Пъстърва - снимки, излети, примамки, репортажи
- kontev
- Риболов: Спинингов риболов
- дал Браво: 78 пъти
- получил Браво: 533 пъти
Re: Пъстърва - снимки, излети, примамки, репортажи
Колега, чувал съм, че човек приличал на рибите, които лови, дали е мит това или пък има нещо вярно ?
-
- Риболов: пуристки
- дал Браво: 417 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
Как я е застъпил, да не мърда! Дано не види някой правоверен мухар...
БОКА НА УЛЪТО.
"Огин да я попари тая пастръва, що светли умове обърка и бастиса" Bate Raiko
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
- kontev
Като гледам как са композирани обектите - крака, риби и ръце, това може би не е неговия батуш. Явно някой другар му е помогнал в укротяването на рибата, застъпвайки я.Мунчо написа:Как я е застъпил, да не мърда! Дано не види някой правоверен мухар...
- kontev
За да не е само спам, да пусна и аз едно рибе от същия модел(Тачу фиш) :kontev написа:Като гледам как са композирани обектите - крака, риби и ръце, това може би не е неговия батуш. Явно някой другар му е помогнал в укротяването на рибата, застъпвайки я.Мунчо написа:Как я е застъпил, да не мърда! Дано не види някой правоверен мухар...
На саморъчно сглобена, много лека блесничка, която се върти на едно място дори при липса на течение
-
- Риболов: пуристки
- дал Браво: 417 пъти
- получил Браво: 923 пъти
- Обратна връзка:
Вие сте олигарси, дейба, то риби, то разполагате с по десет вида примамки...
А дано и аз сколасам да пусна нещо утре, макар и постно...
А дано и аз сколасам да пусна нещо утре, макар и постно...
БОКА НА УЛЪТО.
СТАРИ ВИДРИ
СТАРИ ВИДРИ
-
- Риболов: спининг
- дал Браво: 71 пъти
- получил Браво: 739 пъти
Здравейте колеги преди 2 седмици бях на Панега и си изгубих екшън камерата(Intova sport HD) някъде между Румянцево и Петрвене.
Ако някои случайно я открие и реши да я върне се свържете с мен на лично благодаря!
Ако някои случайно я открие и реши да я върне се свържете с мен на лично благодаря!
Don't eat your dreams! C&R
http://media.snimka.bg/s1/4937/036117335.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/4937/036117335.jpg?r=0
- Д.Граховски
- Риболов: Спининг
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 241 пъти
Вчера и днес много слаб риболов. Вчера реката беше леко замътена, но нивото падаше постоянно, та зорлем хванах две на клатушка, но се бяха закачили отвън и не особено добре, та не снимах. Днес реката беше сълза, риба никаква, но пък си намерих чудни местенца за лятото-диви и почти недокоснати. Имаше и много орки.
http://maximo.bg
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release
"Човешкият устрем не бива да има граници. Колкото и зле да изглежда животът, докато има живот, има и надежда." Stephen Hawking
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release
"Човешкият устрем не бива да има граници. Колкото и зле да изглежда животът, докато има живот, има и надежда." Stephen Hawking
Малко да размътя водата и аз
Балканка 50 см - 1550гр
Реших да помятам на един по-дълбок вир с идеята да си тествам ръчно изработените воблери , след 15-20 мин мятане сложих един воблер на който имам последните риболовни излети доста добри резултати и ме спасява от капото, а именно Humback Minnow Laser Rainbow Trout 50mm . Направих две-три замятания и след поредното хвърляне и водене с моята проводка тип "уклей епилептик" два туйча бързи, пауза , 2-3 оборота с макарата , пауза - видях как едно речно чудовище се показа от дълбините , захапа със злоба горкото ми воблерче и задърпа бясно, последва битка и минути на екшън, динамика и драматични обрати, но благодарение на mi6istiaaa (Мишо) , успях да извадя рибата и да заснемем пускането и обратно в нейното царство. Респект братле, другия път е твой ред!
https://www.youtube.com/watch?v=WhnYKhO ... e=youtu.be
На лошото отвърни с добро,а на доброто по съвест!
-
- дал Браво: 66 пъти
- получил Браво: 115 пъти
Поздрави, колега! Дебела риба
И аз имах подобна слука, в ранен тричасов сутрешен риболов, докато жената се наспи , в търсене на голямата риба излязоха няколко такива:
Но и тя се излъга 52 см:
Едно не особено сполучливо селфи :
И в "реанимацията" :
Извинявам се за лошите снимки, но не се справям добре с техниката . Имам още няколко снимки, но те са още по зле
И аз имах подобна слука, в ранен тричасов сутрешен риболов, докато жената се наспи , в търсене на голямата риба излязоха няколко такива:
Но и тя се излъга 52 см:
Едно не особено сполучливо селфи :
И в "реанимацията" :
Извинявам се за лошите снимки, но не се справям добре с техниката . Имам още няколко снимки, но те са още по зле
- yuri todorov
- Риболов: spinning & casting
- дал Браво: 665 пъти
- получил Браво: 598 пъти
Адмирации за резултатите колеги!
Една добра риба и от мен, от последните дни.
Една добра риба и от мен, от последните дни.
NO FISHING, NO LIFE
http://orcaonline.org/
-
- дал Браво: 419 пъти
- получил Браво: 330 пъти
Адмирации за класните риби.
В неделя и аз се разходих по реката. Водата кристална, студена (едва 5 градуса показа термометъра) и в тези условия рибите са адски трудни.
Всички рибки си плуват обратно в реката.
Поздрави
В неделя и аз се разходих по реката. Водата кристална, студена (едва 5 градуса показа термометъра) и в тези условия рибите са адски трудни.
Всички рибки си плуват обратно в реката.
Поздрави
- tachev
- дал Браво: 23 пъти
- получил Браво: 259 пъти
- Обратна връзка:
За 3 март си направих едно МОП-че и преди да замина за градът на мечтите даже го разлових, 2 удара, една извадена риба, кеф на макс, че поредната играчка вади риби, е не са толкоз големи като на другие, ама и моят ден ще дойде надявам се
-
- дал Браво: 48 пъти
- получил Браво: 51 пъти
Днес времето мъгливо и дъждовно, но реших да пробвам пъстървите. Водата беше бистра и с обичайното за сезона ниво.
Микроклатушките на Smith бяха най-резултатни. За няколко часа след обяд хванах десетина дребосъка с размери около десетина сантиметра. Все от миналогодишното зарибяване. Ето ги: Един въпрос много ме тормози! Къде са големите?! Вече трети път на две различни реки само дребосъци. Търсенето на едрите ще продължи другата седмица.
Микроклатушките на Smith бяха най-резултатни. За няколко часа след обяд хванах десетина дребосъка с размери около десетина сантиметра. Все от миналогодишното зарибяване. Ето ги: Един въпрос много ме тормози! Къде са големите?! Вече трети път на две различни реки само дребосъци. Търсенето на едрите ще продължи другата седмица.
- Д.Граховски
- дал Браво: 4 пъти
- получил Браво: 241 пъти
Крият се у дълбокото и искат воблер, поне това са мойте наблюдения, макар и от скоро да ходя за пъстърва.
http://maximo.bg
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release
Спининг клуб "Бобър"
Catch & Release