Така е по-добре.koci1 написа:

Така е по-добре.koci1 написа:
stancom написа: Иначе и аз се бях замислил за 4x4, но след няколко посещения на Северозапада, вече сериозно се замислям за хиликоптер.
empar написа:Така е по-добре.koci1 написа:Прилични рибки, колега. Супер.
На джиг, тая година не съм тролил, не ме кефи. Отидох за костур, но даде бяла, имах много удари на много дребни бели. Ударите бяха до 10 сутринта, още е на летен режим.Преди две седмици костура беше полудял на джиг, имаше риби по кило , масовите половинка и отгоре и между тях дребни бели , тая седмица се за котвих на десет метра и ме изненада приятно риболова.Един приятел извади една 5.600.Vid написа:Тва все на тролинг ли е уловено въпреки, че темата е за джиг? Питам, щото ги мъча на джиг, ама явно все още водата е доста топла 16-17 гр. и рибите явно стоят нейде в термоклина???
koci1 написа:На джиг, тая година не съм тролил, не ме кефи. Отидох за костур, но даде бяла, имах много удари на много дребни бели. Ударите бяха до 10 сутринта, още е на летен режим.Преди две седмици костура беше полудял на джиг, имаше риби по кило , масовите половинка и отгоре и между тях дребни бели , тая седмица се за котвих на десет метра и ме изненада приятно риболова.Един приятел извади една 5.600.Vid написа:Тва все на тролинг ли е уловено въпреки, че темата е за джиг? Питам, щото ги мъча на джиг, ама явно все още водата е доста топла 16-17 гр. и рибите явно стоят нейде в термоклина???https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56BBB31F
Точно за това питам, щото рибите още са на летен режим и не виждам някой да си прави труда да ги мъчи на джиг...koci1 написа:[quote="Vid"Ударите бяха до 10 сутринта, още е на летен режим.
Е то за мъченето и аз се мъча,ама само костури и дребни бели засега..lachezar1 написа:Повярвай ми колега доста хора ги мъчат на джиг от началото на октомври още!
Ако за теб 4.300 и 5.600 са дребосъчета, не знам кое е едроlachezar1 написа:Ще дойдат и едрите само,че трябва да застудее още водата да се гмурнат на дълбоко те са ги ловят тия дребосъци на 5-10м!
lachezar1 написа:Колега за тези риби мога само да кажа браво,но аз говоря за масовите рибета по 200 гр. които висят по коканите.