдете сигурни.
-
- Риболов: Die Hard Megabass
- дал Браво: 97 пъти
- получил Браво: 146 пъти
Става, става, само че не си обръщал внимание на формацията на ятото и аз не бях обръщал внимание, но като ми казаха обръщам внимание.vestel написа:Е със сонар няма как да стане .... само със камераtommy12 написа:Здравейте,
-
- Търговец
Браво момчета,пишете за сонарите.Не,за личностните качества и симпатии.Тук не е море от любов,за да се развалят темите умишлено с разправии.