Някой ми открадна боленезето на панчарево !!!
Откраднато болонезе
-
- Риболов: Всякакъв
- PAMPASA
- дал Браво: 190 пъти
- получил Браво: 218 пъти
Re: Откраднато болонезе
Марка ,модел ,дължина ......???Simeon123321 написа:Някой ми открадна боленезето на панчарево !!!
Следи обявите в риболовните сайтове и не само / OLX/ - може пък да се появи отнякъде
Един ден ,ще накарам България да се гордее с мен......
-
Filstar модел не се сещам дължина 2.60PAMPASA написа:Марка ,модел ,дължина ......???Simeon123321 написа:Някой ми открадна боленезето на панчарево !!!
Следи обявите в риболовните сайтове и не само / OLX/ - може пък да се появи отнякъде
- PAMPASA
- дал Браво: 190 пъти
- получил Браво: 218 пъти
Тц - такова болонезе нямаSimeon123321 написа:Filstar модел не се сещам дължина 2.60PAMPASA написа:Марка ,модел ,дължина ......???Simeon123321 написа:Някой ми открадна боленезето на панчарево !!!
Един ден ,ще накарам България да се гордее с мен......
Там трябва да се съберем да им направим капан с отворена кола с такъми и да им изкъртим костите на мен ми откраднаха щеката там на стената ни
-
hah i men tamkuzmich написа:Там трябва да се съберем да им направим капан с отворена кола с такъми и да им изкъртим костите на мен ми откраднаха щеката там на стената ни
-
- Риболов: Спининг4Life
- получил Браво: 1 път
- Обратна връзка:
Жалко за въдицата, но това не е болонеза
ще си разказваме "Къ ги ловиме, къ ги не ловиме, къ ше ги "сцепиме" и други такива работи КЪ СЕ ПРААТ" :lol: