... ми аз затова му го подарихcivic написа:... подаряваш тия хувавици само на колегите дето не ги обичаш
набутАх се
-
- Риболов: spinning , fly fishing
- дал Браво: 109 пъти
- получил Браво: 29 пъти
Re: набутАх се
-
значи преди половин час , това : http://www.ebay.com/itm/Saltwater-fishi ... 27b9b540f5" onclick="window.open(this.href);return false;
за 'пореден' път показа че и 'ментетата" ловят ... виждам че селърчето е вдигнал цената
за 'пореден' път показа че и 'ментетата" ловят ... виждам че селърчето е вдигнал цената
Здравей nafplio ,
ASROC корейска марка воблери ли е, много ми прибличат на Мария "Целувката на ангела", затова са и уловисти явно ?!
Поздрави
ASROC корейска марка воблери ли е, много ми прибличат на Мария "Целувката на ангела", затова са и уловисти явно ?!
Поздрави
-
Дечо ,да ти кажа нямам си и на идея дали са корейски - ма от кореец ги взех .Значи рових из ебай-ката за някой евтинки / големи по размер воблери и попаднах на тези - след като пристигнаха ми направи впечатление че са едно към едно със Мария (отливката / калъп - едно към едно ) ...Д Пенев написа:Здравей nafplio ,
Поздрави
Адаш , те чи ловят ловят - ама кога има риба - вярно са добри , но боята също не е толкова качествена - едната след няколко баракуди (а и от тройките които се блъскат) , взе да се лющи - ще кажеш нормално - но тази боя пада на големи люспи ... карай че ги пребоядисамеcivic написа:може да е менте но поне е красиво менте и с тази украска трява да лови много люцос
Благодаря nafplio
Аз не мога да си позволя компромиси особено с примамките Тошко, защото не е толкова близо морето да мен ! Забавиха се с Маказа, та да се доближи пустото му море, като километри и време, но до десетина дена гърците обещават да довършат асфалтирането и да заработва ГКПП МАКАЗА!!
Поздрави
Аз не мога да си позволя компромиси особено с примамките Тошко, защото не е толкова близо морето да мен ! Забавиха се с Маказа, та да се доближи пустото му море, като километри и време, но до десетина дена гърците обещават да довършат асфалтирането и да заработва ГКПП МАКАЗА!!
Поздрави
- stancom
- дал Браво: 100 пъти
- получил Браво: 155 пъти
Явно за толкова години от как пуснах темата акъла не ми е дошъл, защото днес пак се набутАх Влязох в един магазин за втора употреба да търся едни инструменти и на щанда за дрехи ми пробутаха това нещо
За колосалната сума, дет се вижда на снимката, но понеже нямаха дребни банкноти за връщане, а аз успях да изровя на дребно само 5,40 ми направиха промоция
ПП Ще помоля който може да ми преведе какво пише по етикетите, да знам барем колко съм се набутАл Фирмата може да не ми я превеждате
За колосалната сума, дет се вижда на снимката, но понеже нямаха дребни банкноти за връщане, а аз успях да изровя на дребно само 5,40 ми направиха промоция
ПП Ще помоля който може да ми преведе какво пише по етикетите, да знам барем колко съм се набутАл Фирмата може да не ми я превеждате
Аз не мога да ловя риба !!!
- баш майстора
- Риболов: Online
- дал Браво: 1676 пъти
- получил Браво: 1922 пъти
Стават и такива работи!
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- Д-р Флекс
- дал Браво: 1405 пъти
- получил Браво: 427 пъти
Надписите не се виждат, Станко, поне на моя HD LED и т.н. екран, но по размазаните като цяло снимки оставам с впечатление ,че туй нещо има формата на трикотажен памперс...ако такива памперси съществуват!
- zampo
- Риболов: спининг , тролинг
- дал Браво: 17 пъти
- получил Браво: 36 пъти
Това е "фанелка" за газене....
Вярвай само на писмени документи,защото в един момент нечестивците се отмятат!!!!!!!!
Матей Преображенски(Миткалото)
Матей Преображенски(Миткалото)
- bat.galin
- дал Браво: 639 пъти
- получил Браво: 454 пъти
Както чета, това се води в клас "Long Underwear" на Simms.
А материалът и технологията на изработването му са показани на https://visaendurance.milliken.com/visaendurance/" onclick="window.open(this.href);return false;.
В предвид, че тези технологии се използват и за направа на облеклата на американската армия, покупката е най-малкото подканяща за повторна среща със Сома( оня, който ти открадна въжето, искам да кажа )
А материалът и технологията на изработването му са показани на https://visaendurance.milliken.com/visaendurance/" onclick="window.open(this.href);return false;.
В предвид, че тези технологии се използват и за направа на облеклата на американската армия, покупката е най-малкото подканяща за повторна среща със Сома( оня, който ти открадна въжето, искам да кажа )
- PAMPASA
- дал Браво: 190 пъти
- получил Браво: 205 пъти
На мен ми прилича на горнище от комплект термобельо - при всички случаи много добра покупка .........предвид цената
Един ден ,ще накарам България да се гордее с мен......