Безжични сонари.

Да видим какво има тук: влакна, куки, блесни, силиконче, тежести ... ,а и от пиле мляко :)
КАЯ
Мнения: 287
Регистриран на: Вто Апр 14, 2009 14:49
Местоположение: София
дал Браво: 26 пъти
получил Браво: 4 пъти

Безжични сонари.

Мнение от КАЯ »

Попаднах на такава рекламна тема в спининговият риболов. На някаква латвийска фирма май. То явно, че няма да са на нивото на добрите образци от стационарните сонари е ясно. Цената на този беше като на среден клас стационарен - някъде около 500 лв. бяха. ползва се сонда завързана на въдицата и като приемник таблет или телефон.
Та ме заинтересува идеята, щото влизам с лодка един, най-много два пъти в годината и не си заслужава обикновен сонар. Учуди ме голямата цена за една сонда, тъй като приложението за телефон/таблет е безплатно.
Та почнах да ровя за подобни други изделия. Все пак братята китайци правят всичко.
Попаднах на няколко подобни. Обхват от 49-50 м до над 100. Големият обхват има смисъл ако се монтира на корабче за захранване. Цени от 50-60 лв. долара до 130-140. Високата цена е за тези кито ползват таблет/телефон за приемник, а ниската си имат приемник.
Та питането ми, след толкова писане е какво ви е мнението за тези устройства. Някой ползвал ли е или чул за употреба на такова. поне тези с ползване на таблет ги сравняваха по представяне като стационарните дори от над средният клас.
Публикувай отговор

Обратно към “Кутия за риболовни принадлежности”